Antalyada hiç bir yerde yok oyun.. bayram ayagına gelmedi diyolar ne bu ya : ..Vatan bilgisayar DnR , hiçbirisinde yok... istanbul dışındaki yerlerde nedir durum??
ankarada cumartesiden beri spotda var
spot değil ya , normal Vatan da teknosada DnR da falan soruyorum, antalyada spot cu yok sanırım o yüzden alamıyorum, varsada bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: eren441
quote:
Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu
quote:
Orijinalden alıntı: eren441
Beyler
Antalyada hiç bir yerde yok oyun.. bayram ayagına gelmedi diyolar ne bu ya : ..Vatan bilgisayar DnR , hiçbirisinde yok... istanbul dışındaki yerlerde nedir durum??
ankarada cumartesiden beri spotda var
spot değil ya , normal Vatan da teknosada DnR da falan soruyorum, antalyada spot cu yok sanırım o yüzden alamıyorum, varsada bilmiyorum
Alıntıları Göster
Oyunum yarın ya da öbür gün geliyor. Geldiği günün akşamında yanınızdayım.
quote:
Orijinalden alıntı: louiswilliams09
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kim ne derse desin oyunda lag var,bazen frame atlamasi oluyor.Ben Londra`da oldugum halde ve baglantim iyi oldugu halde oyunda cok fazla lag oluyor.Yani bunun TTnet le falan ilgisi yok.Siz hesab edin iste.
quote:
Orijinalden alıntı: insom
Kim ne derse desin oyunda lag var,bazen frame atlamasi oluyor.Ben Londra`da oldugum halde ve baglantim iyi oldugu halde oyunda cok fazla lag oluyor.Yani bunun TTnet le falan ilgisi yok.Siz hesab edin iste.
Alıntıları Göster
ttnetle bi ilgisi yok beyler oyunun serverlarında sorun var lag serverlardan kaynaklı
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
ttnetle bi ilgisi yok beyler oyunun serverlarında sorun var lag serverlardan kaynaklı
Alıntıları Göster
yaw beyler bu oyunda ACR UMP den dahamı güçlü ? damage i arttrmışlar sanki ACR nin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kadirizm_TR
yaw beyler bu oyunda ACR UMP den dahamı güçlü ? damage i arttrmışlar sanki ACR nin ?
Alıntıları Göster
Oyun daha yenı oldugu ıcın aslında lag olması normal ama en kısa sürede update ile duzeltmezlerse o zaman güzel sözler söylenir.
quote:
Orijinalden alıntı: Kadirizm_TR
Alıntıları Göster
Arkadaşlar, birkaç sayfa geriye doğru okudum, arama da yaptım ama cevabı bulamadım. Daha önce söylendiyse kusura bakmayın...
"Elite kardeşlik oluyor mu?"
Teşekkürler....
quote:
Orijinalden alıntı: ParacelciuS
Arkadaşlar, birkaç sayfa geriye doğru okudum, arama da yaptım ama cevabı bulamadım. Daha önce söylendiyse kusura bakmayın...
Teşekkürler....
Hayir olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: ghost-riley
quote:
Orijinalden alıntı: ParacelciuS
Teşekkürler....
Hayir olmuyor
Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
by-meto
ne bılım hocam sacmalama dedık sankı kufur ettık adama demedgını bırakmadı neyse boswer hocam mantıksız bı tartısma gectı gıttı ınsanlara ayıp oldu kımse sordugu sorunun cvbını alamıyor bıtısınde konumuza donelım mw3 super oyun:D
quote:
Orijinalden alıntı: ghost-riley
by-meto
ne bılım hocam sacmalama dedık sankı kufur ettık adama demedgını bırakmadı neyse boswer hocam mantıksız bı tartısma gectı gıttı ınsanlara ayıp oldu kımse sordugu sorunun cvbını alamıyor bıtısınde konumuza donelım mw3 super oyun:D
bende bilemiyorum aslında uncharted 3ü de çok istiyorum ama kararsız kaldım işte
bende bilemiyorum aslında uncharted 3ü de çok istiyorum ama kararsız kaldım işte
Alıntıları Göster
Oyunu Xbox' da oynadım tabiki SP! Ancak silahlar modellemeler acaip güzel olmuş... çıksın diye Ps3 bekledim ama 140 TL çok ama yahu ! Haksız mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: hendrixex
Oyunu Xbox' da oynadım tabiki SP! Ancak silahlar modellemeler acaip güzel olmuş... çıksın diye Ps3 bekledim ama 140 TL çok ama yahu ! Haksız mıyım?
türkiyede yaşıyorsan katlanmak zorundasın ayrıca o fiyat birşey değil sen buna bak
bayramın ilk günü mediamark
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Artik Mw3 dede IP ban atip konsolunuzu kilitler hileciler. Allah hile yapanlarin binbir belasini versin. Insallah bunca insanin hakki emegi hilecilerin yanina kâr kalmaz.
Alıntıları Göster
Süper Oyun Ya
quote:
Orijinalden alıntı: Hanımkelesigetir
Süper Oyun Ya
Alıntıları Göster
Beyler Ps2 ile takas ediyorum oyunu asfdsfsdsad
quote:
Orijinalden alıntı: Galifianakis
Beyler Ps2 ile takas ediyorum oyunu asfdsfsdsad
Alıntıları Göster
OYUN GERCEKTEN DESHET HARIKA INANILMAZ OLMUS. ARIFE GUNUNDE BASLADIM MULTI MODUNA VE DUN GECE 12 KADAR DEWAM ETTIM DURMADAN PRESTIGE ATLADIM VE 50 LWL OLDUM. OYUNUN TEK EKSI YANI HARDCORE BIRAZ DAHA GUCLENDIREBILIRLER , ORN;MW2 UMP45 ILE TEK MERMI ILE ADAM ALIYODUK FAKAT MW3 BU BIRAZ DAHA ZORLASMIS HATTA EPEY ZOR SUB MUCHINE CLASSINDA KULLANDIGINIZ HER SILAHTA HARDCORE MODUNDA BIRDEN FAZLA MERMI KULLANMAK ZORUNDA KALIYORUZ
quote:
Orijinalden alıntı: gkyakem
OYUN GERCEKTEN DESHET HARIKA INANILMAZ OLMUS. ARIFE GUNUNDE BASLADIM MULTI MODUNA VE DUN GECE 12 KADAR DEWAM ETTIM DURMADAN PRESTIGE ATLADIM VE 50 LWL OLDUM. OYUNUN TEK EKSI YANI HARDCORE BIRAZ DAHA GUCLENDIREBILIRLER , ORN;MW2 UMP45 ILE TEK MERMI ILE ADAM ALIYODUK FAKAT MW3 BU BIRAZ DAHA ZORLASMIS HATTA EPEY ZOR SUB MUCHINE CLASSINDA KULLANDIGINIZ HER SILAHTA HARDCORE MODUNDA BIRDEN FAZLA MERMI KULLANMAK ZORUNDA KALIYORUZ
Alıntıları Göster
Oyuna girebilsemde keşke lag olsa, uğraştım nat falan baktım ama bi türlü bağlanmıyor serverlara, ethernet kablosuyla falanda uğraşmak istemiyorum nasıl hallederiz bu problemi bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu
quote:
Orijinalden alıntı: hendrixex
türkiyede yaşıyorsan katlanmak zorundasın ayrıca o fiyat birşey değil sen buna bak
bayramın ilk günü mediamark
199 tl mi O oyuna 199 tl değil o parayı bana verseler oynamam..Parayı alır kaçarım
quote:
Orijinalden alıntı: aL3n.
Oyuna girebilsemde keşke lag olsa, uğraştım nat falan baktım ama bi türlü bağlanmıyor serverlara, ethernet kablosuyla falanda uğraşmak istemiyorum nasıl hallederiz bu problemi bilen varmı?
Xbox'a özel bir şey sanırım xbox'tak arkadaşlar öyle diyor hep barabones oynayın şimdilik ona girioymuş sanırım