Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skilli geri alabiliosun tekrar instractioner dan meithrilin o setide çok güsel ama adamin tipi yok bizmi güil türk guildi masteri 96 lvl lvl 30 ol pm at aldirtiim okey bnde full set olarak ilk defa gördüm o seti

işte diğer mithriller

• quote:

Orjinalden alıntı: Storm_Bob

Arkadaşlar Pet Nasıl Alınıyor Ve Kaç Level İçin ?

151 lvlde aliosun pre alimi 20 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 26 Haziran 2007; 10:37:22 >
  • instractioner' e gittim sildiğim skil yoktu. nasıl geri getiriliyor ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

instractioner' e gittim sildiğim skil yoktu. nasıl geri getiriliyor ki ?

nasi yoktuki ya bn - ye basom siliom skilli gidom aynisini bulom ama oyunun ilk bqaşinda aldiğin skill yok galibs
  • ok tekrar bakıcam saolasın
  • Kendi sehrindeki insttructora bak. Dıger sehirdekiler hepsını satmaz
  • Skilli characterinin ilk çıktığı şehirden alıcan.Her şehirde karakterin için aynı skiller bulunmaz.Örneğin warriorsun bloody icedan alıcan.Desert screem ya da green despair a gidersen aynı skilleri bulamazsın.
  • Sonunda sorunu buldum. Fps az olduğu için kombolarda zorlanıyormuşum. Fraps kurdum ve bir de baktım zorla 30 fps ye çıkıyor dizüstü. Ama dizüstü yavaş olduğu için değil, oyun çift çekirdek işlemcilerle tam uyumlu olmadığı için çıkıyor sorun. Nereden anladın derseniz söyleyeyim. Desert de kasıyorum fps 25-30 arası iken birden bire 60 fps ye çıktı. 1-2 dakika böyle oynadım sonra tekrar 30 a düştü. Bazı oyunlarda da böyle oluyordu. 18 wheels of steel, test drive unlimited bunlara bir örnek. Ve çözümü de basit ctrl+alt+del ile oyunun işlemine sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarla deyip cpu 0 ı seçerek hallediyorduk ama ne şanstır ki cabal online ın işlemi ctrl+alt+del de görünmüyor. Yani ya oyuna yeni bir patch getirerek sorunu düzeltmelerini bekleyeceğim ya da 30 fps altında sürüneceğim. Benim için çok kötü oldu.

Saygılar...Gökhan....

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Sonunda sorunu buldum. Fps az olduğu için kombolarda zorlanıyormuşum. Fraps kurdum ve bir de baktım zorla 30 fps ye çıkıyor dizüstü. Ama dizüstü yavaş olduğu için değil, oyun çift çekirdek işlemcilerle tam uyumlu olmadığı için çıkıyor sorun. Nereden anladın derseniz söyleyeyim. Desert de kasıyorum fps 25-30 arası iken birden bire 60 fps ye çıktı. 1-2 dakika böyle oynadım sonra tekrar 30 a düştü. Bazı oyunlarda da böyle oluyordu. 18 wheels of steel, test drive unlimited bunlara bir örnek. Ve çözümü de basit ctrl+alt+del ile oyunun işlemine sağ tıklayıp benzeşmeyi ayarla deyip cpu 0 ı seçerek hallediyorduk ama ne şanstır ki cabal online ın işlemi ctrl+alt+del de görünmüyor. Yani ya oyuna yeni bir patch getirerek sorunu düzeltmelerini bekleyeceğim ya da 30 fps altında sürüneceğim. Benim için çok kötü oldu.

Saygılar...Gökhan....

bu bilgi doğru ise gerçekten kötü oldu. teşekkürler bilgi için...

bende vista kurulu şu an direct 10x yüklü olup olmadığına nerden bakabilirim?
    ekran kartım destekliyorken direct 10x kullanayım diyorum yardım eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 26 Haziran 2007; 11:14:04 >

• ya pazar nasıl kuruluyor ??? birşeyler satmak için
  • pazar artık sadece 2. kanaldan kuruluyor diye duydum
    karakterine tıkla sonra üstteki isminin yanına sağ tıkla orda pazar kurma var.

üstteki vista directX 10 sorunuma çözüm lütfen arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 26 Haziran 2007; 11:53:14 >
  • @LORDFURKAN, 34 Lvl'ım zaten hacı Akşama Pm atarım.
  • beyler fa nin bi psuh back skilli var onun adı nedir yada birden fazla varsa adlarını yazabilirmisiniz adamları kullanırlarken goruyorum soruyorum ama cvp vermiyo hiç biri bi yardım ederseniz...
  • çok basitkallua(gd insturacter)ya git sword skills bölümünü aç orda bi tane koşan adam resmi var işte o
  • beyler blader blade mi kullanmali katana mi
  • Bence doğasına uygun olduğundan katana.

Saygılar...Gökhan...
  • herkese selam
    tomb raider legend tadında bir oyun düşünüyorum. ne önerirsiniz.
    dvd olmalı ama
  • Bu konuyu Pc Oyunları bölümünde tartışabilirsiniz.

bu adres fps oyun tartışma alanı tomb raider hakkında bilgiler de var.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_310/tt.htm

Burası Cabal Online oyununun tartışma alanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 26 Haziran 2007; 14:42:12 >
  • Beyler herkes combo rekorunu yazabilirmi merak ettimde benim rekor bu

CABAL ONLİNE
  • Denizciks
    sağol yardım için
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.