Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
110.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkdogan

quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

Zombi modunda kaç map var yazabilir misin?

Tek bir map vAr

Yani kilitli vs. başka map yok.Bu kötü oldu.

Dostum suan oyun cikmadigi icin tam olar birsey soylemek yanlis olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zombi modunda kaç map var yazabilir misin?

Tek bir map vAr

Yani kilitli vs. başka map yok.Bu kötü oldu.

Dostum suan oyun cikmadigi icin tam olar birsey soylemek yanlis olur

Ta bi ki öyle ama inş. yanıltmaz map konusunda BO3,ilk 2 oyunda bolca map vardı.Zombie modu tek map ile olmaz yoksa.Teşekkürler cevap için.

• Menude install yapiyor biraz uzun suruyor, o yuzden girmiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 29 Ekim 2015; 20:53:55 >
  • Bo2'den sonra konulmadı ve beta'da da yoktu fakat yinede sorayım, bo2 gibi search preferences özelliği yok değil mi ? Bölgesel arama yapmayı sağlayan Any-Normal-Best seçtiğimiz özellik
  • Bende multi neyse de single a nie girilemiyor ki die merak ediyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bo2'den sonra konulmadı ve beta'da da yoktu fakat yinede sorayım, bo2 gibi search preferences özelliği yok değil mi ? Bölgesel arama yapmayı sağlayan Any-Normal-Best seçtiğimiz özellik

options ta soyle bir secenek var, ingilizcem olmadigi icin ceviremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Poison

Bende multi neyse de single a nie girilemiyor ki die merak ediyordum.

Dostum menunun sol ust kosesinde turuncu bar doluyor onu bekliceksin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bo2'den sonra konulmadı ve beta'da da yoktu fakat yinede sorayım, bo2 gibi search preferences özelliği yok değil mi ? Bölgesel arama yapmayı sağlayan Any-Normal-Best seçtiğimiz özellik

options ta soyle bir secenek var, ingilizcem olmadigi icin ceviremedim

Bu yalnızca gösterge. Beta'da vardı options'a basınca an ve an ping'i gösteren bir tablo. Onu açıp kapatıyor bu ayar. Gördüğüm kadarı ile local search ayarı yok, ghosts ve aw ile aynı sistem. Teşekkürler foto için.

• Campaign dahil hicbisey acilmiyor su an, campaigne girince baslangic demosu cikiyor sonra siyah ekranda kaliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ebascholl

Campaign dahil hicbisey acilmiyor su an, campaigne girince baslangic demosu cikiyor sonra siyah ekranda kaliyor

Ancak internet baglantisini kapatirsaniz campaign oynayabiliyorsunuz.

• Herkese selamlar.

Oyunu ilk çiktiginda ön siparis vermisdim ve sayaç çalışıyordu.Az önce kontrol ettiğimde sayaç yok ve yine ön sipariş verin diye yazı çıkıyor.Kütüphane dahil olmak üzere her yere baktım ama sanki hiç sipariş vermemişim gibi.Şimdi yeniden sipariş versem acaba hesabımdan cift işlem mi yapilır tereddütteyim.Konuya girincede baktım millet spotu eline geçirmiş iyice kafam karışdı.
    konuyla alakalı yardimlarinizi esirgemeyin sizce ne olmuş olabilir??

Teşekkürler...

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Xbox one yakında 100 oyunla geriye uyumluluk servisini başlatacak.
    https://xbox.uservoice.com/forums/298503-backwards-compatibility
    Şu an en çok istenen ilk 11 oyunun 6sı cod.Bence buna uzun süre sessiz kalamayacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMOZEY

Herkese selamlar.

Oyunu ilk çiktiginda ön siparis vermisdim ve sayaç çalışıyordu.Az önce kontrol ettiğimde sayaç yok ve yine ön sipariş verin diye yazı çıkıyor.Kütüphane dahil olmak üzere her yere baktım ama sanki hiç sipariş vermemişim gibi.Şimdi yeniden sipariş versem acaba hesabımdan cift işlem mi yapilır tereddütteyim.Konuya girincede baktım millet spotu eline geçirmiş iyice kafam karışdı.
    konuyla alakalı yardimlarinizi esirgemeyin sizce ne olmuş olabilir??

Teşekkürler...

Hocam aynısı benimde başıma geldi. Sizde galiba Türk psn den ön sipariş verdiniz ? Ben türk psn hesabıma 210 tl yükleyip öyle ön sipariş vermiştim. Yaklaşık 2 hafta kadar önce, fakat dün baktığımda ön siparişim kendiliğinden iptal olmuştu. Ve para duruyordu. Gerçi parayı oyunu aldıktan sonra çekiyorlar. Ben tekrardan ön sipariş verdim. Para hala cüzdan da duruyor. Ama kredi kartı ile alacağın için belki hemen çekebilirler. Ama şunu net olarak söyleyebilirim. Bir oyunu 2 kez alamazsın. O yüzden tekrar ön sipariş verebilirsin. Sıkıntı olmaz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Xbox one yakında 100 oyunla geriye uyumluluk servisini başlatacak.
    https://xbox.uservoice.com/forums/298503-backwards-compatibility
    Şu an en çok istenen ilk 11 oyunun 6sı cod.Bence buna uzun süre sessiz kalamayacaklar.

Activision'ın Sony partnerliği buna engel olabilir. Ne tür bir anlaşmaları var bilmiyorum tabide listeden bo1 ve mw2'yi yeni nesilde multiplayer oynatırsa başlı başına konsol alma sebebi olur.
  • Pazartesi falan online serverlar açılır bence her zaman erken oynamışızdır hatırlarsanız

• 199dan çıkmış spota single için değermi acaba? grafikler nasıl bide

• Bana Hardened Edition lazim ki Richtofen'li Giant haritasini oynayabilelim zombi modunda.

Yinede bu kadar erken spota gelmesi MW2 zamanini hatirlatti.

• Millet son şans diyip BO3 alıcak :) siz hala şans verin oyun düzelir. Ghosttan sonra hiç bir oyununu almadım hele gelecek temalı uçmalı kaçmalı oyununu asla almam. Ps3 ile konsolculuk bitmiştir. Bi fifa kalmıştı oda 16 ile bitirdi. Sırada Uncharted var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Millet son şans diyip BO3 alıcak :) siz hala şans verin oyun düzelir. Ghosttan sonra hiç bir oyununu almadım hele gelecek temalı uçmalı kaçmalı oyununu asla almam. Ps3 ile konsolculuk bitmiştir. Bi fifa kalmıştı oda 16 ile bitirdi. Sırada Uncharted var

Maalesef bu konu benimde hiç hoşuma gitmiyor bu gelecek temalı modern hatta ultra modern savaş dinamikleri niye böyle saplanıp kaldılar anlamıyorum, tarihten alıntı yapılıp onlarca yapılacak hikaye varken!!

• Gizli Call of Duty hayranlığım tuttu gittim aldım yine.

Senaryoyu fazlaca merak ediyorum, multi olarak 17 kasıma kadar oyalasa yeter zaten beni. Alan arkadaşlara da hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.