Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burda birşey toplamamı istiyor ama ben neyden düştüğünü bulamadım
  • Onlar ice taki Babayaga yaratiklarindan düşüyor
  • sağol kardes 2 saat aradadim bulamadim oyle bi canavar mmositeden baktım şimdi yerinide buldum sağol

• 0hh be format atmadan calıstıra bıldım oyunu sonunda sildim sp2 ı dzLdı bı daha sp2 yuqlersem ne oLım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

42lik questi yapamama gibi bir şansın yoktu denizciks çünkü verilen quest itemları atilmiyor veya satilmiyor o 42 questinde öyle olmasinin nedeni baska bir dungeon a gidicektin önce hatta ondan öncede ds deki mark a gidicektin en son o dungeon a girecektin onlari önceden yapmadiin için aynı quest içinde aşamalı bir şekilde ilerlediği için önce o itemları almadan onu veremiyorsun...Keşke silmeseydin

Ayrıca diyelim hadi yapamadin o questi abondom yap geç verceği exp i elinle kas aynı zamanda skill kasmış olursun biraz vakit alır ama verdiği exp nedir ki kasılır..

Saol canım kardeşim sonradan sölediler çok geç artık hala ne kasayım bulamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

42lik questi yapamama gibi bir şansın yoktu denizciks çünkü verilen quest itemları atilmiyor veya satilmiyor o 42 questinde öyle olmasinin nedeni baska bir dungeon a gidicektin önce hatta ondan öncede ds deki mark a gidicektin en son o dungeon a girecektin onlari önceden yapmadiin için aynı quest içinde aşamalı bir şekilde ilerlediği için önce o itemları almadan onu veremiyorsun...Keşke silmeseydin

Ayrıca diyelim hadi yapamadin o questi abondom yap geç verceği exp i elinle kas aynı zamanda skill kasmış olursun biraz vakit alır ama verdiği exp nedir ki kasılır..

Saol canım kardeşim sonradan sölediler çok geç artık hala ne kasayım bulamadım.

wizard ile fs arasında kaldım demıstın fs kas hem oyunda cok az fs var

• Denizciks kendinle hangi charı özdeştiriyorsan onu aç bak chara bşi olsa siilinse de 50 kerede yeniden başlasam 50sinde de warrior kasarim ama yinede senin tercihin bu benim 3. warrior charım dierlerini 25+ da silmiştim başka char için ama sonunda bak yine warrior kasiyorum o yüzden zor gelmesin gözüne neyi istiyorsan hangi charı benimsiyorsan onu kas boyle olmadıı takdirde zaten kafan hep takili kalcak elbet dönüceksin ama tabi son karar senin iyi oyunlar...
  •  CABAL ONLİNE

Bu da benden olsun :) Skill warrioların expertde açtığı son skill olan cascade break
    NOT:Sonhanedan charının helmetini sen mi kapattın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 5 Temmuz 2007; 18:53:46 >
  • .Bugün silver service(academy kit) aldım.Fakat onu şu anda kullanamıyorum.Acil yardım.Ticket attım ama cevap henüz gelmedi.

Düzeltme:Sinirden relog yapmayı unuttum.Relogla çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 5 Temmuz 2007; 19:46:10 >
  • yaw şu anda oyuna girebilonusmu bnde conectin servr dio girmio ya
  • Evet ben kapattim kardesim
  • Edit:Boşver yaw 4ever faama tabi wizardların elemental festival skillini görünce için gitmiyor değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 6 Temmuz 2007; 13:11:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

off offf beyler sorunuma bi çare bulun çok büyük bir hevesle fa açtım 30 lvl yaptım sonra wizarda heveslendim ama yılmadım fa yı 34e çıkardım sonra bir wizard açtım baydı fa ya devam ettim 36 oldum sword skillerine hayranlığım başladı ve şimdi canım warrior kasmak istiyor ama biliyorum ki sonunda yine fa ya dönücem

sword istiyosan katana kullana karakterleri aç özellikle siyah katanalar var onlari görünce için gidio ama fa forever
  • arkadralar warrior bi char açtım lvl 24 üm ama skill exp çok yavaş geliyo kolay kasmanın yolu yokmu bunun
  • Adept itemler var oyunda onlardan alirsan hizli rank kasarsin Ama biraz daha level atlaman gerek önce :S
  •  CABAL ONLİNE

benden buda ^^
  • Bu da benim char 100 lvl hatırası
    inşallah becerebilmişimdir resmi eklemeyi.

http://img461.imageshack.us/my.php?image=100ha7.jpg
  • Selam SonHanedan. Ben Eld1ablo. Sen buralarada mı takılırdın :D Bir resim de benden.

http://img230.imageshack.us/img230/8074/cabalver117907070519510ll4.jpg

Saygılar...Gökhan...

Not: İmage tuşu çalışmıyor mu yoksa bende mi bir sorun var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 6 Temmuz 2007; 8:14:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlues

CABAL ONLİNE

benden buda ^^

nerden düştü
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.