Şimdi Ara

C3 Hakkında yardımlarınızı rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar şimdiden herkese teşekkürler.

C3 görüntü olarak çok hoşuma gidiyor
    Arabalardan pek anlamam 20 bin e kadar bütçem var. İlk arabamız olacak. Tabiki yakıt masraf çok olmamalı

# C3 beni pişman eder mi
    # Benzin mi dizel mi bakmalıyım
    # hangi modeline bakmalıyım.
    # kaç km olanlarına bakmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yakıt masrafı çok olmamalı demişsiniz eğer dizelini alısanız sizi çok memnun edecektir.Sizin yapmanız gereken temiz bir araba bulmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bizde 2006 model citroen c3 var 3 yıldır kullanıyoruz 1.4 motor tüplü araba inanılmaz az yakıyor uzun yolda 15 kuruş yakıyor şehir içinde ise 23 kuruş civarı kesinlikle pişman olmazsın bu aracın piyasası 22-23 civarında.

• hiç aklımda yokken c3 aldım. 2007 1.4 hdi x-furio. 165 bin kmdeydi aldıgımda suan 170 bin. 1.4 70 beygir gayet yeterli geliyor bana. istanbul trafiginde ortalama hızım 26 km iken yakıt ortalamam 5.8 litre. Alırsanız pişman olmazsınız. Dizel bakın yakıt tüketimi çok degil km de 24 kuruşa denk geliyor. sanırım 2006 dan sonrası makyajlı kasa. ön panjur arka stoplar gösterge falan değişik önceki modellere göre genelde kullanıcılar 1.4 16 valf lik dizelleri öneriyor 92 beygirmiş onlar ama binmedigim için birşey söyleyemeyecegim. alırken çok korktum 165 binde motor bana sıkıntı çıkarır mı diye ancak şuanlık bir sıkıntısı yok yinede bulabilirseniz 120 bin i çok geçmemeye çalışın

• Benim eniştede var çok az yakıyor. 30 lira mazot koyup 180 km gittiğimi biliyorum..

• Gerçekten dizeli çok az yakıyor.

Orijinalden alıntı: Avenged7Fold

Merhaba bizde 2006 model citroen c3 var 3 yıldır kullanıyoruz 1.4 motor tüplü araba inanılmaz az yakıyor uzun yolda 15 kuruş yakıyor şehir içinde ise 23 kuruş civarı kesinlikle pişman olmazsın bu aracın piyasası 22-23 civarında.

hocam diz mesafesi ve bagaj ne durumda? bagaj çok mu küçük?

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • Parça fiyatlarına bakın, 92 bg olanı alın , temiz olsun km 130 bini geçmiş olmasın bu özellikler kafi :)

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Merhaba bizde 2006 model citroen c3 var 3 yıldır kullanıyoruz 1.4 motor tüplü araba inanılmaz az yakıyor uzun yolda 15 kuruş yakıyor şehir içinde ise 23 kuruş civarı kesinlikle pişman olmazsın bu aracın piyasası 22-23 civarında.

ön kısım gereksiz geniş küçük bir arabaya göre büyük bir alanı var. tavanı yüksek ferah oluyor bagaj da aynı şekilde gayet geniş ancak arkası için aynı şeyleri söyleyemeyecegim malesef. uzun boylu birisi kullanıyorsa arka tarafa birisinin oturması gerçekten sıkıntı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daytona1070 -- 12 Mayıs 2015; 22:22:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daytona1070

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

ön kısım gereksiz geniş küçük bir arabaya göre büyük bir alanı var. tavanı yüksek ferah oluyor bagaj da aynı şekilde gayet geniş ancak arkası için aynı şeyleri söyleyemeyecegim malesef. uzun boylu birisi kullanıyorsa arka tarafa birisinin oturması gerçekten sıkıntı oluyor.

Aynen öyle hocam dediğiniz gibi

• Bütçeme uygun olması ve temiz araba bulmamdan dolayı
    Colt aldım
    2006 invite benzinli 95 binde değişensiz
    Yorumlar için teşekkür ederim

Edit: Hayırlı olsun ayrıca araba önerisi isteseydiniz direk colt önerirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kami Kaze -- 29 Mayıs 2015; 22:03:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.