Şimdi Ara

C5 almak mantıklı bir tercih olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • maksimum 55.000 tl yi aşmamak kaydıyla 2011-2012 düşük km li bir c5 almayı düşünüyorum, arabayı kullanan ve bilen arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirse bana minnettar olurum.. binilmesi zevkli kaliteli bir araçmıdır bunlar. birde 2006 model 407 kullanmaktayım şu an. 407 den sonra c5 nasıl bir etki yaratacak merak etmekteyim. ve son olarak da son 2 yıldır çıkan c5 lerin çoğunda yarı otomatik şanzıman var bu sıkıntı yaratan bir şanzumanmıdır?

şanzımanı mcp denen yarı otomatik şanzımandır 1 2 geçişleri biraz sarsıntılı olur onun dışında sorunsuzdur ama tam otomatik konforu vermez.

Orijinalden alıntı: amadeus99

0 alınmaz zira kasa değiştirecek onun dışında c5 iyi bir araçtır.

şanzımanı mcp denen yarı otomatik şanzımandır 1 2 geçişleri biraz sarsıntılı olur onun dışında sorunsuzdur ama tam otomatik konforu vermez.

Katılıyorum
  • Citroenlerin klasik alt takım sorunu c5 te geçerli ise almanızı tavsiye etmem, c3 ten bıkmıştık açıkçası
  • 407 gibi atak olmayabilir hantal bi araç diye duymuştum
    Samsung Galaxy Note IV / Asus K555L / Vestel 55UA8300 55" 4K / Sony Pulse Wireless Headset
    PSN: VTT_01
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2013 model c-elysee aracımız var dizel manuel binmesi çok zevkli ve gayet atik bir araç. ayrıca inanılmaz az yakıyor şehir içi orta agresif kullanım ile 5litre civarı. c5 için bir şey diyemeceğim ama markanın hissiyatı sağlam
  • Merhaba. 10 aydır imzamdaki arabayı kullanıyorum. 2004 megane hb full dizelden sonra çok konforlu geldi. Yakıt olayı, şehir içinde (benim bulunduğum yer biraz meyilli bir ilçe) 7 litre, uzun yolda da 5 litre civarı yakıyor. Hız sabitlemesi çok iyi. Sürekli kullanıyorum. Hantallık fikrine ben şahsen katılmıyorum. Benim arabam otomatik olduğu için sport tuşu da var. Çekişinden çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Geçen ay 30.000 km bakımı yaptırdık. 420 TL tuttu.

PSN: anamurcat33

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

0 alınmaz zira kasa değiştirecek onun dışında c5 iyi bir araçtır.

+1907...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: anamurcat33

• quote:

Orijinalden alıntı: carlove

maksimum 55.000 tl yi aşmamak kaydıyla 2011-2012 düşük km li bir c5 almayı düşünüyorum, arabayı kullanan ve bilen arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirse bana minnettar olurum.. binilmesi zevkli kaliteli bir araçmıdır bunlar. birde 2006 model 407 kullanmaktayım şu an. 407 den sonra c5 nasıl bir etki yaratacak merak etmekteyim. ve son olarak da son 2 yıldır çıkan c5 lerin çoğunda yarı otomatik şanzıman var bu sıkıntı yaratan bir şanzumanmıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-0-ayarinda-508-start-stop-6-ileri-dizel-145321540/detay

böyle bir şey baksanız daha mantıklı olur bence, pejo dan devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: visibleghost

Kişisel fikrim: İnsignia'dan daha hoş gözüküyor.

+1

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: carlove

maksimum 55.000 tl yi aşmamak kaydıyla 2011-2012 düşük km li bir c5 almayı düşünüyorum, arabayı kullanan ve bilen arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirse bana minnettar olurum.. binilmesi zevkli kaliteli bir araçmıdır bunlar. birde 2006 model 407 kullanmaktayım şu an. 407 den sonra c5 nasıl bir etki yaratacak merak etmekteyim. ve son olarak da son 2 yıldır çıkan c5 lerin çoğunda yarı otomatik şanzıman var bu sıkıntı yaratan bir şanzumanmıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-0-ayarinda-508-start-stop-6-ileri-dizel-145321540/detay

böyle bir şey baksanız daha mantıklı olur bence, pejo dan devam edin

valla 508 in tipini malesef beğenmiyorum. 407 den sonra nedense sarmadı beni. c5 daha oturaklı bana göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.