|
| _____________________________ |

|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 19 Kasım 2013; 12:38:41 > |
|
ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramhero -- 19 Kasım 2013; 13:38:40 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 19 Kasım 2013; 14:14:55 > |
|
I'm Commander Shepard and this is my favorite Steam account on the Citadel Uplay/Origin/Epic/Social Club: TheHumanSpectre İzlediğim diziler için TV Time profilim |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 19 Kasım 2013; 16:27:10 > |
|
I'm Commander Shepard and this is my favorite Steam account on the Citadel Uplay/Origin/Epic/Social Club: TheHumanSpectre İzlediğim diziler için TV Time profilim |
|
|
|
|
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan |
|
|
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan |
|
|