Alla alla cok karısık bi oyun ya çözemedim skilleri felan acıklayabilirmisiniz forumuda gezip bakmadım yardım pls
Arkadaslar bana bu oyun hakkinda yardimci olcak birileri lazim anlamadna oynarsam sıkar bi sure sonra bana gorewlerin nerden alinacagini yada direk link warsa skill leri kullanmak icin neler yapmam lazım kısacası oyunu anlatıcak bı 2 link lazım oyun guzele benzıyo ins dusundugum gıbı eylenceli gecer bana yardımcı olursanız sevınırım Şimdiden Teşekkürler.
bu görevde dungeona gir diyor gidiyorum. girisine tıklıyorum giremezsiniz diyor sorun ne
Hayirli ugurlu olsun Cabal giderek KO'ya benzemeye basladi. Agalar, money pls'ler, Slotlarda durdukyere üst lvl TÜRK lerin ks yapmasi, lvl bilmemkaca geldigi halde hala düsük lvllerle ugrasan tipler, shout'da agza alinmiycak küfürler, internet cafelerde oyunu yüklemiş ohh daha ne isterki insan. Bi eksik makro ve hack oda yakinda cikar vardirda simdi fazla gözükmüyordur.....
quote:
Orjinalden alıntı: trigger440
bu görevde dungeona gir diyor gidiyorum. girisine tıklıyorum giremezsiniz diyor sorun ne
O haritaların birinde senin girmeye çalıştığın dungeona girmek için bi item alınıyo.O görevler öyle.İlk başta küçük bi dungeona giriyosun.Ondan sonra ondan itemi alıp buna giriyosun.GPS e bak girmeye çalıştığın dungeon dışında başka bi dungeon olması lazım.Onu bul,bitir,itemi al,dungeona gir
Bugün uzun süreli skill kasmadan sonra a.extreme rankındaki mirage grind skilini de açtım ve blader a birkez daha aşık oldum. Yarın veya ertesi gün mastera geçmeyi planlıyorum. Hayallerimin charını ilk seferde tutturmuşum. Bladerdan vazgeçeceğimi sanmıyorum. Ss ler gelecek en kısa zamanda.
Saygılar...Gökhan...
beyle port luxtaki instractor nerde bulamadım warp zone da diyor ama bir turlu bulamadım bi o quest kaldi bilen warsa tarif edebilirmi ?Şehrin içinde demeyin walla deliririm.
@snairs Koyun kuzeyinden cıkıyorsun kuzey-batı tarafında kalıyor lavları görebilecegin bi yerde
benım de crafla ilgili bi sorum var, gerekli ilk item olan ***. of amp. yaptım fakat *** of proof icin o item ı kabul etmiyor.Nasıl çözebilirim?
amp degerlerini kontrol et sword amp istiyordur orda
Magic skill amp. ne işe yarıyor ?
üzülerek katılıyorum
Magic skill amp. skillerin üzerindeki x1.70 falan yazıorya onları yükseltiyor kardes
quote:
Orjinalden alıntı: yaman01
amp degerlerini kontrol et sword amp istiyordur orda
sword dedin yaman ama orada yazan tam olarak "Aramid Battlegloves of Amp. 0/1" dikkat edersen ki zaten battle glove kasmışım sword istemesi biraz saçma olmaz mı ?!
neden sacma olsunki? sword istiosa sword yapacaksin magic istiosa magic ve degerleride tam olacak %2 istiyorsa %2 olacak, %3 yada %1 olmaz orda istedigi esyanin aynisini yapacaksin isim olarak diil ozellik olarak aynisini yapacaksin ve bu craft isine para biriktirdikten sonra girerseniz daha iyi olur uzaktan hoş gelebilir ama bir sure sonra tikanacaksiniz "keske yapmasaydim" "o kadar para verdim, yazik oldu" diye dusunebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: yaman01
neden sacma olsunki? sword istiosa sword yapacaksin magic istiosa magic ve degerleride tam olacak %2 istiyorsa %2 olacak, %3 yada %1 olmaz orda istedigi esyanin aynisini yapacaksin isim olarak diil ozellik olarak aynisini yapacaksin ve bu craft isine para biriktirdikten sonra girerseniz daha iyi olur uzaktan hoş gelebilir ama bir sure sonra tikanacaksiniz "keske yapmasaydim" "o kadar para verdim, yazik oldu" diye dusunebilirsiniz
kusura bakma yaman ben başka açıdan anlamışım haklısın dostum.
Başardım
arkadaslar tekrar uzerinden gecmek istiyorum bu craft konusunun her turlu esyanin craft ini yaptim orta seviyeye kadar geldim hepsinde amulet craft i devam ettirdim ve suan class5 in sonuna gelmek uzereyim simdilerde para kazanmaya basladim sirf bu amulet craft i icin son 2 gunde 250m para harcadim ve ondan oncesi icinde 500m a yakin para harcadim piyasada az yapilan esyalarin craft ini secmeye calisin ilerde cok para kazanamak istiyorsaniz oyunda bir arkadasim titanyum battle craftin proff unu yapmak icin 300m para harcadi sadece suit icin bu suit e crit rate basacaksiniz (%1 sansiniz var) 100 defa denerseniz; her denemede 2 force core, 1 suit=1.5mx100= 150m demek bu sonra bunu amp yapacaksiniz(%20 sansiniz var) bu olmazsa bir 150m daha harcayacaksiniz ve sonra yakmadan proof yapacaksiniz(%80 sansiniz var) buraya kadar getiripte yakarsaniz saclariniz agarir sonra osmiyum un para eden esyasi yani +100 hp veren craft ini yapmak icin (craft lvl iniz %80 olacak) en azindan bi 200m daha harcayacaksiniz bence iyi dusunun bu craft olayini
beyler ben de bu oyuna yeni basladım we oyunun kurbanı oldum oyu spr bisey ya
Karakterimden bir ss.Yeni master oldum
Arkadaşlar benim yaklaşık 10 gün önce d sorunum vardı oyuna girince 2 dk ya bi dc oluyo ve bazı arkadaşlarda aynı şeyden şiayetçiydi .. bağlantım usb idi bikaç gün önce lan a çevirdim ve dc sorunum ortadan kalktı yazıldımı daha önceden bilmiyorum .. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..