Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paxal

quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Oyuna girdim Nuketown yok, steam forumlara baktım ve map'in kaldırıldığını sölüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Yoksa sadece bir hata mı? Para verip aldığımız bir dlc nasıl kaldırılır ki?

Activision ne yapsa haklıdır uğraşma, oyuna süper de geç...

Sorma ya, şaka mı bu, twitter'de şöyle bir açıklama gördüm, kim bu herif.

‏@DavidVonderhaar
    Nuketown 2025 / 24-7 will be back for special events. You can always play it with your friends in Custom Games.

Kaldırıldı.
    Oyunun baş tasarımcısı kendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™
    Kaldırıldı.

Oynadığım tek haritaydı neredeyse. Böyle bir şeyi nasıl yaparlar anlamıyorum. Resmen şaka gibi. Kazandıkları para başlarına vurmuş sanırım.

• şaka gibi olay
    neyse deluxe falan uğraşmayayım madem
  • şuanda oynayamıyorum ya. capture raul menendez bölümü bitti tam uçak yere inerken görüntü yine dondu. deli oluyorum ya düzgün bi kırek çıkaramıyolar
  • ne yhani oyun bukadar dandikmi yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt.35

ne yhani oyun bukadar dandikmi yaaa

Cod serisinden bir milyar dolardan fazla para kazanan Activision ve Treyarch'dan daha iyi şeyler beklemek yanlış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt.35

ne yhani oyun bukadar dandikmi yaaa

Klasik CoD iste CoD 4'ten sonra bozdular, Black Ops 2 gene iyi bence MW3'e gore.
  • Beyler Nuketown hala oynanabilir durumda fakat sadece arkadaşlar ile custom game üzerinden, haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigworld

s.a beyler oyunu sabah yukledim 12 gibi bu saate kadar bölüm 3 Old Wounds ( AT lı bölüm ) u geçememedim sorun bendenmı kaynaklanıyor bilmiyorm bölümü oynarken sürdüğüm at yerin içine giriyor ve kıpırdamıyor. sürekli farklı farklı yerlerde yerin içine giriyor naptım ettım hallemedim oyunu sildim tekrar yukledım steam kurdum olmadı kafayı yiyecek duruma geldim yardımlarınızı beklıyorum tesekkur ederim şimdiden.

grafik ayarlarını düşür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cod un mw serisi hariç hepsini orjinal aldım ve ilk çıktığı günden beri Cod 2 benim için vaz geçilmez hergün 1-2 saat oynuyorum. blackops2 aldığıma pişman olmak üzereyim sanırım :D zombie modunu severdim bu oyunda olmamış yerden ateşler falan çıkıyor saçmalamışlar diyebilirim. Senaryoda atlı bölümdeyim fakat oyun kontrolü biraz sıkıntılı gibi geldi. Alışık olmadığım bi cod var karşımda sesler biraz yavan müzikler heleki kulak tırmalıyor.
    Grafik benim için önemli değil önemli olsa Cod 2 oynamam dediğim gibi oynanış akıcı olsun aksiyon bol olsun.:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™
    Kaldırıldı.

Oynadığım tek haritaydı neredeyse. Böyle bir şeyi nasıl yaparlar anlamıyorum. Resmen şaka gibi. Kazandıkları para başlarına vurmuş sanırım.

Şakamı bu yaw bi okadar parayı o anasının hayrına mı verdim geri zekalılara bak küfretmemek için zor tutuyorum kendimi ulan sen niye ozaman aldırıyorsun bize bunların hepsi o....... şerefsizler
  • Oyunu cumartesi aldım ve aldığım andan beri nuketown oynuyordum, hatta oyunu sırf nuketown için aldım desem yalan olmaz sanırım.... yakışmadı sana bu Treyarch.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

Oyunu cumartesi aldım ve aldığım andan beri nuketown oynuyordum, hatta oyunu sırf nuketown için aldım desem yalan olmaz sanırım.... yakışmadı sana bu Treyarch.

Ya hacı bende sırf nuketown için alan insanım geri getirmezlerse bir daha call of duty ile ilgili bir şey almam hatta activation ı bırakırım sinir oldum yaw.Senin ne hakkın var en çok oynanan map i kaldırmana.Üstüne insanlar para verdide aldı o mapı oynamak için.
  • Bir kac gundur mesguldum oyunun ciktigindan haberim yoktu iyiki oyle olmus diyorum yorumlari okuyunca yoksa para verip alacaktim.

Bu oyuna para vermeyi birak indirip oynamam bile. harcadigim enerjiye zamana yazik makinama hakarettir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

Beyler Nuketown hala oynanabilir durumda fakat sadece arkadaşlar ile custom game üzerinden, haberiniz olsun.

Yani public olarak oynanamıyor öyle mi, ne akla hizmet böyle birşey yaparlar anlamak mümkün değil. Activision ve CoD savunucuları görsünler işte bunları.
  • nuketown olayı tam rezalet aldıkları paralar haram zıkkım olsun tüketiciyi kandırmak denir buna resmen
  • arkadaşlar bu soundtrack albümünü nerden buluyoruz? oyunla beraber mi iniyor?

Edit: oyunla beraber iniyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 20 Kasım 2012; 10:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellar

nuketown olayı tam rezalet aldıkları paralar haram zıkkım olsun tüketiciyi kandırmak denir buna resmen

Yarın Chaos Moshpit denen bir mod eklenicek oyun listesine orda nuketown 2025 te olacak . Gözümüz aydın .
  • arkadaşlar oyunu bilenlere sorum.multide custom character bölümünde hepimizin bildiği silahlar eklentileri bombalar vs envanterimiz var.benim sormak istediğim envanter ekranında altta 3 tane istediğimize göre ekleyebildiğimiz bişey var.onları eklediğimiz zaman envanterden bişey çıkartmamızı istiyor.oraya eklediğimiz overkill ve health şeklindeki ikonlar neye yarıyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.