Çok korkunç. |
Hayat Boyunca Çalışmak Zorunda Olmak

-
-
Yazılım öğren üret sat zengin ol gg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
56 milyon dolar milyoneri var sende calis ol oh yeah sartlar esit baby
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şartlar eşit değil ama
kafasını çalıştıran ve uğraşan hayatını değiştirebilir
insanlar şunu kabul etmek istemiyor , hayatından büyük ölçüde sen sorumlusun
şartların kötüyse tabi bir kaç adım geride başlıyorsun ama hayatta her şey mümkün. herkes en şanslı % 0.01 lik kesimde olup beleş yaşamak istiyor
-
Ülkede açlık sınırında milyonlar var, bu da hayatta her şey mümkün diyor. Her şey mümkün filan değil kardeşim, bazı şeyler bazı insanlar için mümkün, %1-2'lik elon musk örnekleri verme artık sıktı gerçekten. %98 acı çekerek istemediği şeyi yaparak yaşamak zorunda.
benim doğduğum şehri ve aileyi görsen bana daö yle derdin muhtemelen
"bu çocuk köle olacak" falan derdiniz
bir şeyleri başarmak , kafan çalışıyorsa fazla zor değil kardeşim. yapan ypaıyor
kimisi de hayatını negatif enerji yayarak geçiriyor. Devam edin böyle
-
Fark ediyorum bu forumda yazdığın her şeyde kendi egonu tatmin ediyorsun, hep bir ben başardım ben yaptım diyerek kendini güzelliyorsun.
Şimdi ben senin başardıklarını başarmadım diye tembel oluyorum, negatif insan oluyorum, kafası çalışmayan oluyorum. Bu kadar basit mi ya gerçekten? Hayat bu kadar net mi herkese karşı?
Yaşadığımız bu kaosun farkında olmayıp, çalışan yapar, iyi insanlar kazanır tarzı yalanlar söylemeyin. Senin yapmış olman bunu her zaman gerçekleşecek bir kanun yapmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barryallenn -- 20 Ekim 2021; 5:3:53 >
En acınasıda zengin olmanın çalışarak olduğuna inanan insanlarla beraber yaşıyor olmamız.
ee ne demişler:
"En kötüsü halinden memnun kölelerdir." (yada öyle bişey)
-
Aynen öyle. Ülkenin yarısından fazlası çalışarak zengin olunacağını sanıyor.
-
Para kazanmak = Çalışmak, yanlış
Para kazanmak = akıllı/zeki olmak, yanlış
Sizce bu dünyada para kazanan herkes zeki çalışkan akıllı kişiler mi? Farklı sektörlerde çalışmış ve şirket sahibi kişilere yakın biri olarak söylüyorum, odağında para kazanmak olan kişi para kazanamaz.
Deneyim ve tecrübe sahibi olmak üzere kurulu bir hayat mottosu ancak sizi para kazanma yoluna sokar, bakın para kazandırır demiyorum..
Sonuç, para kazanıp onu harcayamamak, pazara kazanıp onun nimetlerinden yararlanamamak gibi bir durumda var. Odağınız kendinizi geliştirme üzerine olmalı. Çalışmaktan kastınız sabah 8 akşam 5 se evet bu şekilde hayat geçmez..
Kardeşim senin çoğu sözüne katılıyorum ama buna daha çok katılıyorum.
Bizim millet bahane üretmeyi seviyor. Bir atasözü bahane gö...... gibidir herkeste vardır diye.
Ama iş çalışmaya gelince hep bir mazeret var. Hep bi başkasını sorumlu tutuyorlar hep başkası suçlu. Hiç kendisinde suç aramıyor.
-
Halam 30-40 yıldır dikim işi yapıyor. Aldığı para asgari 2x bile değil. Evini annesi ve babası yardım etti öyle alabildi. Şimdi bu halam gerçekten çalışmıyor mu?
Edit: Araba yok. Ayrıca 12 saat çalıştığı süre çok fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 20 Ekim 2021; 12:55:17 > -
Yazılım öğren kendini geliştir
Iş var gençler iş beğenmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Fark ediyorum bu forumda yazdığın her şeyde kendi egonu tatmin ediyorsun, hep bir ben başardım ben yaptım diyerek kendini güzelliyorsun.
Şimdi ben senin başardıklarını başarmadım diye tembel oluyorum, negatif insan oluyorum, kafası çalışmayan oluyorum. Bu kadar basit mi ya gerçekten? Hayat bu kadar net mi herkese karşı? Yaşadığımız bu kaosun farkında olmayıp, çalışan yapar, iyi insanlar kazanır tarzı yalanlar söylemeyin. Senin yapmış olman bunu her zaman gerçekleşecek bir kanun yapmıyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X