2016 (2017 trafiğe çıkışlı) Astra K 1.4 150 HP Dynamic paket bi aracım var. Şu an için 30.000 km'ye yaklaştı. Aracımdan memnunum bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı fakat yeni 208 tasarımından sonra o tarafa aklım kaymadı değil. 208'e ekstra donanımlar da ekleterek GT LINE paketini almak istersem üzerine yaklaşık 50.000 TL koymam gerek. Sizce hem üstüne para verip hem de segment düşmeye değer mi? Elimdeki araç 4 yaş gençleşmiş olacak ama segment düşmüş olacağım. Bu farka değer mi? Çocuk yok, 1-2 sene içerinde evlenirim gibi görünüyor ama çocuk işine daha var. O yüzden genel olarak araca 2-3 kişi binilecek. Arka koltukların dar olması o yüzden şu anlık benim için eksi bi yön değil. Fakat sürüş dinamikleri, malzeme kalitesi, izolasyon vs. gibi kriterler uzun süreli kullanımda "ah be keşke değiştirmeseydim" dedirtir mi? ![]() |
C Segmentinden (Astra K) B Segmentine (Yeni 208) Geçilir Mi?

-
-
1.6 200 beygir falan olsa yine hadi bir derece düşünürsün ama sırf tasarım için düşülmez. Ayrıca performans olarak da iyisine geçmiş olmuyorsun. Segment düşülmez gereksiz olur.
Yani tek yaşıyorsan genelde tek başına kullanıyorsan aracı sen bilirsin ben geçmezdim.
-
geçilmez, değil üstüne 50 bin eklemek 50 bin verseler de geçilmez
-
Ebru Gündeş-Saçmala ne olur
-
Sizin aracınız tasarım olarak çok daha iyi hemde ufak makyajı saymazsak kasası güncelligini koruyor..
Üstüne birde 50bin tl den bahsediyorsunuz , bana hiç mantıkli gelmedi ama tabii ki tercih meselesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçilmez kere geçilmez
Gt line değil gt modeli ama geçilmez 270 litre bagaj nedir abi bolca oyuncak var pejoda sonrası malum çok küçük araba astra canavar bence
Her ne kadar bu düşünce benimde damarlarımda gezse de mantıklı olmaz diye düşünüyorum. Araçlar arasında sınıf farkı var bir kere, aracınız eski de değil hem.
-
Üste 50 bin verseler tamam ama bu durumda mantıksız olur
Hem üzerine para vereceğim hem segment düşüreceğim hem de sadece 4 yaş küçülteceğim. Oldukça mantıksız bir karar olur.
Tasarımını çok sevdiyseniz 1:18 model olanını alın bol bol bakarsınız
Geçilmez çok net
Üstüne 50 bin versen bu astardan pejoya geçmezdim -
30 bin KM için mi değiştiriyorsunuz aracı? Bence değmez. Hani aracınız yaşına göre kilometreli olur, değişim düşünülebilir falan ama hem üstüne 50 bin verip hem de sadece 4 yaş, 30 bin km kazanım için sınıf düşülmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!reEbru Gündeş-Saçmala ne olur
İyiydi:D
Astra zaten b segmentinden hallice olduğu için geçilir de üzetine okadar fark verilmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesela EGEAquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2496D2A71
Bu mesaj silindi.
O yüzden 100 litre bagaj hacmi daha büyük dimi astranınquote:
Orijinalden alıntı: kimbehicayy
Astra zaten b segmentinden hallice olduğu için geçilir de üzetine okadar fark verilmez
50 bin üzerine koyup aracı küçültmek......
Konu sahibinin içinde bulunduğu duruma "Cebinde olan 50.000 TL.nin dayanılmaz kaşıntısı sendromu" deniliyor. |
1.6 200 beygir falan olsa yine hadi bir derece düşünürsün ama sırf tasarım için düşülmez. Ayrıca performans olarak da iyisine geçmiş olmuyorsun. Segment düşülmez gereksiz olur. Yani tek yaşıyorsan genelde tek başına kullanıyorsan aracı sen bilirsin ben geçmezdim. |
geçilmez, değil üstüne 50 bin eklemek 50 bin verseler de geçilmez |
Ebru Gündeş-Saçmala ne olur |
Tasarımını çok sevdiyseniz 1:18 model olanını alın bol bol bakarsınız
Geçilmez çok net |
Sizin aracınız tasarım olarak çok daha iyi hemde ufak makyajı saymazsak kasası güncelligini koruyor..
Üstüne birde 50bin tl den bahsediyorsunuz , bana hiç mantıkli gelmedi ama tabii ki tercih meselesi |
Baya taraflı bi yorum. 208in donanım harici bi üstünlüğü yok diye revize etmek lazım. |
evlenme. |
Aracın manuel otomatik farketmiyo hepsi alayı piston kiriyo er geç tadacaksin |
Benzer içerikler
- chery tiggo 4 pro türkiye'ye ne zaman gelecek
- balata değişimi garantiyi bozar mı
- yarı otomatik vites tam otomatik farkı
- makina mühendisleri odası araç şase numarası fiyat
- egea 1.3 multijet yakıt tüketimi
- c3 aircross elektrikli
- opel fiyat listesi 2025
- seres araba
- c4 2025
- xiaomi su7 sahibinden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X