AÖF - Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı
Dönem Sonu Sınavı Nedir?
Dönem sonu sınavı, bir eğitim döneminin sonunda alınan ve o dönemde öğrenilen konuları kapsayan bir değerlendirme sınavıdır. AÖF'de güz dönemi dönem sonu sınavı, güz döneminde verilen derslerin tamamı için uygulanır.
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı Nedir?
Güz dönemi dönem sonu sınavı, AÖF öğrencilerinin güz döneminde aldıkları tüm dersleri kapsayan bir sınavdır. Sınav, genellikle dönem sonunda, belirlenen bir tarih ve saatte yapılır.
Yarıyıl Sonu Sınavı Nedir?
Yarıyıl sonu sınavı, bir eğitim döneminin sonunda alınan ve o dönemin tamamında öğrenilen konuları kapsayan bir değerlendirme sınavıdır. AÖF'de güz dönemi dönem sonu sınavı, güz yarıyılının sonu olarak kabul edilir.
Güz Dönem Sonu Sınavı Nedir?
Güz dönem sonu sınavı, AÖF'de güz döneminde alınan dersleri kapsayan ve o dönemin sonunda yapılan bir sınavdır. Bu sınav, öğrencilerin güz döneminde edindikleri bilgi ve becerileri değerlendirir.
AÖF Dönem Sonu Sınavı Nedir?
AÖF dönem sonu sınavı, Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin dönem sonunda aldıkları ve o dönemde öğrendikleri konuları kapsayan bir sınavdır. AÖF'de güz dönemi dönem sonu sınavı, güz döneminde verilen dersler için uygulanır.
Bahar Dönemi Ara Sınavı Nedir?
Bahar dönemi ara sınavı, AÖF'de bahar döneminde verilen dersler için uygulanan ve o dönemin ortasında yapılan bir değerlendirme sınavıdır. Güz dönemi dönem sonu sınavı ile aynı değildir.