Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.657
Cevap
6
Favori
163.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geliyor beyler.

     Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]
  • hadi bakalım dörtsıfıriki bekliyoruz.
  • muazzam bir hikaye ile dönücekler yalnız heyecanlanabiliriz.
  • Isleri daha zor bu sene. Bf3 bomba gibi geliyor. Umarim onunla yarisabilecek hatta daha iyi bir oyun yaparlar da oyuna doyariz bir dahaki sene
  • Black ops güzeldi ama modern warfare gibi bir hikayesi yoktu. Mw 3 efsane olur
  • Infinity Ward resmi Tumblr sayfasını açtı

    http://www.insideiw.com/

    "the 50-yard read" mesajı ise MW3 ile ilgili ipucu veriyor olabilir oyunun önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.
  • Merak ediyorum bu oyunun yapımcıları için ya yeni bir başlangıç ya da Fail olacak MW3 projesi..Bakarsak Raven'a Singularity de ortalama idi hani son yıllarında 80+ oyun yapamadılar ayrıca bir sürü işten çıkarma oldu..Sledgehammer Redwood'un kurucularının stüdyosu onlarda yeniden başlayacak yeni ekip vs.IW'nin de bütün kemik kitle gitti onlar da yerlerini doldurmaya çalışıyorlar onlar için de yeni bir başlangıç..Sonuç olarak bu 3 kayıp yaşamış stüdyonun toplamı bir IW eder mi tartışılır..Üstelik yeni motoruyla gelen çok sağlam bir BF oyunu var yetmezmiş gibi karşılarında..

    Zaten beklenen başarı gelmezse Activision COD'u bırakıp Bungie ile yeniden zirveye oturmak için bir IP'ye başlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 11 Nisan 2011; 18:19:28 >
  • Mw serilerinde mw2'deki bir bölüm hariç oyuna hayran kalmıştım 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum
  • CoD serisi 2007'de çıkan Modern Warfare oyunundan sonra büyük düşüşte ama tam tersi satışlara yansıyor.Bu da dünyadaki kapitalizmin nasıl hızla yayıldığının göstergesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firenze

    CoD serisi 2007'de çıkan Modern Warfare oyunundan sonra büyük düşüşte ama tam tersi satışlara yansıyor.Bu da dünyadaki kapitalizmin nasıl hızla yayıldığının göstergesi


    bence mw 2 nin konusu da çok güzeldi. bu yükseliş ya da düşüş düşünceleri tamamen nesnel, kişisel görüş.
  • keski trayach ve infinty ward birlesse ve zombimoduda olsa manyak olur bana buraksalar ne planlarim varda
    ama black opsda cok guzeldi mw3 sabirszlikla bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxtotkaxx

    keski trayach ve infinty ward birlesse ve zombimoduda olsa manyak olur bana buraksalar ne planlarim varda
    ama black opsda cok guzeldi mw3 sabirszlikla bekliyorum


    Treyarch gözünüzde çok büyümesin Black Ops ve World at War'da Infintiy Ward'den yardım aldılar,şu anda Black Ops için çıkarttıkları ek paketlerede MW3'ün multiplayerını geliştiren Raven Software yardım etti.Kesinlikle ana firma olabilecek bir kapasiteleri yok.Ana firmanın yeni adayı şu anda Infinity Ward'a MW3 single playerı için yardım edip kendi geliştirdikleri CoD oyununa ara veren Sledgehammer.




  • 6 gün kaldı büyük anonsa bakalım MW3'mü? Soap ile Price'ın ve karizmatik kötü adam Makarov'un durumunu çok merak ediyorum. Ghost ise ayrı bir konu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marfoglu
    Herkes ghost oldu olmaz yeni oyunda diyor hic icerdeki ajanimizin ihaneti ugrayacagini ghosta soyleyip ghostunda inanmayip yinede baska bir asker gorevlendirdigi dusunulmuyor.

    Çok iyi bir fikir , belki de Ghost yaşıyor ve bu fikirle MW 3'de yüzünü göreceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trane1


    quote:

    Orijinalden alıntı: marfoglu
    Herkes ghost oldu olmaz yeni oyunda diyor hic icerdeki ajanimizin ihaneti ugrayacagini ghosta soyleyip ghostunda inanmayip yinede baska bir asker gorevlendirdigi dusunulmuyor.

    Çok iyi bir fikir , belki de Ghost yaşıyor ve bu fikirle MW 3'de yüzünü göreceğiz.


    aynen ve insallah böyle bir mevzu olur




  • iyide ghost vurulurken ve o vurulma görevindeyken aksanı tipi boyu fiziği her şeyiyle aynıydı en önemliside kendi sesiydi yani.. vurulup kurtulmuş olma durumuna inanıyorum yanarken göremedik onu biz gariban roach kızardı orası ayrı o kia zaten makarov da 3.dünya savaşını başlattı soap, price ve nikolai ise muazzam bir üçlü olarak en çok arananların zirvesindeler.

    olaylara gel ya mükemmel bir hikaye olucak 3.oyunda umarım bozmazlar mw2 nin tadında biraz daha iyi olsun ben yine oynarım hikayesi için sadece batırmasınlar tek bunu istiyorum.
  • Oyunun bugün duyurulması pek mümkün görünmüyor hiçbir yerde haber çıkmadı.Ancak BF3 için gelen harika videolardan sonra Activision daha fazla bekleyemez duyuru mutlaka nisan ayı içerisinde gelecektir.Ve ilk videolar çok önemli bu kadar sıkı rakibi karşısına zaten grafik olarak 1-0 geride başladığı için mutlaka Modern Warfare özünde birşeyler sunması lazım.Battlefield 3 çok harika evet ama yine iki oyun arasında sim/arcade tarzı bir ayrım olacak gibi görünüyor.Ben BF3'ün son 12 dklık videosunu izlerken sadece atmosfer ve grafiklerden etkilendim ama yine oynayışta yada ilerleyişte diyelim beni tatmin etmeyen bir "kuruluk" var.Arcade türü yada daha fazla aksiyonu sevmek suç değil buda MW3'ün elini güçlendiren maddelerden bir tanesi.

    Daha dengeli bir perk sistemi,kullanılabilirlik oranı daha yüksek tek bir tanesine yönelmenin gerekmediği silahlar,yeni bir killstreak arayüzü MW3'ü yine zirveye oynatacaktır.Özellikle perkler "Super Soldier" yaratmak yerine oynayana yardımcı olmaya dönerse(Bknz: Cod4) "bana göre" zaten efsane olan MW2 oynanabilirliğinide bunun üstüne koyduğumuzda MW3'ün çok az eksiği kalıyor.Ekip dağılmasa muhtemelen grafik olarakta daha iddaalı gelecekti ama yine MW serilerindeki gibi bir artışta kendi içerisinde yeterli olacaktır bizim aradığımız o değil zaten.




  • Meraktan kafayı yiyicem, bekle bekle hala bir haber gelmedi mı?
  • yalan olur o
  • E3'de olan olacak diyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.