Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok sağlam vuruşları var. tamamdır buldum charımı
  • sonunda buldun :D ama unutma güç herzaman savunmadan yoksunluk gerektirir.
  • Ya tabi defance çok az ama kastıkça defance rate in önemini anlıyor insan.
    Wizardın defance rate i çok yüksek yaratıklar vurabilirse canım gidiyor
    ama vuramıyorlar defance rate yüzünden sürekli missliyorlar
    Tabi pvp de combo yediğimizde dafance rate in önemi kalmıyor
    onu da osmium armorla falan ileride düzelticem İnşallah...
    Bakınız : Osmium Armor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 6 Temmuz 2007; 11:20:32 >
  • Selam diablo evet forumda dolaşmayı seviyorum bu arada arkadaşlar özellikle nothing resimde sende gördüğüm için sorayım dedim premium var bende de fakat premium itemın yaninda sende instant itemde yaziyor bu nedir bi açıklayablirsen sevinirim herkeze iyi oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

Selam diablo evet forumda dolaşmayı seviyorum bu arada arkadaşlar özellikle nothing resimde sende gördüğüm için sorayım dedim premium var bende de fakat premium itemın yaninda sende instant itemde yaziyor bu nedir bi açıklayablirsen sevinirim herkeze iyi oyunlar...

o ınstant ıtem sureLı ıtemLerı aLınca yazıo bıldıım kadarıyLa
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

Orjinalden alıntı: ßlues

CABAL ONLİNE

benden buda ^^

nerden düştü

evt ya nerden düştühiç satan görmüyorumdasatan olsada alcak parayı nerden bulcam

•  CABAL ONLİNE

• bi questte takıldım mosscy mı ne kes die 2 saat kestim quest itemi dusmedi belkı yanLıs anLadım yazanı pek ıng bılmemde :(( baqın su quest
     CABAL ONLİNE
  • İnstant item kaykay oluyor arkadaşlar.
    Blues'in fotoğrafındaki motor skil basma sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pk

bi questte takıldım mosscy mı ne kes die 2 saat kestim quest itemi dusmedi belkı yanLıs anLadım yazanı pek ıng bılmemde :(( baqın su quest
     CABAL ONLİNE

eet bnde takilmiştim isim benzerlii yüzünden en yukari çik ordas onlartin bi büyükleri vR onlARNDA üdser
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pk

bi questte takıldım mosscy mı ne kes die 2 saat kestim quest itemi dusmedi belkı yanLıs anLadım yazanı pek ıng bılmemde :(( baqın su quest
     CABAL ONLİNE

Evt arkadaşım mosscythers isimli moblardan düşecek.Greende officer ın solundaki şelaleden kestirmeden gidebilirsin, ilk karşına çıkan moblarla isim yakınlığı var senin kesmen gereken moblar daha ileride.
    Bu arada arkadaşlar questleriniz de mutlaka kesmeniz gereken moblar yazıyor biraz incelerseniz mutlaka görürsünüz, ayrıca "view quest" e bastığınızda spawn olduğu bölge hakkında bilgi veriyor.

Bende geçen haftadan kalan 1-2 ss vardı onları paylaşmak istiyorum

CABAL ONLİNE

CABAL ONLİNE

• Arkadaslar bugün söyle bi drop aldım 2slotlu item düsürmeye yariyor sanirim mars da ederi nedir ?

http://img149.imageshack.us/img149/4735/cabalver117907070614590uz1.jpg
  • beyler lvl 41de bi görev var yaptım en sonda kafası olmayan bi melek heykeli var 15dk kaldı tıklıyorum ama hiç bişi olmuyor acil cevap pls

• quote:

Orjinalden alıntı: DMC_MaNGa

beyler lvl 41de bi görev var yaptım en sonda kafası olmayan bi melek heykeli var 15dk kaldı tıklıyorum ama hiç bişi olmuyor acil cevap pls

beyler 2 dk kaldı hadi bilen söylesin buglu bi görevmiki bu nedir anlamadım tıklıyorum ama bişi olmuyor bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMC_MaNGa -- 6 Temmuz 2007; 15:26:06 >

• Sağda solda kitaplık falan varsa onlara da tıkla.
    Dungeondasın sanırım.
  • yok abi agaçlık bi yer evet bi görev dungeonuydu penalty yedim nasıl çözülcegini bilen yazarsa tekrar yaparım artık (bilen yazsın pls)
  • Bu itemın ederi hakkında bilgisi olan yok mu ?

CABAL ONLİNE
  • Penaltı kısa süre exp kasmakla düzeliyor.
    Sanıyorum o item yaratıklardan daha fazla para falan gelmesi içindir.
  • 2slot item drop 2.5times yaziyor 2 slotlu item drop düşme sansini arttiriyor olmasi lazim fiyati hakkında bilgisi olan yok heralde neyse saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMC_MaNGa

beyler lvl 41de bi görev var yaptım en sonda kafası olmayan bi melek heykeli var 15dk kaldı tıklıyorum ama hiç bişi olmuyor acil cevap pls

ss atarsan yardımcı olalım
    bi önceki level görevinden bir item istiyor olabilir
    aynısı bana da oldu itemi atmıştım çünkü.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.