Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen katılıyorum. Bende ise garip bir durum vardı. Ben kolayca ölürken, rakibi pek bi zor vuruyordum.
  • hala anti aliasing açınca aşırı kasma yapıyor, kapalıyken sabit 60fps açınca 2-3 fps düşüyor. açık bir şekilde oynayabilen var mı
  • stevan kullanıcısına yanıt
    Ben AA açıp oynuyorum. Açsam da, açmasam da kasıyor.
    Ayarları düşürdüğümde de, yükselttiğimde de FPS nerdeyse hiç değişmiyor garip bi şekilde. Yama ile düzeltilmesi lazım.

İşin en kötü yanı, ayarları kıstığınızda sadece dokular değil, nesnelerin ana hatları da kırık görünmeye başlıyor.
    Bununla ilgili bir konu açacağım fırsat bulursam.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    sanırım oyun herkeste aynı reaksiyonu göstermiyor, yabancı forumlarda da pek bir şey göremedim bu sorunların çözümüne dair belkide ben yanlış yerlere baktım.
  • Yeni güncelleme ile SP kısmında oyun yüklenirken yürütülen videoların sesi gitti ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Gelen yama ile bağlantı ve ping sorununu aşmışlar. 3 oyun attım herkesin ping 3-4 çizgiydi.

Çizgileri yükseltmişlerdir adamlar makyaj konusunda uzman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay ping kısmını rakamsal olarak görene kadar devam eder o zaman. Fazla kafayı yormayın canım, kafayı takmayın sizde oynayın işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Kasım 2014; 13:55:00 >
  • PC COD ADVANCE WARFARE CLANIM YOK COK IHTIYACIM VAR TEK TAKILIYORUM. YAŞ 25
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Yüksek ping den olabilir mi ? acaba. ben bir oyuna girdiğimde önce bi skor ekranından bakıyorum bağlantı durumlarına çok kötüyse çıkıyorum ancak yeni gelen yama ile biraz iyileşme olduğu kanaatindeyim en azından oyun içi donmalar gitti bende daha iyi oynuyorum. Bir iki yama oyun çok iyi olabilir. kolay ölme sorunu yüzünden space tuşuna tek basamıyorum space + shift yapıyorum. alışkanlık oldu. :D

Edit : Hardcore serverlarda oynuyorum. yoksa diğer serverlarda insanlar bir çıkıntıya girintiye pusup haritadan adam vuruyorlar. ozaman oyunun cazibesi kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blawer_s -- 11 Kasım 2014; 14:22:58 >
  • stevan kullanıcısına yanıt
    Garip bi ters orantı var. Normalde ayar kıstıkça FPS'nin ve akıcılığın artması lazım ama bu oyunda olmuyor. Bu da oyundan kaynaklanıyor.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Rakam görmekte çözüm olmayabilir. Çünkü Black Ops 2'deki gibi pingleri yarı yarıya gösterebilirler ve bunu da anlayan kaç kişi çıkar? Ondan sonra sen yakınıp durursun burda "Pingim 80 olmasına rağmen adam vuramıyorum" diye.
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar ki tecrübeme göre şunu net olarak yazabilirim ki, pingle lagın alakası yok. Yüksek ping, laga da sebep olur ama pinginiz düşükken bile, sanki çok yüksekmiş gibi gecikme yaşabilirsiniz. Ya da pinginiz 150-200'lerde gezerken, hiç gecikme yaşamayabilirsiniz. İmzamdaki Multi FPS Oyuncu Rehberi konusunun ilk mesajının sonuna eklediğim SS'lerdeki pinglerime bak mesela. 200'lerde gezmesine rağmen lag (gecikme) yaşamadığım için 1. olmuşum.

Lag öyle bir bela ki, yüksek pingli oynayabilirsiniz ama lag sorununuz varsa, pinginiz 50 bile olsa sorun yaşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Rakam görmekte çözüm olmayabilir. Çünkü Black Ops 2'deki gibi pingleri yarı yarıya gösterebilirler ve bunu da anlayan kaç kişi çıkar? Ondan sonra sen yakınıp durursun burda "Pingim 80 olmasına rağmen adam vuramıyorum" diye.

Yok ya ağlamam maçlarda k/d oranlarım fena değil, kötü oynadığmı düşünmüyorum kendime uygun dizilimi az çok gerçekleştirdim..ben menunum şuan oyundan gecikme falanda yaşamıyorum.

Grafik ayarlarında aa kapalı tutuyorum, MP de aa açsam ne olacak açmasam ne olacak sürekli bi aksiyon içindesin zaten MP kısmında grafik ayarlarına çokta takılmayın derim, kendinize göre bi akıcılık yakaladıysanız sıkıntı etmeyin şu açılmıyor bunu açınca kasıyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Kasım 2014; 16:28:58 >

• Ping sorununu cozemeseler bile , soz verdikleri gibi ileride cikacak yeni yamalarla ds cikartirlarsa Turk serverleri sayesinde daha rahat oynayabiliriz.

Pingi gostermese bile 100 den assagi dustugunu sanmiyorum.Umarim sabit 50 ping degerlerini yeni yamalar sayesinde gorebiliriz , tabi lag ve pl olmamak kaydiyla.
  • @Gaara34
    Normalde hep ayar kısarak oynarım zaten özellikle de multiyi.

@killnOd
    pl ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

@Gaara34
    Normalde hep ayar kısarak oynarım zaten özellikle de multiyi.

@killnOd
    pl ne?

Packet Loss (pl)

http://en.wikipedia.org/wiki/Packet_loss
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Biliyordum onu ama kısa yazılınca çıkaramadım haliyle. Lag sorununun yaşandığı yerde PL sorunu olmaz mı hiç?

Güzide yorumlar buldum:
    turk telekom adsl hizmetini kullananlarin bol bol yasadigi problem.
    mesela online oyunlarda ve second life gibi yogun data alisverisi yapan server'larla yapilan baglantilarda duraklamalara ve hatta server baglantinizin kopmasina neden olabiliyor.
    tedas'in 220v diye verdigi 205volt ile 230volt arasi dalgalanan kesintili elektrik gibi, telekom'un bizlere sattigi internet baglantisi da veri paketlerinin yarisini adrese ulastirirken yarisini da kaybeden kesintili bir yapiya sahip. ama sorarsaniz elektirigimiz de var, internetimiz de...

* * *

hem kullanıcılar hem de internet sağlayıcıları için tam bir bela. oyun serverlarında ping süperdir, download - upload hızı normaldir ama gel gör ki neredeyse dakika başı musallat olan veri kaybından dolayı özellikle oyuncuları çileden çıkartır.

* * *

sadece servis sağlayıcı değil, router, modem, kablolar, modem ayarlarınız, modem driverlarınız da bu soruna sebep olabilir.

Ping testi için şöyle bir site buldum bu arada. PL testini de yapıyor:http://freeola.com/line-test/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 11 Kasım 2014; 17:01:22 >

• Arkadaslar oyunu aldim ve elimde korsan dosyalari mevcut bunlari bf de oldugu gibi oyunun kurulacagi yere atip uzerine yazdirsam sakincasi olir mu

• melinoz M kullanıcısına yanıt
    Oyun kendiliğinden Program Files/Steam/common/Steam aps klasörüne kaydedilir orjinalse. Eski dosyaları sil tabii ki ayrıca.
  • arkadaslar merak ettim, bu oyunda single de kirmizi olan kan rengi multide neden yesil oluyor biraz tuhaf degil mi bunun bir ayari var mi ? bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 11 Kasım 2014; 17:47:19 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.