Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir latife 30 sn' lik çalışmamla, Grafikerden az kullanılmış combolar satılıktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 26 Haziran 2007; 14:51:03 >
  •  CABAL ONLİNE

17 Combo 4 Kill
  • Arkadaşlar Sadece Cabalda oluşan bi "reset" sorunum var. Pc : AMD 2800+, Asus K8N 250 Sata-Raid,1 Gb Kingston, ati 9550 Ge 128Bit,80 Gb Samsung....
    Şuan havalar çok sıcak işlemcinin daha fazla ısındıgını herkez biliyordur, bu nedenle kasadaki tüm parçaları tek tek temizledim ve system 35, cpu 39 da oyun içinde 3° daha artıyor.Herhangi bir overclock yok,diğer hiç bir oyunda da (counter strike-Warcraft 3-Age of 3-Elder Scroll.....) resetleme sorunu olmadı.Bu konu hakkında bi fikriniz ya da bildiginiz bişey varsa paylaşırsanız sevinirim.
    P.S. Oyun grafiklerini sorun başladıktan sonra düşürdüm, zaten tek kasan anı gateler arasında geçişten sonra oluyor, combo ve aura gibi görselliği artıran etkilerde de fps cok düşmüyor.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
  • ben 7 comboyla bir canavar kesiyorum sonra combo bitiyor 7combo 1kill yazıyor :S:S:S:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

ben 7 comboyla bir canavar kesiyorum sonra combo bitiyor 7combo 1kill yazıyor :S:S:S:S

Son vuruşu yaptıktan sonra hemen başka hedef seçeceksin ona combo yapmaya başlayacaksın.
  • Arkadaslar ben hic force shielder denemedim aramizda deneyip 50+ olan varmidir vede memnunmudur karakterinden ben bi ara acmayi dusunuyorumda cok seri ama az vuruyor dediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: juveline

Arkadaşlar Sadece Cabalda oluşan bi "reset" sorunum var. Pc : AMD 2800+, Asus K8N 250 Sata-Raid,1 Gb Kingston, ati 9550 Ge 128Bit,80 Gb Samsung....
    Şuan havalar çok sıcak işlemcinin daha fazla ısındıgını herkez biliyordur, bu nedenle kasadaki tüm parçaları tek tek temizledim ve system 35, cpu 39 da oyun içinde 3° daha artıyor.Herhangi bir overclock yok,diğer hiç bir oyunda da (counter strike-Warcraft 3-Age of 3-Elder Scroll.....) resetleme sorunu olmadı.Bu konu hakkında bi fikriniz ya da bildiginiz bişey varsa paylaşırsanız sevinirim.
    P.S. Oyun grafiklerini sorun başladıktan sonra düşürdüm, zaten tek kasan anı gateler arasında geçişten sonra oluyor, combo ve aura gibi görselliği artıran etkilerde de fps cok düşmüyor.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Core 2 Duo 6420 2,13 işlemcimi THERMALTAKE BIG WATER 735 SU SOĞUTMAsı ile 35 dereceye
    düşürüyorum fan düşük hızdayken oyun açıkken 45 leri buluyor
    sen amd kullanıyorsun 2800 bu kadar düşük olması yaz sıcağında hele imkansız gibi
    bence daha çok ısınıyor olmalı, resetin diğer nedeni ekran kartıdır.
    oyun açıkken yapıyorsa büyük ihtimal ekran kartı olmalı. 9550 ekran kartını tanımıyorum
    ekran kartının ne kadar ısındığına bi bakmalısın ve 9550 böyle bir oyun için yeterli mi bilmiyorum
    ati leri tanımıyorum. benim ekran kartım 8800 gts su soğutmasına bağlı değil ve 70-75 dereceyi buluyor ama sorun yok.

• Arkadaşlar dün pcyi tamire verdim bugün neler olduğu hakkında bilgiler bana ulaştı işlemcinin ayağını kırmışım nasıl oldu bende bilmiyorum benim Anakarta göre 0 işlemci olmadığı için 2. el bakalımdediler bende başkasını kullandığı kullanmayan biriyim başkasının bardağından bile içmem öyle titizim yani bana hem işlemciye hemde anakarta maloldu Asus marka takıcaklar p4 3,00 işlemcim olacak yup.Holy Justice Coming Soon Phoenix kardeşimede selamlar
  • -Choas lamb ve str dexi nt +1 veren taki kac para eder??

-ayin 27 sinde kesin yeni server acilacakmi??

-Haritalardan sadece green despair acik deset scream ve blody ICe acik degil ne zaman ve nasil acacam bu hartialari??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

-Choas lamb ve str dexi nt +1 veren taki kac para eder??

-Haritalardan sadece green despair acik deset scream ve blody ICe acik degil ne zaman ve nasil acacam bu hartialari??

27 sinde server açilmasi kesin diil dier haritalar 65 ve 50 de var öbürleride harita kartlariyla açilio
  • quote:

Level 3 de deset scream, blody ICe, green despair haritaları açılır.
    Görev istiyormuydu hatırlamıyorum.
  • harita kartlarini nasil alcam ve kullancam?

quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

27 sinde server açilmasi kesin diil dier haritalar 65 ve 50 de var öbürleride harita kartlariyla açilio
  • Haritalar, levelleriniz yeterli olduğunda görevlerini yapınca açılıyor.
  • bende marsda oynuyorum 31 lvl warior nickim Bailor guilde alirsaniz muabbetimiz olur saygilar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NothinGMatterS

Haritalar, levelleriniz yeterli olduğunda görevlerini yapınca açılıyor.

ama dungeon haritalarinin haritalaridami questle aliniyo lake side fln
  • Bu sorunu nasıl çözeceğim hakkında bilgisi olan var mı?
     CABAL ONLİNE

Edit:Yeniden yüklüyemiyorum setupu yok:/ Ve ayni dosyayi msnden arkadaşımdan alıp eskisiyle değiştirdim tekrar hata verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninnghizhidda -- 26 Haziran 2007; 18:04:51 >
  • arizali sen neden wizardi bırakiyorsn ki ?
  • Arkadaş bugun akşam anca onn olabilcek işi vardı soramadım arızalı. Ayrıca bencede wizard gibi char yok :D 1-) wizard , 2 -) blader bence ikisinide çok seviyorum . Ben bu arada 40 oldum skill rank regular.
    Bu arada bana skill exp bonuslu kıyafet lazım + takılar hepsi skill exp bonuslu olcak. Satan varsa ilgileniorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultragamer -- 26 Haziran 2007; 20:14:22 >
  • Guildimi açmiş bulunmaktayım size bilgileri tekrar hatirlatiyim

Guild İsmi : TheEnd

Kurallar

Küfür kesinlikle yasaktır.
    Guild içi alım-satım yasaktır.
    Yardım olması gerekiyor.
    Kalici üye olsa daha iyi olur.Çıkıcaksa habersiz çıkmasın hiç hoş görmem haber versin ve nedeninide öğrenmek isterim.
    Şimdilik bi lwl sınırı yoktur katılmak isteyen kişilerin insan gibi insan olması yeterlidir.

Guild Hakkinda Bilgiler

95 lwl de guildin seçiceği seçiceği ırk "Capella"dir.
    Serverımız Marstır.
    Clanin ortak channeli 10. Channeldır.

Katılmak isteyenler eğer bu kurallara uyucaklarsa beni buddy e eklesinler nickim Ph0ENiX755 (o değil sıfır)

Yakın zamanda görüşmek dileğiyle...Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 26 Haziran 2007; 20:33:43 >

• ya oyuna gırıyorum 20-30 bazende 5dk geçince ya pc rest atıyor yada oyundan nedesız çıkıyor kafayı yıcem ya neden olabılır bu kesın bu dandık bılgısayardan ya
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.