|
Bildirim
|
Çalışmak iyi bir şey olsaydı üstüne para vermezlerdi kardeş.
Ama dünya keyif sürülecek bir yer değil. çalışmazsan çabalamazsan ölürsün. Dünyada çok az, şanşlı zengın kesım hayatını rahat ve çalışmadan yaşayabiliyor. Oda ya doğal yetenegı ya da aileden kalan miras ile. bunuda kimsenin seçme şansı olmuyor. Sonradan kazanılanda paranın devamlı yer degıstırmesı ve dıger ınsanlardan farklı işler yapabılenler kazanıyor. |
eğer kendi işi değilse veya ucunda zengin olmak ya da olmamak gibi bir fark yoksa zaten çalışmaktan memnun olan bir insan psikolojik olarak sıkıntılıdır.
|
Sirf bu yuzden pc muhendisligini elemistim bana uygun oldugu halde
Abi otur pc basina kod yaz onu yap bunu yap hayat boyle mi geçer Dedim avukat olursam insan icine çıkarım adliyeye gidip gelirken arabaya binerim 3 5 insanla muhatap olurum hep oturmam falan diye düşündüm Her neyse eger calisan biriysen hayat akip gidiyor bu gercek hayati en guzel zengin cocuklari yasiyor eglenceli her seyi deniyorlar bizim en nihayetinde hayatimizin 3te1ini uyku 3te1ini is kalanını da bunlara ayrilan vakit dinlenme falan aliyor |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 19 Haziran 2019; 11:52:17 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|