Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @juveline tebrikler dostum. O proof u basmak ne sorundur bilirim. Önce +2 amp basmak şart diyor. Onu basmıştım sonra tutmamıştı. Ağlayacaktım neredeyse. Ama anladım ki lvl2 basmak daha zormuş. Bir türlü lvl2 sword cartridge düşmüyor. Gerçi artık pek uğraşmıyorum. G.master olduktan sonra bol bol zamanın olacak o işler için diyor herkes.

Saygılar...Gökhan...
  • Arkadaşlar craft konusunda sorum olacak.
    Orb yapımı ve kristal yapimi da var mi?
    Belki yapan ikisini birden yapıyrdur tam bilmiyorum ama
    var mı bu ikisinin yapımı varsa ne olarak geçiyor seçimlerde
    ikisi birden mi seçiliyor yoksa teki mi orb yapmak istiyorum
    ama oluyorsa ikisini birden yapmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: simurg

quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

CABAL ONLİNE

bu görevde dungeona gir diyor gidiyorum. girisine tıklıyorum giremezsiniz diyor sorun ne

O haritaların birinde senin girmeye çalıştığın dungeona girmek için bi item alınıyo.O görevler öyle.İlk başta küçük bi dungeona giriyosun.Ondan sonra ondan itemi alıp buna giriyosun.GPS e bak girmeye çalıştığın dungeon dışında başka bi dungeon olması lazım.Onu bul,bitir,itemi al,dungeona gir

sağol

• benim bilgisayar yüklemes bunu dediği ozellikler yok ben mu ya devam edecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

Arkadaşlar craft konusunda sorum olacak.
    Orb yapımı ve kristal yapimi da var mi?
    Belki yapan ikisini birden yapıyrdur tam bilmiyorum ama
    var mı bu ikisinin yapımı varsa ne olarak geçiyor seçimlerde
    ikisi birden mi seçiliyor yoksa teki mi orb yapmak istiyorum
    ama oluyorsa ikisini birden yapmak istiyorum.

articraft
  • ya beyler bu oyunu oynamak için dx9 destekli ekran kartı şartmı bi arkadasım window modda dx9 olmadan oynayabilirsin dedi ama dogrumu bi cvp werirmisiniz
  • ben window modda oynuyorum ama yinede oyun özellikle dungeonlarda çok kasıyor ayrıca dx9 kurabilirsin 2snlik iş neden kurmuyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

ben window modda oynuyorum ama yinede oyun özellikle dungeonlarda çok kasıyor ayrıca dx9 kurabilirsin 2snlik iş neden kurmuyorsun?

ram düsükse ondan kasar dungeonlarda
  • Arkadaşlar slotlu itemlere crafting yapılabiliyor mu. Ben o kadar denememe rağmen olmuyor kılıcı görmüyor bile ama shoplarda bir sürü slotlu ve adept itemler görüyorum. Nasıl oluyor bu yardım edin.

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Arkadaşlar slotlu itemlere crafting yapılabiliyor mu. Ben o kadar denememe rağmen olmuyor kılıcı görmüyor bile ama shoplarda bir sürü slotlu ve adept itemler görüyorum. Nasıl oluyor bu yardım edin.

Saygılar...Gökhan...

Craftla item yaparken item + lı çıkabileceği gibi slotluda çıkabiliyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar slotlu itemlere crafting yapılabiliyor mu. Ben o kadar denememe rağmen olmuyor kılıcı görmüyor bile ama shoplarda bir sürü slotlu ve adept itemler görüyorum. Nasıl oluyor bu yardım edin.

Saygılar...Gökhan...

hayir belli itemlerde solotlu çıkarabiliosunuz bnm bildiğim kadariylabu osinium setle başlio itemin solotlumu solotsuzmu oduunu örenmel için craft sirasnda craft penceresindeki gözüen itemin üstüne gelerek öğrenebilioruuus
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

quote:

Saygılar...Gökhan...

hayir belli itemlerde solotlu çıkarabiliosunuz bnm bildiğim kadariylabu osinium setle başlio itemin solotlumu solotsuzmu oduunu örenmel için craft sirasnda craft penceresindeki gözüen itemin üstüne gelerek öğrenebilioruuus

Ben shadowstell de slotlu yaptım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

quote:

Saygılar...Gökhan...

Ben shadowstell de slotlu yaptım.

ARMORDA OLE OLOMUS DMKKİ BNMKİ BATTLESET CRAFT

• Beyler bakıyorum imzalara herkes 70-80 lvl olmuş nasıl oluyorsunuz anlamadım?Böyle hızlı kasabilmek için bir taktik varmı yoksa günde 5 saatmi oynamak lazım?
  • @LORDFURKAN Martiel setlerde de var,orblarda da ,crystallerde de vs. hepsinde var bu.Demekki sana denk gelmemiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Beyler bakıyorum imzalara herkes 70-80 lvl olmuş nasıl oluyorsunuz anlamadım?Böyle hızlı kasabilmek için bir taktik varmı yoksa günde 5 saatmi oynamak lazım?

bende daha 38 lvl im

gerçi ben 10 gün tatile gittiğim için oynayamadım
  • Ben şimdi indiriyorum.Umarım geç kalmamışımdır.
  • ben sizin klandaydım oyunu bırakıp baya girince atılmışıım adım sondarbe miydi ole bisiydi blader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newherochu -- 8 Temmuz 2007; 15:31:14 >
  • daha önce böyle bir giysi gördünüz mü
     CABAL ONLİNE

Veradrix'e özel diktirdim
  • bu oyuna başlamayı düşünüyorum.. başlicam da ama lag mag olayından korkuyorum. Çünkü çok süper detaylı bi oyun
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.