Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
65
Favori
42.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ps5 tarafındada kullanan çok var hatta ülkemizde bunun reklamını sürekli yana biride var.Benim anlamadığım bunun önlemi neden alınmıyor hala.Eskiden konsolda fps oynarken herşey adil olurdu hatta kimi insanlar pc yerine konsolu sırf bu yüzden tercih ederdi.Şimdi geldiğimiz noktada ortalık cronus doldu.Sırf Cod değil diğer oyunlardada aynı sorun yaşanıyor.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

hoca yanlış anlama ama çoğu cod oyuncusu call of duty i cronus zen yüzüden bıraktı.

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Ne yapalım hocam ben bırakamıyorum valla 2008'den beri Ps tarafında Cod oynuyorum.Pubg oynardık dereceli modu çok güzeldi cronus kullanmaya başladılar oyunu bıraktık Cod tarafından daha kötüydü orda Cronus kullanımı.Rainbow tarafındada aynı sorun var.Cod tarafında en azından dereceli oynamıyorum 4-5 kişi toplanıp keyif için giriyoruz ona rağmen bu tipleri görünce insanın siniri bozuluyor.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

ya hoca bende cronus zen playerlarına karşı çok mücadele verdim. içimizdeki forum dan diğer arkadaşlar da belki çoğu kez mücadele etmiştir cronus zen e karşı mw2019 olsun MW3 olsun hocam. ben şuan call of duty i black ops 6 nın çıkması ve call of duty nin de mw3 ü oynanmaz hale getirdiği için bıraktım. MW4 çıkar 1 sene adam gibi call of duty mw4 oynarsın ardından sonraki oyun çıkınca o bir önceki oyunu artık çöpe atarsın bozulur, oynayamazsın, oynatmazlar, maç bulamazsın adam gibi bulsan bile hile hurda kol gezer. bu durum çoğu oyuncuya şaka gibi geliyor belki ama bunlar doğrular ve gerçekler.. bekliyoruz abi delta force çıkarsa playstation 5 e mw4 çıkana kadar onunla oyalanacağız mw4 çıkınca da mw4 ten devam edeceğiz planlar bu şekilde bakalım bunlar artık böyle durumlar artık böyle bunları bu şekil herkesin kabul etmesi lazım bu durumlar değişmiyor abi adamlar demek ki bu şekilde ilerlemesini istiyor yapacak birşey yok ben zaten black ops cu değilim ben MW ciyim abi

SONY nin de gözü kör olsun beli kambur olsun elimize başka alternatif de vermiyor FPS oyunları açısından, kendi de hala COD a rakip bir fps rekabetçi oyun yapamadı biz playstation fps oyun sevenleride bu şekilde süründürmekten başka birşey yapmıyor CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 31 Aralık 2024; 13:48:44 >

• Yeri mi bilemiyorum ama bir de buraya sorayım. Bu Prestige 55 levelde kaldık arkadaşlar, nasıl geçiliyor 56'ya? Prestige available diyor ama menüye giriyorum atıyor?

Kardeşim konuyu ne hale getirdin yahu.. içkiler kumarlar ne bu böyle. Bize ne senin zıkkımlandığın içkiden, bize ne senin kumarından. Call of Duty ile ilgili mesaj okumak için giriyorum senin içki kumar fotoğraflarını görüyorum derhal modlara şikayet ettim umarım kaldırırlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 1 Ocak 2025; 8:17:28 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

kardeşim sana ne benim attigim postlardan hosuna gitmiyorsa block at geç okumak zorunda değilsin konuya kimse nin mesaj attığı yok zaten biz birseyler yazıp canlı tutuyoruz sende gelip laga luga yapma kardeşim blockla geç edebiyata gerek yok

kendini benim attığım postlari okuma zahmetinde hissetmene gerek yok donanım haber block adı altında bir buton yerleştirmiş foruma üstüme gel ona tıkla ve sonrasinda forumda kafana göre takıl kardeşim

Bu şekilde konu ile alakasız mesajlar atarak canlı tutacaksan hiç canlı tutma daha iyi. Kumar ve içki konusuna çevirmişsin konuyu

forumda attığım postları okumak zorunda degilsin blockla ve geç mümin kardeşim benim paylaştığım her şey legal viski ile donanım haber de ki arkadaşların yeni yılını kutluyorum bilyoner ile de totem yapıyorum o da legal bir site bilyoner hamzaya Playstation 5 pro alacaz totem yapıyorum blockla kardeşim blockla bir tık atacaksın block benim postlarimi kendinde okuma zorunluluğu hissetmene gerek yok okumana da gerek yok tamam ? block seçeneği bunun için var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Ocak 2025; 8:44:3 >

dostum eğer kurallara uymuyorsam yonetici ve admin gerekeni yapar zaten onlarda sürekli çalışıyorlar sen kafanı yorma o konuda şuan sen ortamı geriyorsun kendi işine bak istersen artık hayret birşey biz burada konuyu canlı tutuyoruz insanlar ile kaynasiyoruz kaynasmaya çalışıyoruz kimseye terbiyesiz bir harekette bulunmuyoruz kimsenin kalbini de kirmiyoruz zaten herşey ortada illa Call of Duty mi konuşacaz sürekli ? bu neyin kurali dostum ? tutturmuşsun bir kural kural hayret birsey ya çok güzel baltaladın mevzuyu aferin sana yakışıklı bir daha sakın o attığın blok u kaldirma geri mümkünse ağır sofi olduğun için bazı şeyler gözüne battı da neyse ben biliyorum senin derdini aslında da neyse :)

yakışıklı bu gün sen de benim moralimi bozamayacaksın kardeşim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Ocak 2025; 8:58:32 >
  • Dh kalite diplere indi,Nerde 2010 lar nerde şimdi,Kimse kalmadı zaten.Bu ne rezillik,alkoller,kuponlar,tütün ürünleri.Konuya giren bu saçmalıkları görmek mi zorunda.Erken den başladım diyor bir de marifet.....
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt

kardeşim viski her tekel bayinde satılıyor yani legal bir olay satın alırken vergisini de ödüyoruz çoğu insan gibi bende yılbaşını viski ile kutladım ve donanım haber de ki dostlar ile bu anı kutladım ve bu anı paylaşmak istedim bir sinerji yaratmak bağbında bu mu zoruna gitti ? 😀

forum kurallarında her yılbaşı günü içtiğiniz viski ile forumdaki diğer kullanıcıların yeni yılını kutlayamazsiniz diye bir kural vardi da biz mi uyumadık? 😀

sıradaki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Ocak 2025; 9:38:27 >
  • visceroid V kullanıcısına yanıt

Barracks prestige bölümünden kilidi kaldırmak için üçgene basılı tutun

• Coimbra kullanıcısına yanıt

+1 rep valla ben şahsen Black Ops oynasaydım hep 55 lvl da kalırdım prestige atlamazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Ocak 2025; 9:42:47 >
    Hahaha mutlu yıllar dilerim kral umarım totem tutar düşünmen yeter teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.