Şimdi Ara

c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 8:30:53 >

• Cafe X koy
  • Ciddimisin?
    Yarın açılacak bir işletmenin adı,taa en başında konulur,panosu cartı curtu ona göre hazırlanır?
    Hem x360 çok da bilinen bir tür değil;ayrıca oyun temini de kolay değil;malum işletme olduğun için legal;yani kanuna uygun orijinal oyun kullanmak zorundasın.Helal iş yapıyorum dersen doğrusu budur yani.
    Yoksa ben dayayım backupları,para kazanayım tarzı bu işe dalıyorsan;yıllardır bu işlerin içinde biri olarak diyorum ki;hem etik,hem manevi anlamda zararlı çıkarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Ciddimisin?
    Yarın açılacak bir işletmenin adı,taa en başında konulur,panosu cartı curtu ona göre hazırlanır?
    Hem x360 çok da bilinen bir tür değil;ayrıca oyun temini de kolay değil;malum işletme olduğun için legal;yani kanuna uygun orijinal oyun kullanmak zorundasın.Helal iş yapıyorum dersen doğrusu budur yani.
    Yoksa ben dayayım backupları,para kazanayım tarzı bu işe dalıyorsan;yıllardır bu işlerin içinde biri olarak diyorum ki;hem etik,hem manevi anlamda zararlı çıkarsın.

Legal oyun kullanmakla ne ilgisi var.Bütün internet kafelerin bilgisayarlarında korsan oyunlar yüklü.Bunların satışını yapmadığın sürece kimse korsan olup olmadığını kontrol etmez.

Ancak x360 herkez tarafından bilinen bir konsol değil.Zaten kafelerde en cok oynanan hatta tek oynanan oyun pestir.Ps3 ve pes alsan daha ii yarın acılacak birkafenin ismininde belli olmaması komik geldi

• c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 8:31:02 >
  • valla bana da enteresting geldi. kafeyi açıcam ismini sonra koyucam oldukça ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 8:31:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fghdffdhdfhhgfgh
    8 ay önce açıldı
    SWM G01 G01F
    geçen yıl açıldı
    dinotify.exe
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • al sana isim: Bill's Game House

m1ndfre4k arkadaşım;para kazanma statüsündeki işletmeler legal yazılım kullanmak zorundadır.Denetimden sıyırır kopya kullanan kullanan onu bilemem.Zaten pc ve ps2 salonlarının tamamı illegal sayılır.İğrenç yerler.Bu tür emek hırsızlarının mekanlarına para kazandırmamaya özen gösterdim.Her iş emek verenin olmalıdır,o yüzden tüketici bilinci denilen mekanizmanın gelişmesi lazım.

Benim de x360'ım var,20 civarı orijinal oyunum var.Pc'min windowsu bile orijinaldir.

quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

quote:

Orjinalden alıntı: faho

Ciddimisin?

hocam anı yaşıyoruz ya bugün geldi aklıma açma fikri konuştuk falan lcd siparişlerini verdim yarında xboxlar gelecek ve bulunduğum şehirde ilk olacak .. xbox ne desen anlamaz millet kazancında değilim , tutmazsa kendim oynarım oyun işi kolay.. orjinal oyun kullanan pek yok burda ps2 cafelerde falan ama olsun onuda alırz siz isim önerilerinizi esirgemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 8:31:22 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 8:31:32 >
  • CafeX yap güzel mi
  • Xbox 180X2
  • xboxtan anlamıyorsa millet.adamların kafasını isimle karıştırma xbox360 cafe yap adını
  • Kafe iksbaksüçyüzaltmış koy.
  • GameBox
  • R3D (3 kırmızı)
  • DREAMX
  • Jump in

c9aa0f62bc536b6f8bdecf92694ecc0f
  • Cafe 360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 8 Şubat 2012; 8:31:46 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.