Şimdi Ara

Cadde Üzerindeki Otopark Ücretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen Ankara Necatibey caddesi üzerindeki otoparka aracımı parkettim. 4 saat için otopark görevlisi benden 10 tl istedi. Neyse adamla 7 tl üzerinde ortak karara bağladık sanki bir şey satın alıyoz da işi pazarlığa soktuk hey Allah ım ya. Yol üzerindeki otoparklar 5 tl değil mi? Herkes tuttuğunu koparıyor bu devirde. Mecbur kalmasam aracımı başka yere çekerdim ama oraya parketmem gerekiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çakallık yapmış tunalıda çünkü 5 lira necatibeyde nasıl 10 lira oluyormuş ??
  • kirikkalede ilk bi saat 3 tl devamin da her saat 1 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

çakallık yapmış tunalıda çünkü 5 lira necatibeyde nasıl 10 lira oluyormuş ??

Gerçekten tam çakal bunlar.

• http://siyaset.milliyet.com.tr/-otoparklara-para-odemeyin-/siyaset/detay/1782170/default.htm

sen ankaranın başına değnekçiyi seçersen o da yasa masa dinlemez alır paranı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starhe

http://siyaset.milliyet.com.tr/-otoparklara-para-odemeyin-/siyaset/detay/1782170/default.htm

sen ankaranın başına değnekçiyi seçersen o da yasa masa dinlemez alır paranı...

Mahkeme kararı bile var ankarada bu işin olmaması için ama adam dinlemiyor

• öncelikle bu sistem çok SAÇMA.

fiyatlandırmaya gelirsek ben tunalıda ve 7'de 5 TL veriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Zaten mahkeme kararını dinlemek zorunda bırakılınca şehrin her tarafına astırdığı boy boy reklam afişleriyle halka şikayet ediyor Chp bizi mahkemeye verdi bu üst geçidi o yüzden kapattık diye..nasıl bir mantıksa adam hem haksız mahkemeyi kaybetmiş hemde kendini mahkemeye vereni halka şikayet ediyor...
  • O bir şey mi denizlide belediye resmen soyuyor cadde üstü otoparklarda. 2 saat 8 lira 2 saati geçen her saat +5 lira. Bir keresinde 2 buçuk saat için 13 tl verince içime oturmuştu.

• diyelim ki vermediniz ne oluyor ? bildiğim kadarıyla kanuni bir hakları yok mahkemeye vermek gibi ispark a 2008 yılından kalan 20 tl borcum var hala ödemiyorum ve avukatlarada sordum hiçbir şey olmaz dediler ödemeyide düşünmüyorum
  • Alpine. kullanıcısına yanıt
    Ankara da fiyatlar sabit mi?Yani 1 saatlik ücret ne ise 10 saatlik ücrette o mu?
  • pendik'teyim sahilde belediyenin otoparkı var açık gir-çık 4 lira istersen 5 dk kal istersen 15 saat bos yer bulamadığımda oraya koyuyorum bugün oraya koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Geçen Ankara Necatibey caddesi üzerindeki otoparka aracımı parkettim. 4 saat için otopark görevlisi benden 10 tl istedi. Neyse adamla 7 tl üzerinde ortak karara bağladık sanki bir şey satın alıyoz da işi pazarlığa soktuk hey Allah ım ya. Yol üzerindeki otoparklar 5 tl değil mi? Herkes tuttuğunu koparıyor bu devirde. Mecbur kalmasam aracımı başka yere çekerdim ama oraya parketmem gerekiyordu.

necatibey caddesi üzerindeki otopark 5 lira, cadde üzerinde tam olarak nereye bıraktınız aracı..? yani necatibeyin girişi olan demirden üst geçitin oradaki telefoncuların önüne mi..? yoksa sezenler sokak ayrımından sonra murat eğitim açıköğretim kursundan trafik ışıklarının olduğu yere mi..? yoksa sarar ilköğretimi geçtikten sonra ki emniyete yakın olan yere mi..?

• beldiyeler müthiş ek gelir kazandırdıgında
    tuttura bildigine rakamlar oluşuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin degnekciligi iste. Parasini vermesen bile plakana işliyor sistemde vergi borcu gorunuyor.

• istanbul 0-1 saat 7 tl halinize şükredin.
  • turkcell'ın ıspark olanagı vardı kullanıyordum,hıc de para vermıyordum :)

• Eskişehir'de ana caddelerden birinde (unuttum), ilk 2-4 saat arası 3-5TL gibi bir rakamdı, sonra birden saat başına 2-3TL alıyorlardı. Böyle saçma bir durumla da karşılaştım..
  • SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyordu, platinum üyesiydiniz sanırım. O da ayda 1 kez olması lazım?
  • uçanninja kullanıcısına yanıt
    evet platınum kullanıcısıyım lakın ne zaman ıs park alanına park etsem para odemıyordum,agaya beleş mode-on :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.