Şimdi Ara

çakma galaxy note2 kullanan varmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çakma galaxy note2 kullanan varmı.tavsiye edermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyini tavsiye edecek adam, adı üstünde çakma. Tavsiye etse ne olacak ayrıca, gidip para mı vereceksiniz ona...

• düşük modeli alın orjinali alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak0601

düşük modeli alın orjinali alın

aynı fikirdeyim
  • yani iş görmez diyorsunuz. ama deneme amaçlı 450 liraya alcam. hiç kullanan yokmu acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: L0cKeD

yani iş görmez diyorsunuz. ama deneme amaçlı 450 liraya alcam. hiç kullanan yokmu acaba.

alma elinde kalır parana yazık olur.
  • quote:

yani iş görmez diyorsunuz. ama deneme amaçlı 450 liraya alcam. hiç kullanan yokmu acaba.

Arkadasim kullaniyor fiyatina gore bence kullanisli ama sar degeri yuksek deniyor arakadaslar ilerisi icin sorun olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Note 1 alman daha mantıklı üst mesajlarda arkadaşların dediği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

Arkadasim kullaniyor fiyatina gore bence kullanisli ama sar degeri yuksek deniyor arakadaslar ilerisi icin sorun olabilir

Kaç aydır kullanıyor. acaba bir sorsan herhangi bir sorun yasamismi acaba sorarsan sevinirim şimdi den teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Kaç aydır kullanıyor. acaba bir sorsan herhangi bir sorun yasamismi acaba sorarsan sevinirim şimdi den teşekkürler.

Yaklaşık iki aydir kullaniyor , dokunmatik hassasligi orjinaline gore biraz daha dusukmus yani oyle belirli bir sorunu yok mus :) tabi bu sans isi o iki sene kullanir bisey olmaz sen iki gun kullanirsin bozulur :)

• s1,s2 al ama çakma telefon alma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaklaşık iki aydir kullaniyor , dokunmatik hassasligi orjinaline gore biraz daha dusukmus yani oyle belirli bir sorunu yok mus :) tabi bu sans isi o iki sene kullanir bisey olmaz sen iki gun kullanirsin bozulur :)

eyw teşekkür ederim sağol.

• http://www.sanalpazar.com/Sunsang-N7100-Note2-1.6-Ghz-Quad-Cor-1280x720-2-Gb-Rem__isp7127806

Bana da bu linkteki biraz güzel geliyor ama kullanan var mı bilmiyorum.Alıp yorum yapanların hiç biri pişman değil.Acaba denemeye değer mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

http://www.sanalpazar.com/Sunsang-N7100-Note2-1.6-Ghz-Quad-Cor-1280x720-2-Gb-Rem__isp7127806

Bana da bu linkteki biraz güzel geliyor ama kullanan var mı bilmiyorum.Alıp yorum yapanların hiç biri pişman değil.Acaba denemeye değer mi :)

550 liraya gerçek quad core işlemcili telfon satamazlar zaten.. üzerinde eski sürüm hack yapılarak yanlış. Donanım özellikleri. yazılmış bir antutu yüklu oluyor..
    En iyi replika galaxy S3 de bile mtk 6577 işlemci var dual core 1 ghz... ama ekran kalitesi ve içinin işçiliği berbat.. Telefon servisinde çalışan arkadaşım var.. çoğü replika elimizde kalıyor ve kapak hariç çok kalitesiz diyor.. Ayrıca wifi donanımları da çok yetersizt..
    Serviste çok replika inceledim..verilen para 250 lira bile olsa yazık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

http://www.sanalpazar.com/Sunsang-N7100-Note2-1.6-Ghz-Quad-Cor-1280x720-2-Gb-Rem__isp7127806

550 liraya gerçek quad core işlemcili telfon satamazlar zaten.. üzerinde eski sürüm hack yapılarak yanlış. Donanım özellikleri. yazılmış bir antutu yüklu oluyor..
    En iyi replika galaxy S3 de bile mtk 6577 işlemci var dual core 1 ghz... ama ekran kalitesi ve içinin işçiliği berbat.. Telefon servisinde çalışan arkadaşım var.. çoğü replika elimizde kalıyor ve kapak hariç çok kalitesiz diyor.. Ayrıca wifi donanımları da çok yetersizt..
    Serviste çok replika inceledim..verilen para 250 lira bile olsa yazık olur

EyvALLAH hocam yorumun için teşekkürler.Her mesaj da 1 tecrübe ;)

• Ben 2 adet replika kullandım biri s3 biri de note 2 , daha doğrusu s3 ü eşim note 2'yi ben kullandım.Kalite olarak bizim kullandıklarımız iyiydi ama ben baya araştırmıştım.Kameralarının gece çekimleri kötüdür, hoparlörleri kötüdür, iyisini bulursan hız ve renk kalitesi açısından çok beklentin yoksa iyidir.Sağlamlık konusunda da eşim replika s3'ü 5 defa yere düşürmüş(ilk önceleri 4 diyordu, 5 demeye korkmuş :) ) bunlardan 2si fayans üzerine hatta biri de direkt ekran üstüne ama telefonda herhangi bir problem yok.

Kısacası beklentin çok yüksek değilse alınabilir ama çok çok da tavsiye etmem, verilecek paralar maksimum 450TL olur o da hakikaten iyisi ise.Mesela CheckVizoR arkadaşın verdiği linkteki telefonun renk kalitesi çok çok düşük zaten fotoğraflar bile belli ediyor.Şu an piyasada 4 çekirdekli replika NOTE 2 yok, çift çekirdekli 1 gb ram olan ve ekranın renk kalitesi iyi olan bir model bulursanız, maddi durumunuz da orjinallerini almaya yetmiyorsa düşünebilirsiniz.

Eğer ki maddi durumunuz orjinaline ya da bir alt modeline müsaade ediyorsa replika telefonları çok tavsiye etmem, 1 ay sonra elinizde kalsa hiçbir şey yapamazsınız.Ha şunu da söyleyeyim eşim 6 aydır kullanıyor hala bir sıkıntısı yok, ben kendiminkini bir arkadaş çok istediği için sattım şu an orjinal s2 kullanıyorum.

• Linkte ki replika`yı satın alıp riske gireceğinize, Philips`in yeni model çift hatlı W536
    Mtk 6577 dual core işlemcili telefonu satın alın.. tam f/p ürünüdür..Başarı garantili 540 lira peşin fiyatı var.. temple run - subway gibi oyunları takılmadan akıcı olarak oynar..Antutu skoru 4.04 rom`la 6700 civarıdır.. 700 liraya satılan samsung duos`tan daha hızlı telefondur..
    Forumda konusunu inceleyin; emsallerine göre en sorunsuz telefondur.
    Yedek bataryası bile servisinde 11 lira.. (1630 mAh)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 9 Nisan 2013; 17:29:03 >
  • ewet ben varım hiç tawsiye etmem alma arkadaşım vereceğen paraya iphone 4 s al daha iyi bence...çok kötü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.