Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pentium 3 mü kaldı ya dünyada :D kasar bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

Arkadaslar ben oyunu laptop 'ta oynuyorum Zor oluyor. Birde masaüstü bilgisayar fakat ;
    512 Ram, NVIDIA GeForce fx 5200 ve pentium 3 800mhz özellikleri. kasarmi ki ?? yüklüyeyimmi ki acaba masaüstü PC yede 512 ram var ama pentium 3 800mhz olmasi beni korkutuyor:D yardim:::

bende 256 ram fx 5200 p celeron var acayıp kasıo bence laptop ta oyna

aha 43. sayfaya geldık hedef 100. sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 26 Haziran 2007; 0:20:34 >

• oyundan anlayanlar domat_1244@hotmail.com ekleyin Please
  •  CABAL ONLİNE

işte mavili mithril bnde istiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

CABAL ONLİNE

mars da daha önce kimsede o giysiden görmedim mars mercuaryden daha sonra açildği içindir herhalde

• Arkadaslar Ilk char takası benden olsun :)=

Lvl 33 Wizard a en az 25+ Warrior ıstıorum.Mars olucak.

Skiller gayet muhtesemdir +4 suit +3 helm vs guzel ıtemler vardır.

Wİzardda +5 Itemler 2.2 m gold dungeon kartı vs var

25+ Warrioru soyunukda verebılırsınız ama 2.2 mi alırım ona gore

Bu arada benden kötuluk cıkmaz. Forumdakı Arklara sorabılırsınız.

Medium core var ayrıca msnımı ısteyenler pm den ulasabılırler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 26 Haziran 2007; 2:05:21 >
  • O yaratığa karşı dash skili deneyen oldu mu hiç? Mutlaka olmuştur. Benimki de soru yani

Serverlerin aşırı yüklenmesi konusunda bir şeyer yazmıştım. Oyunun sitesine bugün bununla ilgili birşeyler yazmışlar.
    Gerçi yukarıya da yazmıştım ama yine biraz bahsedeyim.
    İlk gün 14.000 kişi, oyun açıldığından beri (21'inden beri) 31.000 kişi üyelik almış. Çok şaşırmışlar bu kadar talep olduğuna.
    Yeni serverler açacaklarmış, veya kanallar. O yüzden ya ayın 27'sine kadar, ya da yeni kanallar açılana kadar yeni üye almayı durdurmuşlar.

Şunu belirtmrek istiyorum ki, bu oyunun yöneticileri ko'daki gibi davranmıyorlar. Eğer öyle olsaydı oyun direk free ve premium açarlardı. Bir an önce parayı kırmaya bakarlardı.
    Ama bunlar 1 haftadır deniyorlar ve eksik gördükleri yerler için paket hazırlamışlar.
    Sırf ceplerini düşünseleridi çok başka olurdu diye düşünüyorm.
    Sorunları kısa sürede halledeceklerine inanıyorum.

Ayın 27'si geldiğinde premiumlar açılınca çok başka bir oyun göreceksiniz. Hele bir de premium olursa çok daha zevkli olacak oyun.
    Ne mi olacak;
    1-Kaykayınız olacak, her yere çabucak gideceksiniz. Kaykayla 50 hp artacak.
    2-Hangi haritada olursanız olun, isterseniz başka bir haritanın 2 noktasına tek tıkla gitme imkanınız olacak.
    3-%25 veya %30 fazla exp ve skil exp alacaksınız.
    4-Gerekli rank derecersine ulaşanlar skil exp'lerinin %40'ını dummylerde kasma imkanı bulacak. Skilin olduğu tuşa kağıt parçası sıkıştırıp uyusanız bile charınız dummy'de skil (rank) kasacak.
    5-Pelerininiz olacak. Pelerinle hatırı sayılır şekilde hp, defans'ınız artacak. Ayrıca pelerinin çeşidine göre atak, magic gibi extra güçleriniz olacak.
    6-Bazı şeyleri item shop'tan satın alabileceksiniz.
    7-Levellerinizin artmasıyla birlikter yeni haritalar açılmaya başlayacak.
    Bu avantajların çoğundan pre olanlar faydalanabilecek. Haritalar herkerse açılacak ama pre olmayanlar tek tık yapamıyacak.
    şimdilik aklıma gelenler bunlar.
    Ama emin olunuz ki oyun ayın 27'sinden sonra çok daha güzel, renkli ve zevkli olacak.

Pelerinlerin dropu var. Kaykay droplayan birkaç kişi duydum.

• Kaykay Droplayan kisi Bosstan dustu dedı alın burda SS i

CABAL ONLİNE
  • Hepsinin drop u var evet . Birde preler de sanırım sadece dummyler ,skill exp , normal exp , haritalarda ışılanma,
    kendilerine özel serverlar olcak. Bunun dışındaki özellikler kaykay olsun çeşitli özel itemler olsun cashle item shoptan alıncak yanlışmı biliorum sanırım doğru. Yani premiumunuz var die direk size kaykay gelmiycek ayrietten onu parayla item shoptan almanız gerekcek . Ayrıca pre 10 ytl civarı olursa kesin alıcam bu yaz . Bizim guild lideri de düşürmüştü kaykay yaratıktan.
    @HAFİFTEN Bu arada benim bi arkadaş var warrior belki seninle char takas etmek isteye bilir 32 lvl oda. Şuan off yarın sorabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultragamer -- 26 Haziran 2007; 2:20:09 >
  • Tmm sen msnini at bana pm den Yalnız cok iyi tanıdıgn bır arkın mı? Cok guvenemıyorum aslında.. ..
  • Yarın sorayım ona göre atarım . İyi geceler herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ninnghizhidda

Arkadaşlar Adept+2 Battle Set parçalari satan var mı? 2 saat boyunca aradim sadece 2 yüzük bi orb bulabildim.Bazı shoplarda gördüm ama alamadım :s bug sanırım bu.Eğer satiyorsanız lütfen buraya yazın veya bana oyundaki isminizi pm ile yollayın.Şimdiden teşekkür ederim.İyi oyunlar,hayırlı günler..

bulursan banada haber wer :))
  • Arkadaslar bu Architeryx+ desert screamin tam olarak neresinde gorev yapacagimda bulamadim.
  • Off Bi Epa. Of Guard ALacam Satan Kişi BuLamıyorum.
  • Furkan bende force archer kasıyorum sen 45 olmuşsun sence değermi f.a kastığıma????
  • Archyterix+, Archyterix'lerin yanında çıkar ve tektir. Ölmeden yerine başkası çıkmaz.
    Dunkhine'nin yanındaki kapıdan dışarı çıkınca direk gidince bir köprü var. O köprüyü geçinde hemen karşıda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

CABAL ONLİNE

Senin karekter daha karizmatik görünüyor hacı Türk Guild'ine luşamıyorum Merc'te. Varsa biri bir ara PM atabilir mi acaba? Nick DarKSpideRTR

• ya bana ekran ayerlenını tukçe olarak biri çevirirmi bilgisayara AGIR GELDİ DC VERİYO DÜŞÜREÇEM DE
  • Silinen bir skili tekrar geri alamıyoruz, bunun başka bir yolu var mı?
  • Arkadaşlar Pet Nasıl Alınıyor Ve Kaç Level İçin ?
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.