Şimdi Ara

arkadaşlar şiddetle cevap bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia e6 mı herhangi bir bb modelimi ( arada cok fiyat farkı olmayan ) birde galaxy w aklımı çeldı biraz siz ne dersiniz daha once 5233 kullanmıstm 1 ay kadar memnun kalmamstm dokunmatiginden hızından galaxydede aynı sorunları yasarmym

Galaxy w iyidir hemde çok iyidir merak etmeyin sizi üzmez fiyatına göre on numara bir alettir kendisi....diğerlerini ele..

şiddetli oldu ama kusura bakma kardeşim:

• şiddet iyidir kardeşim samsungtan hc memnun kalmamıstm daha once o yuzden dokunmatik dusunmuyodum birde xperia neo v iyidir diyenler var buna ne dersınız ama bi taraftanda aklım e6 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix22 -- 12 Ağustos 2012; 16:45:53 >
  • Nokia bu dönemin cihazı değil nokia önceki ve sonraki* dönemin cihazı olduğu için şimdilik neo&wonder ikilisinden birini tercih etmeniz mantıklı olacaktır hem merak etmeyin samsung eski samsung değil wonderi kullanınca anlarsınız.. neo da alınabilir çokta iyidir.

al sana bir şiddetli cevap daha

sonraki: İhtimal olarak görünen bir durum olsada windows8 ile beraber önümüzdeki yıllarda durum değişebilir...
  • bütcen yeterliyse tabiki arc s daha güzel ve güncel bir cihaz ancak arada fiyat farkı var ve sence önemli olan fiyat performans ise arc s pek f/p cihazı değil (özelliklerine göre pahalı) ancak neo ve wonder iyidir.. ama biraz daha üstüne koyabilirim dersen hiç durma galaxy s2 al ikinci eli 800-900 lira arasında... o zaman yukardaki cihazlar sana biraz basit gelecektir..
  • son günlerde telefon arastırması yapıyorum. ne alacagıma karar veremedim ama f/p ürünlerinden iki tanesini tavsiye etmeden geçemeyecegim:

1. Xperia Sola
    2. Galaxy Ace 2

ikisi de kaliteli telefonlar. paranın hakkını veren cihazlar. 800 tl gibi bi meblag cıkacaksa cebinden bu iki telefona deger diye düsünüyorum

Sola vs Arc S

265 PPI vs 233 PPI %14 daha keskin yazı, resim ve video

8GB vs 320MB dahili hafıza kapasitesi

NovaThor U8500 Dual-core 1000MHz vs Qualcomm MSM8255T 1400MHz - uygulamalarda daha yüksek performans

Sola'ya andorid jelly bean gelme ihtimali yüksek ki gelmezse iki telefonda da 512 mb ram sıkıntı oluşturacaktır. Sola'da NFC var Arc S'te bilmiyorum var mı

Arc S'in kamerası daha iyi, batarya kapasitesi daha yüksek
    Xperia Sola:Hafıza kartı desteği var, ekran LCD ve ön kamera yok.

gibi durumlardan dolayı ben biraz daha bekleme kararı aldım. Galaxy Ace 2'de aslında bu handikapların hic biri yok ama nedense ısınamadım o telefona

Orijinalden alıntı: erkuterkuterkut

arkadaşlar bıde xperia u var bu nasıl bı telefondur onerırmsnz

Çok iyi bir telefon ama 4 GB hafıza var ve hafıza kartı desteği yok yetip yetmeyeceği sana bağlı.
    Eğer sonradan pişman olmak istemiyorsan Bimeks'ten 100 TL indirim çeki ile 800 TL'ye Ace 2 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 13 Ağustos 2012; 21:37:58 >
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.