Şimdi Ara

Okunacak tek bölümün tıp olması (13 yıldır Üniversite sınavına hazırlanıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mühendislik,temel bilimler,Hukuk,iib falan hikaye tıp tutturursanız yazın diğerlerini okumasanız da çok önemli değil. Zaten mühendislik hiç okumayın. Teknik üniversitelere uğramayın. İlk 15k tıp yazmalı bence yoksa puanınıza yazık edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsoserious -- 20 Kasım 2019; 16:31:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

• Hadi reis hadi başka kapıya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • peki
  • annesinin zoruyla dıp yazan bir gencin içini rahatlatma çabaları vol29xksnakc2142*9424ı92*absdkjasdjlsa
  • Eşit ağırlıktan ya da sözelden bir bölüm okumak malasef böyle Hukuk ve Psikolojiyi düşünün 110 tane üniversite de bu bölümlerin eğitimini veriyorlar ve çoğunluğu esnaf zihniyetinde ver parayı al diplomayı bunları geçtim devlet üniversitelerindeki kadroda yetersiz iyi bir hukukçu ya da psikolog olabilir ama akademisyen olamıyorlar eğerki bu bölümlerden ya da farklı eşit ağırlık bölüm okunacaksa bir kaç vakıf ve devlet üniversitesi dışında okunmaz sonra hayal ettiğinizin bu olmadığını öğrenince geç oluyor.

• Bu lafa uyduk şimdi ilk komiteden alacağım not en fazla 20.
    Gerçi benim de salaklığım çok ama işkence gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubleonursuz -- 20 Kasım 2019; 17:23:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GÖRECEKSİNİZ OLUM GÖRECEKSİNİZ BEN BAŞARMASSAM GÖRECEKSİNİZ. CİDDİ CİDDİ YAZIYORUM BU SATIRLARIMI BUNDAN SONRA BEN YOKUM KENDİNİZE İYİ BAKIN ARTIK YETER BEN ÇALIŞACAĞIM GEREKİRSE GÜNDE 15 SAAT. ARTIK YETER CANIMA TAK ETTİ ŞEREFSİZ VE NAMUSSUZLARIN YÜZÜNDEN.

KENDİNİZ İYİ BAKIN HAYKO CEPKİNCİ HİDER.
  • π

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmonty -- 20 Kasım 2019; 23:41:14 >
  • haykocepkinci ögretmenlikten vazgecti ya ben artık hicbiseye sasirmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.