Şimdi Ara

Call of Duty: Ghosts (2013) [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
6
Favori
83.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şart hocam

Sistem gereksinimleri

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better

RAM: 6 GB RAM

HDD: 40 GB HD space

Video: NVIDIA® GeForce™ GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better

Sound: DirectX® compatible sound card

DirectX®: DirectX® 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baran18 -- 5 Kasım 2013; 12:39:00 >
  • Şaka gibi kafadan kaybettik, 9800gt bitti. oyunu orjina alayım diyorum oda yattı, ne mutlu
  • http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Ghosts_PCde_Ne_Kadarlik_RAM_Kullaniyor-44857.htm

ulan activision

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bildiğin kafa bulmuş milletle.Bu çöp oyunu yeni nesil diye milletin önüne koyacak kadar suratsızlar demekki.Korsanını bile indirmezdim ama merakıma engel olamadım indiyorum.Kendi gözümle görmek istiyorum.
  • İyiki de BF4 almışım,gerçi 30 gb akk den girdi deneyelim bakalım ne kadar kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

Cidden soyluyorum bf4 un optimizasyonu bu oyundan daha iyi.imzamdaki sistemle full ayarlarda aa 2x iken genis alanlarda(ornegin stadyumun oldugu bolum)45 fps ye kadar dusuyor.bf4 te full ayarlarda 2x iken minimum gordugum 55 fps.boyle grafige bu kadar rezil optimizasyon olamaz.dx11 i 10 senelik grafik motoruna entegre edersen olacagi bu..

bende zotac gtx 770 amp almayı düşünüyorum kardeş oyunda full graphic kasıyor diyorsun yani
  • En kötü Cod olarak tarihi geçmiştir benim için hele bf4 oynadıktan sonra girdim bu ne rezalet bu ne lahana turşusu ,iğrenç adamların kaplamaları ,adamlar kare kare gözüküyor , fov desen 65 de midem bulandı oynarken ,bu iğrenç görüntü için bir de utanmadan sistem gereksinimlerini yükseltmişler ,bu kadar milleti kazıklamayı düşünen bir firma olamaz .
    Optimizasyon sıfır blackops2 nin yanına yaklaşamaz,tek artısı olan oynanabilirlik yerlere inmiş resmen , anlaşılan cod bu savaşı kaybetti .
    Yazıklar olsun bi serinin içine etmeyi başardı en sonunda iw
  • Çağ atlamış grafikler buysa artık.
  • oyunu ultra ayarlarda oynadim singlesini, her yönüyle hayal kirikligi iyilesme var ama bf 4 single / multi tadi vermiyor
  • Battlefield single tam faciaydı umutlarımı cod a birakmistim onuda mahvetmisler bu yıl FPS siz kaldık

• http://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-ghosts-definitive-pc-version-available-now

oyun 28 Gb.

şahsen ben single oynayacağım bu oyunu.. Üst grafikler için nvidia şart (üstte linkte var ss ler).. amd sahipleri malesef gafiklerden zevk alamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 5 Kasım 2013; 13:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

Cidden soyluyorum bf4 un optimizasyonu bu oyundan daha iyi.imzamdaki sistemle full ayarlarda aa 2x iken genis alanlarda(ornegin stadyumun oldugu bolum)45 fps ye kadar dusuyor.bf4 te full ayarlarda 2x iken minimum gordugum 55 fps.boyle grafige bu kadar rezil optimizasyon olamaz.dx11 i 10 senelik grafik motoruna entegre edersen olacagi bu..

bende zotac gtx 770 amp almayı düşünüyorum kardeş oyunda full graphic kasıyor diyorsun yani

şu an kadar kullandığım kartları sayayım sana hd 4870 gtx 560 gtx 680 lighting gtx 770 AMP! edition.performans açısından demiyorum herşeyiyle gerek sorun çıkarmaması gerek ısı değerleri gerek sessiz olmasıyla kullandığım en iyi kart bu .yazdan beri kullanıyorum.fabrika çıkışı oc ile boost ta 1250 mhz çekirdek hızıyla çalışıyor.şu ana kadar hiç bir oyunda tek bir sorun bile yaşamadım performans açısından.benim delirmemin sebebi, doku kalitesi hl2 den kötü olan bir oyunun genelde 60 fps ama arasıra dediğim gibi geniş alanlarda yada sisin çok olduğu yerlerde 40-45 düşmesi.

edit:umarım nvdia güzel bir driver çıkarır bu oyun için.infinity den umudum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 5 Kasım 2013; 14:05:11 >

• Bunun için ratiomu bile yükseltmem belki, çamur..
  • bu akşam 9da pre load yapanlar oynuyabiliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

http://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-ghosts-definitive-pc-version-available-now

oyun 28 Gb.

şahsen ben single oynayacağım bu oyunu.. Üst grafikler için nvidia şart (üstte linkte var ss ler).. amd sahipleri malesef gafiklerden zevk alamayacak.

Gtx675m ile ultrada 45-50 fps oynuyorum ancak grafikler hiç de kaliteli görünmüyor. Bence en buyuk sıkıntı renklerde. Sanki beta sürümü falan gibi. Son makyajlama kısmı yetişmemiş de oyun yarım kalmış izlenimi yaratıyor.

• utanmadan bir de gidip almışlar bu oyunu

zevkler tartışılmaz denir de bu kadar zevksiz olmayın bari arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 5 Kasım 2013; 14:36:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

http://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-ghosts-definitive-pc-version-available-now

oyun 28 Gb.

Resimlerde grafikler hiç de fena durmuyor. Gerçekten böyleyse eğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

utanmadan bir de gidip almışlar bu oyunu

zevkler tartışılmaz denir de bu kadar zevksiz olmayın bari arkadaş

Oyuna Özel Forumlar » Call of Duty Serisi » Call Of Duty : Ghosts [ANA KONU]

• Grafiklerini begendim de(en azindan diger oyunlara nazaran daha güzel görünüyor) fakat optimizasyon kötü,BF4'ü Ultra ayarlarda hemde Multide hic kasmadan oynarken bunda kasim kasim kasiliyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.