Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
Giriş
    oyunu download.com dan indirdim.
    siteye gittim kayıt oldum
    exe yi tıkladım updateler yapıldı.
    oyun açılırken şifre ve id istedi .. yazdım..
    fakat bağlanma başarısız yazdı :( (disconnect)
    yaklaşık 20 deneme yaptım.. başarısız.
    yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoonkee -- 27 Mart 2008; 16:01:03 >
  • Galiba update falan oluyor dc verdigine gore belkide serverlerde bi sorun vardır senin yaptıgın hersey dogru istersen bi daha dene simdi ben demin oyundan cıkdım simdi dene girer buyuk ihtimal
  • merhaba arkadaslar
    ben 4 ay önce oyunu bırakmıştım..mars serverında 138 lvl wizardım var.Şimdi yeniden oyuna dönmeyi düşünüyorum.Şuan 186M param var(oyunda) bu parayla charımı nasıl düzebilirim önerilerinizi bekliyorum...
  • oyunda maximum level kac ? Knight kadar zor mu level kasmak ? Kac günde 100 level olurum mesela ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldNightDisco

oyunda maximum level kac ? Knight kadar zor mu level kasmak ? Kac günde 100 level olurum mesela ?

Oyunda max 170 lwl.

LwL kasmak ilk başlarda kolay sürekli görev yaptığın için.

100 lwl olmana bişi diyemicem.Senin online olma sürene bağlı biraz, birde pre alcan mı o da etken.
  • oyuna başlayalı bir hafta oldu..

knight gibi ama daha oyuncu dostu diyebilirimgörevleri yaptıkça rahat level atlıyosun ayrıca kasmana çok gerek kalmıyo..
  • Arkadaslar bir kac sorum olacak ben level 6 warriorum , neden bu kadar az warrior itemleri ; hep force shielder ; force archerlara yönelik itemler düsüyor ; bir de experience imiz gösteren kutucugu göremedim ? Sadece yaratigi öldürdügümüzde kac exp kazaniyoruz onu gördüm ve bu hp mana potlari canim ve manam azaldiginda kendi otomatik doluyor bu iyi bir sey ama kapatmak istiyorum nasil ayarini yapacagim bunun ? Tesekkürler cevaplar icin
  • bir de arkadaslar chaos lamp gibi bir sey cikti bana kirdirdim 50 tane towna geri dönebilme tasi cikti , bu taslar yararli mi , yoksa npcde filan satilan dandik türden mi ?
  • mana otomatik dolar,can öyle değildir azaldığı zaman basarak doldurursun,exp çubuğu ekranın altında boydan boya uzanan kutucuklardan oluşmuş çubuktur,return stone npc lerde satiliyor ancak yeni başladıysan honor rankın yeterli olmayacağı için 50 likleri npc den satın alamıyorsun biri verirse veya
    lamp tan çıkarsa kullanabiliyorsun,chaos lampları npc ye satarsan 250 k veriyor bunu da belirteyim
  • Arkadaslar , bu pelerin ; motosiklet ve kaykayin oyundaki adlari nedir ve bunlari cash ile alabiliyor muyuz ? Ayrica upgrade scroll hangi yaratiklardan cikar ve mesela kac cesit upgrade scroll vardir bonus basmak icin mi yoksa atak arttirici mi bu scrollar ; ve web sitesinin disinda degisik uniq itemler mevcut mu ?
  • cabalın sitesi şu an açıkmı acaba..benim eski üyelik silinmiş sanırım bakamıyorum siteden
  • Evet bendede açımıyor şuan genel bir problem var galiba
  • yönetime bildirip bu topici üst konu yaptırsak mı ki? yaklaşık 2 yıldır bu topicde takılıyoruz hep beraber zaten bölümün açılmasına da bu topic öncülük etti bence bu topic üst konu olmalı evet belki bi rehber deyil ama hiç deyilse bi soru-cevap merkezi olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

FB karakteri kastım 100 lvlere comp a masterlara dayandırdım.
    Fb nin iyi yönleri:
    -Fb tam anlamıyla bir dungeon charıdır.Def rate ve atac ratesi çok yüksektir.C ye basıpda okadarda abartılı değil demeyin hem direk karşıya attığı hem skilinin de bufflarında o kadar abartılacak bir ratesi oluyor.
    -Fb Crit buff sayesinde oyunda en iyi crit atabilen 2,yada3, chardır.
    -Fb infernal stigması oyundaki en iyi stun etkili skillerdendir ve 360 derece alan etkisi sayesinde çok rahat kasabilmektedir(bir çok bossda işe yaramıyor ama mobda uzman).
    ve gelelim en güzel yerine büyük harfle yazıcam:
    FB BM1 MODUNDA CANON SKILLERINI KENDINE BUFF OLARAK ATMAKTADIR ve BUNLAR SEYESINDE BENİM DENEDİĞİM 1,5K EXTRA HP 200 EXTRA ATAC 200 EXTRA DEF VE ATAC ,DEF RATE ORANINA ULAŞABİLMEKTEDIR.LAKIN BU BENIM CHARDA CANONLAR LVL 9 VE INT 290 LARDA İKEN OLUŞAN RAKAMDIR.CANONLARI LVL 20 YAPSANIZ INTI 350 LERE DAYANDIRSANIZ ORTAYA NELER ÇIKAR SİZ DÜŞÜNÜN.CABALIN DİĞER TOPİCLERİNDE BİR ARKADAŞ TAM 4000 EXTRA HPLERE DAYANDIĞINI SÖLEMİŞ VE BUNU SS LERLE İSPATLAMIŞ.ARATTIRISANIZ BULURSUNUZ O SS LERİ DONANIM HABER DEN.
    İŞTE BUNUN İÇİNDİRKİ HEM CANONLAR HEMDE İNT DEĞERİ ÇOK BÜYÜKTÜR.88 LVLERDE BU MODUN GÜZELLİĞİ SAYESİNDE RUNİA STATİONDAKİ 2. BOSSU VE O MOB KALABALIĞINI GM/A.M SEVEYESİNDE RAJATLIKLA DEVERİ BİLİYORDUM.
    AYRICA YENİ GELECEK OLAN PATCHDE BM MODUNDA COMBO YAPMA ÖZELLİĞİNİN EKLENMESİ BU MODU DAHADA CAZİP HALE GETİRMEKTEDİR.EMİN OLUN O MODDA İKEN AZCIK İTEMLE COMBOLU VAZİYETTEE KORKULAN BİR CHAR OLURSUNUZ.
    -Ayrıca intin yüksek olması demek bm2 modundaki hani şu orbun yerine koluna bişey takıyor ve onla magicleri vurmasını sağlayan özelliğinde(beam galiba bunun ismi) sert dmgler atmanızı sağlar.Kaçanın arkasından vurmak manyak oluyor :D
    -Yine yeni gelen patchde en sert comp skiline,lvl 1de -4 lvl karşını lvlini geri çekme skili(a expertteki skili değil bu yeni geliyor pvp ve pkde işerliği var)stun etkili skillerine sahip olması onun avantajları arasında.
    -Yeni gelecek patchde bm modunda basic dmgi artıyor.
    Dezavantajları:
    -Dezavantajlarının çoğunu yeni patchde üzerinden atıyor onun için yazmayacam.Tek eksiği stat çarpanlarının az olması yeni gelicek patchdede bu düzelmiyor malesef

Gerçekten güzel bir açıklama. Ama bana WA hakkında bilgi lazım avantajları dezavantajları nelerdir ve 140dan sonra item olarak ne kasarsan saglam bir char olur?

• Selam Arkadaşlar Ben Yeniyim Cabal Onlineyi Çok Duydum İndirdim Yüklerdim Ama

c: program files games masters.com cabal online (europe) data data.enc

Die Hata Verdi Bana Acil Yardım Edin Lütfen ve Aranıza Kabul Edermisinis :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

quote:

Orjinalden alıntı: jasmindemir

C:/program files/Games-Masters.com/Cabal Online (europe)/Data/data.enc hatası verio yardımm

http://uploaded.to/?id=mq0d08
    linkteki dosyayı o dizine cıkar daha sonra devam et

Ya İnmiyor Hata Veriyor :( :( :( :(

• arkadaşından iste dosyayı
  • arkadaşlar bende bir cabalcı olarak tüm sorunlarınızı çözüyorum cabalonline indirdiğiniz zaman asla sorun yaratmıyor. sorunu şöyle açıklayayım. yeni patchlerde serverda bir uyumsuzluk çıkıyor yani üretici firma olayı adapte etmeye uğraşıyor. bu zaman zarfı yaklaşık 4 gün veya 2 gün sürüyor. server tazeleme zamanları salı ve perşembe günleri oluyor. bu günlerde 1 saat kadar sürüyor. bu zaman zarfı bizde geceye tekabül ediyor bu yüzden genelde anlamıyoruz. başkalarından dosya almak işe yaramaz. tavsiyem oyunu pcden kaldırıp tekrar indirmenizdir. vede check files yaparak gerekli dosyaları çekmesini sağlamanız. sonra keyifli oyunlar. bu arada oyun karakterlerinize lütfen char demeyin saçmalık bu. türkçe oldukça güzel. neyse herhangi bir sorun için gekido1@hotmail.com msn adresimdir. dileyen mail atabilir yada ekleyebilir. davet kısmına donanım haber yazmayı unutmayın. karakterlerin hepside oldukça iyidir. o karakter çok iyi yada bu karakter çok iyi kelimesine gerek yok. bende hepsinden var. 1 yıl aradan sonra tekrar açtım. şimdi ezik takılıyoruz. ama zamanla uçarız. herkese iyi oyunlar.

• dostum upgrade skill instructorden yapılıyor. kendisine tıkladığında upgrade skilli seçersen göreceksin hp mana ve diğer özelliklerini arttırmana yarayan farklı çeşitleri var. pelerin astral board (kaykay) bu gibi şeyleri satın alabiliyorsun. unigue item varmı onu hiç bilmiyorum. kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.