Sıfır ve benzinli olması şartıyla... En iyi C segment hatchback hangisi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
C segment,en iyi HB otomobil hangisi ?

-
-
Mercedes A 45
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle değil abi
Binek otomobiller için soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: S-YıldırımÖyle değil abi
Binek otomobiller için soruyorum
A 45 binek otomobil zaten
Kapıları var,açıp biniyorsun
- corolla hb 1.2T
- golf 1.5tsi
- megane hb 1.33TCe
- astra K
- focus hb
- yeni kasa leon 1.5tsi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 9 Şubat 2021; 21:42:15 >
Focus
Megane
Civic -
Egea Hb üstüne tanımam
C hb 2 ye ayrılır .
Golf ve diğerleri .
-
1 serisi, A class, A3 ve Golf dışında hepsi hurda. Bu dördünün arasında f/p aracı A3.
-
W177 A serisi
Dünya da ne kadar kayda değer, bağımsız, tarafsız ve işinin ehli otomotiv otoritesi varsa hepsi tek bir gerçekten bahsediyor; bu segmentin banisi, referansı ve yarım asırdır da lideri Golf’ tür.
Daha önce de söylediğim gibi otomotiv dünyasının “ Büyük İskender” i Golf’ tür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 9 Şubat 2021; 22:49:36 >
Focus -
Orta segmentte tabiki Golf
Üst klasmanda A serisi
Sonra sırasıyla yeni a3
Bmw 1
...
G o l f.
Bu haliyle çok havada kalmış ve doğal olarak çoğunluk en iyi olanı değil en çok satan C HB i söylemiş. Sınırsız bütçe ile durum değişir, hangi bütçenin en iyisini soruyorsunuz siz?
-
Yeni Leon güzel olmuş. Ben C HB olarak en çok Volvo V40'ı beğeniyorum. Cross da olur.
Ama asıl bomba mevcut tasarım diliyle gelecek olan yeni 308 olacaktır.
-
Honda civic hb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
A 45 binek otomobil zaten Kapıları var,açıp biniyorsun |
Fakir olduğum doğrudur ama çok şükür kiminle nasıl konuşacağımı bilmeyecek kadar edepten ve hayadan yana fakir değilim. Size de nasip olur umarım, zor ama.
Forumdaki ilk blok, hayırlı olsun. |
C hb 2 ye ayrılır . Golf ve diğerleri . |
Dünya da ne kadar kayda değer, bağımsız, tarafsız ve işinin ehli otomotiv otoritesi varsa hepsi tek bir gerçekten bahsediyor; bu segmentin banisi, referansı ve yarım asırdır da lideri Golf’ tür.
Daha önce de söylediğim gibi otomotiv dünyasının “ Büyük İskender” i Golf’ tür. |
Sanki bir devletin,yönetim şeklinin kurucusu banisi dermiş gibi golf bu segmentin banisi demeleri yok mu?Gerçekten tuhaf tipler var şu ülkede.Neyin banisi kardeşim altı üstü dört tekerlekli ulaşım araçları bunlar.Ne ilahlaştırıp yüceltiyorsunuz? |
Egea Hb üstüne tanımam
|
Sakin ol liseli |
Benzer içerikler
- nissan pulsar yorum
- arkadan itişli arabalar
- opel zafira neden tutulmuyor
- b suv araçlar
- citroen c4 cactus yorumlar
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X