Şimdi Ara

Çalışırken Üniversite Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda örgün öğretim öğrencisiyim ve aynı zamanda açık öğretim üzerinden farklı bir bölüm daha okuyorum. Aslında açık öğretimde okumak istediğim bölüm mevcut olmadığı için alternatif bir bölüm tercih ettim. Yine de boş durmaktansa ilgi duyduğum bir alanda eğitim almak istedim.

Ancak esas merak ettiğim konu şu: İki yıl sonra örgün eğitimden mezun olup işe başladığımda, asıl okumak istediğim bölüm olan Fizik bölümünü okumanın bir yolu var mı?

Bazı kaynaklarda geçmişte çalışan kişilerin mesai saatleri dışında üniversiteye giderek eğitim alabildiğini, ancak artık bunun mümkün olmadığını okudum. Bu bilgi doğru mu?

• Evet önceden ikinci öğretim vardı. Ve hemen hemen her bölümün de ikinci öğretimi vardı. Örgünden tek farkı dersler akşam 5'den sonra oluyordu. Ve harçları pahalıydı. Pahalıydı dediysem örgün öğretim 500 TL ise ikinci öğretim 2.000 TL idi. Ama hepsini kaldırmışlar galiba. Şu an sadece tezsiz yüksek lisans bölümleri var galiba. Önceden bazı tezli yüksek lisans bölümlerini de görüyordum. Özellikle büyük şehirlerde ikinci öğretim bölümlerinin tekrar açılması gereklilik bence. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.