Şimdi Ara

Çakarlı araçlara yaptırım uygulanıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam Kozyatagi'ndan kopru yoluna baglandim. Beyaz bir Connect ben sag seritten giderken yapisti tamponuma. Cakarlari yaniyor ek olarak sirende takmis. Direkt bildigimiz polis sireni.

Emniyet seridine gecmeye calisirken bende kasitli olarak arabamin yarisini emniyet seridine koydum. Arkada deli gibi siren caldi durdu. Ulan goruyorum sivilsin, plakanda sivil. Yol vermeyecegim iste daha ne zorluyorsun? Ben enayi miyim de o trafigi cekiyorum??

Bu cakar olayi bu ara cok artti. Birde kendilerini birsey saniyorlar. Hayir anlamadigim piyasaya nasil suruluyorr bu tarz malzemeler..

Velhasil kelam sikayet edebilecegimiz bir yer var midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla aleni çakar ve siren varsa ve bunları kullanıyorsa, araçta beyaz connect ise geçmiş olsun diyelim..
  • O zaman Ahmet Çakar'ın bulunduğu araçların sürekli ceza yemesi lazım.
  • Hadi Fluence'i Connect'i bir nebze anlarım da, mavi bir Hyundai Getz ya da beyaz bir Polo'da çakar olunca komik oluyor.
    Devletin envanterinde hiç bir Polo ya da Getz bulunmadığı gibi, abi mavi nedir ya? Devletin alacağı araba ya beyaz olur ya gri olur.

Yalnız bir ara aklımdan geçti, 06 plaka bi Fluence alsak, siyah film, arkaya 2. bi anten, önlere çakar bi de takım elbise ile sürsek nasıl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

valla aleni çakar ve siren varsa ve bunları kullanıyorsa, araçta beyaz connect ise geçmiş olsun diyelim..

Yuzde 1 milyon polis degildi.

• Neredeyse cumhurbaşkanı geçse yol vermeyeceğim.O derece gıcık kapıyorum bu çakarlı araçların kendilerini vip gibi gösterip arkamdan yol istemelerine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmışsınız, ben destekliyorum. Sadece polisle düzelmez bu işler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çakarlı araçlar için yaptırım uygulanıyordu ancak takanlar genelde üst düzey memur ne bileyim siyasi vb. Olduğu için polisler ceza yazmaya cesaret edemiyor bazı olaylar da olmis zaten kısaca yol vermemek en iyisi başka bir yaptırım yok

• belki de gercekten polistir

ama gercekten polisse bile yol vermediginiz icin suclu degilsiniz aslinda.

tamam oyleyse devletin memurunu gorevni yapmasini engelliyorsunuz ama sizi bu hale getiren devletin kendisi. basindan bu araclara denetimi siki tutsa hatta bunlarin satisini siki denetlese izin vermese siz her gordugunuz cakarli araca yol verirdiniz sorgulamadan, cunku bilirsiniz ki devletin. ama bu sartlar altinda hic bi vatandas yol vermedigi suclanamaz bence.

• Geçen ay kırmızıda geçen çakarlı Fluence' e göbekten çarptım ama görevli veya resmi araç değildi. Karşı taraf %100 kusurlu bulundu.

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.

Eğer bilerek yaptıysanız cesaretinizi ve zekanızı kutluyorum.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    http://m.youtube.com/watch?v=6cCpuClg3o8&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6cCpuClg3o8%26feature%3Dyoutu.be

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    2 tarafta hatalı gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

http://m.youtube.com/watch?v=6cCpuClg3o8&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6cCpuClg3o8%26feature%3Dyoutu.be

sarida neden abaniyorsun abi sende haksizsin vesselam.
  • Çakarlarsa uygulanır...

• Eksper videoyu izlediğinde Fluence' in çakarlarını açıp kırmızı da geçtiğini açıkça gördü.
    2. El Değer kaybı tazminatı için karşı tarafın trafik sigortası firmasına ihbarda bulundum. Onlar da araç sahibini arayıp olayı sormuşlar. Anlattığına göre Fluence sürücüsü sigorta şirketine "ben kırmızıda geçtim" demiş.

• Gıcık ediyor gerçekten, haklısınız hocam.
  • Para taşıyan özel şiket aracıda olabilir onlarda kullanıyor bu tarz şeyleri.
  • ambulans ve itfaiye hariç kimseye çakarlarından ötürü yol vermiyorum. geniş bi arabam olsa emniyet şeridini tıkar öyle giderim.
    trafik kurallarında çakarlı araçlara yer veriniz diye bir madde yok. keyfi gbt yapan ekiplere bile durmuyor basıyorum.
  • bazı durumlarda çok acil olabiliyor genede önyargılı yaklaşmayın. . . .verin yolu gitsin. . .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.