Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de ilk bugün oynama fırsatı buldum. grafik ayarlarını yaparken biraz sıkıntı yaşadım ama laptoptan oynamama rağmen hemen hemen full ayara çektiğim zaman dengelendi fps açısından. hakkını vermek istiyorum COD:AW yapımcılarının ghosts ve bo2 hatta mw3 de bile bu kadar yüksek grafikle bu performansı almak imkansızdı benim için hatta bir kaç ayar daha yaparak daha stabil bir performans elde etmeye çalışacağım. eksilere gelirsek audio config'i mi yanlış seçtim kulaklığımı tanıtamadım bilmiyorum ama düşman ayak sesi duyamıyorum oyunda özellikle sd oynarken çok hissettim eksikliğini belki ben bir şeyi eksik yaptım belki de sd gibi modlarda oyuncular çömelip birbirinin çıkaracağı sesi beklemesin, rahat hareket edebilsinler diye yapılmıştır ama dediğim gibi çok eksiklik hissettim ve ses duyamadan birden öldüğüm oldu bayağı. hem harita acemiliği hem exolar ve ses eksikliği yüzünden. şuan için bu laptopla (Samsung NP550P5C - S05TR) grafik ayarlarını yapana kadar kasmalar yaşadım ve moralim bozuldu UMARIM şuanki ayarlarla sorunsuz her modu her mapi oynarım. i7 nin oyunlarda ısınma yaptığını da şuan öğrendim..

• Giovannii kullanıcısına yanıt
    Sistemden yana sorun olacağını sanmıyorum.

Lag sorunu devam ediyor sanırım. Arkadaş daha az önce yazdı. Yılların COD'cusudur. Buna rağmen 3-11 bitirmiş ilk elini. Garip olan, herkes aynı sorunu yaşamıyor ama bir arkadaşa daha sordum. Sorun onda da devam ediyormuş.
  • guncellemeden sonra cok daha iyi olmuş oyun,bugün bi 2 saat takıldım ping yada lag sorunu yaşamadım.Oyle çok ahım şahım bir oyuncu değilim zevk için oynarım,ama 2-3 el frag lideri bitirebildim,gayet sorunsuz şu ara.Ama tsunami haritası denk gelmedi orada takılma olacak mı onu merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call Of Duty: Advanced Warfare'in aşağıdaki sistem gereksinimlerini recommended'da tam karşılamıyor gözüküyor.

Features: Recommended attributes of your Video Card
    Required You Have
    Pixel Shader version 5.0 5.0
    Vertex Shader version 5.0 5.0
    Dedicated Video RAM 4 GB 2.0 GB (Buradaki sıkıntı bilgisayarın ekran kartı 2 gblık,ancak 4 gblık istiyor recommended)

Recommended: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz
    You Have: Intel(R) Core(TM) i7-4710MQ CPU @ 2.50GHz (Burdaki sıkıntı da CPU hızı. recommendedda 3.30 ghz istiyor)

Sizce oyunu bilgisayarıma kurmalı mıyım ? Grafikler güzel bir şekilde görünür mü ? Oyun akıcı bir şekilde oynanır mı?
  • Exo-survival birlikte oynamak isteyen varsa bana ulaşabilir skype vs. güzel olur
  • Oyun ayarlarıyla ve grafik farklarıyla ilgili konuyu açtım arkadaşlar.

COD Advanced Warfare için İdeal Grafik Ayarları
  • Cod ile boşuna vakit kaybetmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: lwernull

Cod ile boşuna vakit kaybetmeyin

Battlefield 3 videosu koysan katilirimda batlefield 4 nedir arkadaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lebron 7 aranıyor L kullanıcısına yanıt
    Ayak sesi duymama sorununu ben de yaşadım. Garip bir durum.
    Açtığım konudaki ayarları yapınca kasma gitti mi? Arada fark oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OMéR kullanıcısına yanıt
    Gerekli ayarları yaparsan sorun yaşamazsın. Yukarıda bi link verdim oyun ayarlarıyla ilgili. O konuya bakabilirsin.

• UnRateD U kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim, benim cahilliğim.
    AMD'nin çıkardığı sürücülerin sorun çıkarması COD ile alakalı ve bu bir arıza değil haklısın.
  • ben beğendim sp güzel mp de bazı yenilikler yapmışlar cok hareketli olmuş cod sevenlerini bu sefer hayal kırıklığına uratmamış.
  • Fetvacı kullanıcısına yanıt
    Konuyu AMD-Nvidia kavgasına mı çevirmeye çalışıyorsun? Amacın ne?

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Aklımdan bile geçmemişti, iyi güldürdün beni.

Neyse anlamayana ne laf anlatacağım.
    Sana göre oyunun optimizasyonu süper ama kasma sorunlarının sebebi ekran kartı sürücüleri. Asıl ironik olan bu. Zaten böyle düşünmesen, bana sağlam kartı garantiye gönderip-göndermediğimi sormazdın.

İlk defa oyundan kaynaklı sorunu sürücüye mâl edip, bunu da kartı garantiye verme gerekçesi olarak gören birine denk geldim ve sayende bi yaşıma daha girdim. Sağol.

Biz seni anlamıyoruz, çünkü kapasitemiz yetersiz. Sen bize laf anlatmaya çalışıp kendini boşuna yorma bu sebeple. Seni iyi anlayacak kapasitede birilerini bulmalısın. Buralarda harcanma boşuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Sana göre oyunun optimizasyonu süper ama kasma sorunlarının sebebi ekran kartı sürücüleri. Asıl ironik olan bu. Zaten böyle düşünmesen, bana sağlam kartı garantiye gönderip-göndermediğimi sormazdın.

İlk defa oyundan kaynaklı sorunu sürücüye mâl edip, bunu da kartı garantiye verme gerekçesi olarak gören birine denk geldim ve sayende bi yaşıma daha girdim. Sağol.

Biz seni anlamıyoruz, çünkü kapasitemiz yetersiz. Sen bize laf anlatmaya çalışıp kendini boşuna yorma bu sebeple. Seni iyi anlayacak kapasitede birilerini bulmalısın. Buralarda harcanma boşuna.

Yok artık lebron james

• alcan98 yeni aldım oyunu ekleyin oynayalım
  • oyunu az once bitirdim. cod serisinde gozle gorulur farkliliklar getirilmis ve oynanis olarak tamamen degistirilmis. grapple hooks, double jump, invisibility cloak gibi yeni oyuncaklarimiz eklenmis. emp, frag - smart frag, contact, flash gibi el bombalarini ''f'' tusuyla degistirmekte fena degil. cod ghost dan sonra hikaye kat ve kat daha iyi gibi geldi bana aw 2 seklinde devam oyunu gelecektir ve cok iyi ugrasirlarsa bu senaryodan iyi seyler cikar bence. optimizayon ise ghost'a gore yine daha iyi yapilmis fakat gerektigi kadar ugrasilmadigini dusunuyorum. 7870oc edition + x4 965 3.7ghz + 8gb ram ile 1080p high fxaa da single oynarken update 1 kurulu halde aniden fps dusmelerini cok kez tanik oldum. 45-65 arasi gezen fps birden 23-24 e dusmesi oyunun zevkini dusuruyor. cozunurlugu dusurdum, ayarlari en dusuge cektim fakat fps nin 24 e dusme olayini cozemedim maalesef. belki sonraki patch ler ile duzelebilir. kisacasi oyun, grafiksel anlamda yeni nesil cod ghost dedigimiz oyundan daha da fazla gelismistir. kaplamalari, yansimalari gayet iyi buldum. her zamanki gibi oynanabilirlik yine iyiydi fakat mp oynacaklarin alismalari icin vakitlerini alacaktir. en azindan 1 ay falan oynayip oyle karar versinler deneyip hemen olmaz bu is diyip vazgecmesinler. hikayeye onem verip fps turunu seven herkese tavsiye ederim, diger bf fanboylarinin dediklerine bakip bu sekilde basarili bir yapimi es gecmeyin alin ve oynayin.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun.
    AMD'nin çıkardığı yeni sürücüler kartımda düzgün sorunlu çalışıyorsa (oyunlar için değil), bu bir sorun değil de nedir dedim sen ne anladın. Hala bana aynı cümleyi yazacaksan yukarıda yazdığım eski mesajı tekrar oku.

Ayrıca kapasitenin yetersiz olduğuna kanaat getirdiysen bir şey diyemem, o senin sorunun.
    Çevir kazı, yanmasın. Demediğini demiş gibi yazıyorsun şimdi de...

Sürücüde sorun olduğunu farz edelim. Bunun için, kartı garantiye gönderme sebebi olduğunu yazdın yukarıda. Bana yeni bir ufuk oldu bu.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.