Şimdi Ara

Calf Hamlaması Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta perşembe günü calf raise'de ağırlık artırmaya gittim sanırım biraz fazla abartmışım antreman sırasında zorlanmadım ama cuma günü sabahtan beri topuğumu yere basamıyorum gerçekten şu ana kadar yaşadığım en acılı hamlık diyebilirim , yürüyemiyorum. Şimdi cumartesi günü üst vücut antremanım vardı ona gittim bugünse tekrar bacak antremanım var ne yapmalıyım şimdi bugünki bacak antremanını yapmazsam sonraki antreman perşembe günü ki üstünden 1 hafta geçmiş olacak bu sefer de diğer kasları hamlatırım diye korkuyorum cumartesi günü ağır bir üst vücut antremanı yaptım bugün gidip üst vücut çalışırsam tam dinlenmedi kaslarım hissediyorum incline bench presste de ağırlık artırmıştım göğüslerim recoveryi tamamlamadı bugünü atlayım mı yoksa günleri mi değiştireyim bugünü atlarsam çarşamba günü üst vücut perşembe alt vücut antremanım var hamlığı atar mıyım sizce perşembeye "Thermo Rheumon" ve sıcak masaj uyguluyorum günlük ama bunu yaşayanlar var mı ? İlk kez calflerimi hamlattım.

• Topuğunla kalfın alakası yok, bence aşil tendonunu sakatladın sen. gerçi en saglam tendondur vücutdaki ama zedelemiş olabilirsin. Biraz dinlen, bacak için makinaları kullanarak bir antrenman uygulayabilirsin bu sefer. leg curl, leg exts gibi.
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    Dostum sıkıntı calfte ya topuk calf açılmadığı için basamıyorum dik ayaktayken calf açılmadığı için değmiyor da artık bir gün kaçamak yapıcam biraz da alkol alıcam umarım iyileşir perşembeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ay önce bende baldırımı (calf) zorlamıştım.Yaklaşık bir ayda ağrısı geçti.Bence ağrı geçene kadar kesinlikle baldır çalışma , ağrı geçtikten sonra üç antrenman boyunca esnetme hareketlerini yaptıktan sonra çok hafif kilolarla başla daha sonra yavaş bi şekilde arttırırsın.
  • Dıgıdık Naşit kullanıcısına yanıt
    Harbiden ne illet bişeymiş normalde hamlama 2-3 gün sürer 1 hafta olucak nerdeyse hala ağrı aynı.

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Valla ilk gün 100 kilo girsen yine o calf 1 haftada kendini toplar 1 hafta olupta hala orada ağrı varsa doktora git bacak ile ilgili sorun olunca bu sporu yapmanon bir mantıgı kalmıyor zaten

• Nesalaksacmasorularbunlar kullanıcısına yanıt
    Menisküsüm var zaten 2.derece de uzun süredir ondan sıkıntı çıkmadı quadriceps antremanında 100 kg giriyorum zaten 113 e çıkacaktım tüm ağırlıkları girip ama baldırda sakatlık yoktu ve olması da düşük ihtimal çok hassas bir kas değil yani Aşil tendonu 1 tonluk gerilimle tutuyor sonuçta sağ taraf geçti şimdi solda ağrı var bakalım bugün dolgit deniyicem ve 200 gram protein aldım faydası olur umarım. Perşembe tekrar bacak antremanım var yetişir inşallah kaçtı zaten 1 antreman .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barfiks ile karın kası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen 2 haftadan önce geçmez.Ağrı geçene kadar kesinlikle baldırını zorlama.
  • Dıgıdık Naşit kullanıcısına yanıt
    Şu anda hala ağrıyor ve yarın bacak antremanım var o zaman calf çalışmıyorum yarın teşekürler kardeşim.

• gecti mi ya agrısı bende de suan aynı sekıl topuguma basamıyorm bide dokununca fena acıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.