Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Romood

ya oyuna gırıyorum 20-30 bazende 5dk geçince ya pc rest atıyor yada oyundan nedesız çıkıyor kafayı yıcem ya neden olabılır bu kesın bu dandık bılgısayardan ya

ya birde sitede yazan pc özelliklerinden benim pc kat kat daha iyi neden böyle yapıyor ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

arizali sen neden wizardi bırakiyorsn ki ?

Yok birakmıyorum degerini anladim Skill exp setini dizdim ya wz yi bırakmam artık. Ama skilleri tek duze bıraz Mesela light buyusu surekli gelisiyor Elektrıkten ok atiyo Her Rankte gormek mumkun bunu
  • quote:

quote:

ya oyuna gırıyorum 20-30 bazende 5dk geçince ya pc rest atıyor yada oyundan nedesız çıkıyor kafayı yıcem ya neden olabılır bu kesın bu dandık bılgısayardan ya

ya birde sitede yazan pc özelliklerinden benim pc kat kat daha iyi neden böyle yapıyor ya

Havalar sicaklasti dogal olrak İslemcıler cok ısınmaya basladi.Fanını bır temızle dogru calıstıgından emın ol. Eger aynı hata devam ederse yenı bır fan al

Yada su sogutmalı sıstem daha iyi fakat oda daha pahalı fana gore

• İşlemcinde arıza olmasın ?
    Phoenix başarılar bizde rakip olarak gelioz size Irk Procyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 27 Haziran 2007; 0:24:15 >
  • Arızalı su son 4 5 günde 25 level warrior 27 level blade 23 level force blade kastım birde 19 level wizard yapmistim onu sildim bu kadar charin üstüne tekrar suan wizard kasiyorum level 14 hele warrior demişsin evlere ırak kardesim kabız eder o adamı sölim sadece tavsiye
  • Arkadaşlar oyundaki en "çok fazla harcama yapmadan çok rahat kendi levelinizdeki adamları alabilen" char hangisi? En iyi char hangisi?
  • beyler cabal kloasorunden data daha sonra cabal.enc yi bi yerden up load etseniz viruslu dedi sildide virus programi ltfn
    oyuna giremiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 27 Haziran 2007; 2:13:24 >
  • Arızalı, sen Volkan mısın?

Büyük gün yarın. İnşallah bi aksilik olmadan açarlar artık premiumları.
    Çok zor oluyo böyle gına geldi
  • Pk 3. derece oldum ve -9k honour pointim var.Bunu kolayca düzeltmemin bir yolu var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

beyler cabal kloasorunden data daha sonra cabal.enc yi bi yerden up load etseniz viruslu dedi sildide virus programi ltfn
    oyuna giremiorum

aksam 5 6 gıbı upload edebılırım ancak aksama kdr kımse upload etmesse ben ederım
  • lv.51 oldumBirkaç resim..
     CABAL ONLİNE

CABAL ONLİNE
  • Hayırlı olsun.
  • sagol
  • Cabalda kuracağım guildin adı Holy Justice olucaktır Procyon tarafını seçeceğiz şu an 15 kişi var rahat Server Mars katılmak isterseniz buradan veya pmden veyada c_lonix_@hotmail.com adresinden bana ulaşın.
    Lithium Fb dillmi buFena yakıyor hele ilk resimdeki skill görüntüsü oldukça değişik
  • s.a size hiç bukadar para çıkmışmıydı

CABAL ONLİNE
  • 2 lvl sora gunlari bekliom desperaldo lord
  • The game servers will be closed at 12pm GMT+1 27th June to prepare the game servers for the new Free to Play service.

The servers will be closed for approximately 3 hours. We can't give you an exact time when the servers will be back online,
    but we will complete the work as soon as possible.

Once the game servers are back online, you will have access to the new item shop, you will be able to purchase CABAL Cash from the website to buy that much wanted Premium account and you will also be able to create additional game accounts too.

We thank your for your patience and looking forward to meeting you all in Free to Play!

12pm de(öleden sorami öncemi hep unutuyom ) serv erlar f2p için kapatilicak 3 saat boyuna kapali kalica prenium alimlar açilcak alimlar cabal cash la cash shoptan yapilabilecek

• üsteki resimdephotoshop yoktur bilmiyorum zaten kullanmasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatx55

üsteki resimdephotoshop yoktur bilmiyorum zaten kullanmasını

mılyonlarca düştü o kadar para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 27 Haziran 2007; 11:31:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatx55

s.a size hiç bukadar para çıkmışmıydı

CABAL ONLİNE

Kim bilir kaç kere düşmüşdür Bu oyunda böyle şeyler normal olaylar.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.