Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paintball özelliğini kapatırsan yeşil çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

paintball özelliğini kapatırsan yeşil çıkmaz.

• quote:

sagol kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5C9D81039

quote:

sagol kardes

Alıntıları Göster
    Gelen 40 MB update ile ne FPS drop ne internet connection hatası almıyorum işe yarıyor sanırım en azından bende.

• W8 update bug ından çakamıyorum kafayı yedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar kasıla kasıla anlatırlar yazılımlarını yazık gerçekten yani microsoftun yapıcağı iş bu kadarsa oyun firmalarından ne bekleyelim update bugından çıkmıyo pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron 7 aranıyor

O kadar kasıla kasıla anlatırlar yazılımlarını yazık gerçekten yani microsoftun yapıcağı iş bu kadarsa oyun firmalarından ne bekleyelim update bugından çıkmıyo pc
    Oyun fena halde hileci dolu Allah belasını versin böyle oyun firmasını serverları iki günde hileciler bastı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Oyun fena halde hileci dolu Allah belasını versin böyle oyun firmasını serverları iki günde hileciler bastı.

Alıntıları Göster
    instinct haritası uptate den sonra kasmaya başladı ya ufak ufak takılmalar böyle sinir bozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

instinct haritası uptate den sonra kasmaya başladı ya ufak ufak takılmalar böyle sinir bozucu

Alıntıları Göster
    Pc oyuncularının bir genel öneri alsam iyi olur. Sizce alınır mı oyun yoksa biraz daha beklenir mi fiyat düşmesi için falan. ? Biraz videolara baktım da güzel bir oyuna benziyor. Aslında Call Of Duty serisi benim hep yadırgadığım bir seri(idi). Ben biraz oynadığım oyunda gerçekçilik istediğim için hep ters köşe olmuşumdur Call Of Duty serisine. Yok uçan droneler yok skeletonlar falan filan. Battlefield 3-4 sahibiyim. Çok severek oynayamadığım bir oyundur kendileri. Oyunun yapısını çok severim ancak kesinlikle tek başına oynanmayan bir oyun. Tamamen takım oyunu içeren bir oyun. Yani bana göre öyle, Bir ara mahalle arkadaşlarımla oynuyordum BF3 hala tadı damağımdadır o oyunların ama bir takım olmadığı için artık girmiyorum BF serisine. Öyle arada oyunu unutmamak için girerim. Ama şimdi COD AW ye bakınca kesinlikle hızlı bir oynanışı var klasik olarak ve aslında bu tam bana göre. Hızlı oynanışı seven bir insanım. Sizce alınmalı mı bu oyun. Yoksa steam indirimlerini falan bekleyeyim mi. ? Yılbaşında falan mesela. ?

• blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum 3 oyundan 1'inde denk geliyor kesinlikle. Ping sorunu aşıldı, grafik sorunları düzeltildi diye seviniyoruz hevesimizi anında baltalıyor veletler.

Gerçi bir yandan düşünüyorum, anti cheat yazılımı olsa ne olur olmasa ne olur. Bir yerden gene bir cheat yazılımı türer kişinin karakterinde bitiyor olay.
  • quote:

Katılıyorum 3 oyundan 1'inde denk geliyor kesinlikle. Ping sorunu aşıldı, grafik sorunları düzeltildi diye seviniyoruz hevesimizi anında baltalıyor veletler.

Gerçi bir yandan düşünüyorum, anti cheat yazılımı olsa ne olur olmasa ne olur. Bir yerden gene bir cheat yazılımı türer kişinin karakterinde bitiyor olay.
    Versiyon 1.4.0.103 donma sorunları yarı yarıya gitmiş ama hala oynanmıyor. Eskiye nazaran çok daha iyi durumda tek sorun 35-40 fps alırken birden donup 5-6 saniye hareket etmemesi lowda 110-115 falan aynı donmalar devam ediyor. Yeni update şart
  • Giovannii kullanıcısına yanıt
    valla benden sana tavsiye alma elimde patlayan 2. cod oldu bu (diğeride ghost) oyunun iyice içine etmişler bir yenilik var ama hiç cod havası yok oyundaki kasmalarmı dersin ping sıkıntısımı dersin özellikle çok kişiselleşmiş oyun takım oyunu olmaktan çıkmış maplar çok dandik rezalet bir oyun sürmüşler piyasaya ilk başta çok ümitli girdim oyuna ama o umudumu'da kaybettim açıkcası oyun beni kendinden çok soğuttu. Activision bu oyunu her sene bir firmaya yaptıracağına sadece Treyarch'a yaptırmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fable -- 12 Kasım 2014; 2:55:03 >
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    VAC koruması olmayan oyundan ne beklersin? Birçok kişi, "VAC aktif olana kadar hile kullanayım. Nasıl olsa banlanma riski yok" diye düşünüyordur eminim ki.
    Düşün ki, eski COD'larda VAC varken bile hileciler tam engellenemiyordu bir de.
  • Giovannii kullanıcısına yanıt
    Yukarıda ve önceki birkaç sayfaya bak istersen. Benzer soru ve cevaplar yazıldı çünkü.

Tek kişi takılacaksan ve hızlı oynanışı seviyorsan, tam sana göre bir oyun ama BF'deki gibi doğmanla ölmen arasında dakikalar olmaz bunda. Doğdun, 5 sn sonra ölme ihtimalin bile var bunda. Ama sevmediğin bişey de var. Önceki hiçbir COD'un olmadığı kadar yapmacık ve gerçekçilikten de bir o kadar uzak bir oyun.

Videolardaki grafik ayarları muhtemelen en yüksektir. Ayar kıstıkça görüntü kötüleşiyor. Sistemin iyi değilse de almanı tavsiye etmem.

Ayrıca yılbaşında bu oyuna indirim gelmez; kısa zaman içinde de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Oyunu biraz önce denedim, video ayarlarında bolca seçenek olmasına ve en yükseğe almama rağmen, grafikler tam bir hayal kırıklığı olmuş, bir de yukarıda grafiklerin iyi olduğundan bahsedilmiş.

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

Sorunun sebebini buldum abi. Shadow Map Resolution'u normalin üzerine çıkartınca grafikler sapıtıyor nedense? Bu sebeple bu ayarı normalde bırakın. Diğer ayarlarla alâkası da yok bunun. Sende 290X vardı ve sorun yaşadın. Bende 280X olmasına rağmen Cache Sun Shadow Maps ve Cache Spot Shadow Maps'i açtım ve oyun gayet sorunsuz şu an.

AA olarak filmic SMAA T2X'i ısrarla tavsiye ediyorum. Bugüne kadar gördüğüm, belki de en iyi AA diyebilirim bunun için. Bilirsiniz ki tel gibi nesnelerki kırıklıklar bile tam giderilemiyor AA açılmasına rağmen. Ben bu AA'yı açtığımda, çok uzaklardaki nesneler haricinde zerre kadar kırıklık görmedim tellerde dahi. Üstelik, MSAA gibi performans kaybı ve FPS düşüşü de yaşatmadı bana.

Bununla ilgili ayrı bir konu açmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Oyunu biraz önce denedim, video ayarlarında bolca seçenek olmasına ve en yükseğe almama rağmen, grafikler tam bir hayal kırıklığı olmuş, bir de yukarıda grafiklerin iyi olduğundan bahsedilmiş.

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

Sorunun sebebini buldum abi. Shadow Map Resolution'u normalin üzerine çıkartınca grafikler sapıtıyor nedense? Bu sebeple bu ayarı normalde bırakın. Diğer ayarlarla alâkası da yok bunun. Sende 290X vardı ve sorun yaşadın. Bende 280X olmasına rağmen Cache Sun Shadow Maps ve Cache Spot Shadow Maps'i açtım ve oyun gayet sorunsuz şu an.

AA olarak filmic SMAA T2X'i ısrarla tavsiye ediyorum. Bugüne kadar gördüğüm, belki de en iyi AA diyebilirim bunun için. Bilirsiniz ki tel gibi nesnelerki kırıklıklar bile tam giderilemiyor AA açılmasına rağmen. Ben bu AA'yı açtığımda, çok uzaklardaki nesneler haricinde zerre kadar kırıklık görmedim tellerde dahi. Üstelik, MSAA gibi performans kaybı ve FPS düşüşü de yaşatmadı bana.

Bununla ilgili ayrı bir konu açmayı düşünüyorum.
    gençler bu oyunu dvd ortamında bana satabilecek istanbul içi kimse var mı yada böyle konuların olduğu yer var mı ?

• betadragon kullanıcısına yanıt
    Bence de hâlâ güncelleme gerek. Güncellemeden sonra bende

- Single'daki takılmalar gitti. Oyun akıcı hale geldi ama şimdi de bölüm başındaki videolarda kasma yapıyor ve adamların sesleri bazen kesiliyor.
    - Multisindeki kasma devam ediyor. Lag sorunu çözüldü mü diye bakamadım henüz.

Single'de enteresan bi (script hatası sanırım) sorun yaşıyorum. Birine ateş ettiniz ve adam sersemledi diyelim ki. Ateşi kesipte tekrar ateş ettiğinizde, sanki ona hiç mermi gelmemiş gibi sersemlemesinin bitmesini bekliyor ve kalkıp sizi vruyor. Ateşi kesmezseniz bu olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bence de hâlâ güncelleme gerek. Güncellemeden sonra bende

- Single'daki takılmalar gitti. Oyun akıcı hale geldi ama şimdi de bölüm başındaki videolarda kasma yapıyor ve adamların sesleri bazen kesiliyor.
    - Multisindeki kasma devam ediyor. Lag sorunu çözüldü mü diye bakamadım henüz.

Single'de enteresan bi (script hatası sanırım) sorun yaşıyorum. Birine ateş ettiniz ve adam sersemledi diyelim ki. Ateşi kesipte tekrar ateş ettiğinizde, sanki ona hiç mermi gelmemiş gibi sersemlemesinin bitmesini bekliyor ve kalkıp sizi vruyor. Ateşi kesmezseniz bu olmuyor.
    vac gelmiş oyunun sayfasında yazana göre
  • AMD, Advanced Warfare'e performans arttıran 14.11.1 betayı yayınlamış, bilginiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

Zahmet etmesinler ya biz iyiyiz böyle.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.