Şimdi Ara

Nissan Pulsar alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    60 Bin lira geri kalanı kredi olacak şekilde bi araç almayı düşünüyorum.Aslında Fiesta almayı düşünüyordum ama konsülü filan çok çirkin duruyor yeni Fiestada ne zaman gelcek bilmiyorum gelse bile aynı fiyata vermezler sanırım,Aynı fiyat aralığında pololara baktım pololara karşı bi önyargım var bilmiyorum etmez gibi geliyor o para,o yüzden onuda geçtim.Forumda dolaşırken pulsar konusunu gördüm aslında böyle bi model olduğundan bile haberim yoktu :D Kasa,donanım olarak gayet hoş ancak kafama takıldı bu aracı alsam yarın bir gün satmak istesem polo veya fiestaya göre değeri daha fazla düşer sanırım çünkü pek piyasası yok dediğim gibi böyle bi araç olduğundan haberim bile yoktu.Sizce alınır mı ?


    2.sorumda şu;
    İşsiz olarak gözüktüğüm için kredi vermiyor genelde bankalar bana nissanın kampanyasına baktım 40 bine kadar %1 faiz diyor şimdi aracı babamın üstüne alıcam mecbur taksit yapabilmek için kalan ücreti ama ford faizsiz dediğim için kabul etti %1 faizi görürse nissanda kabul etmez acaba bayi o 40 bini 30 bin yapsak %0 faiz yapar mı ?







  • malesef tek espirisi c segmenti olduğundan geniş olan kabini. onun dışında bir esprisi yok. Kredi olaylarını bayiiye sormanız daha mantıklı. ford'un faizsiz dediği kredisi de 12 taksit filandır. eğer 12 ayda 30-40 bin biriktirebiliyorsanız biriktirip trink para almak daha mantıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _opeth

    malesef tek espirisi c segmenti olduğundan geniş olan kabini. onun dışında bir esprisi yok. Kredi olaylarını bayiiye sormanız daha mantıklı. ford'un faizsiz dediği kredisi de 12 taksit filandır. eğer 12 ayda 30-40 bin biriktirebiliyorsanız biriktirip trink para almak daha mantıklı.

    Hocam 12 ayda 30-40 biriktirim ancak heveslendim simdi bir an onxe almak istiyorum start stop anahtarsiz calistirma filan hoş geldi yeni gelecek fiestaninda 80 bin lirq olacagini sanmiyorum kararsiz kaldim cok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anahtarsız çalıştırma en boş versiyonunda yok.

    jant kapaklı manuel klimalı
  • _opeth kullanıcısına yanıt
    Pulsar dan bahsediyorsanız en boş versiyonunda 16 inç çelik jant var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Car Specialist

    Tutulmadı

    altı ayda 811 adet satmış. Senin yere göğe sığdıramadiğın ford un focus undan 314 adet fazla satmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _opeth

    anahtarsız çalıştırma en boş versiyonunda yok.

    jant kapaklı manuel klimalı



    Hocam peki 65-75 bin aralağına 2.el ne araç alınır sizce ?
  • Astra alana kadar on kere alınır. En azından turbolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HimuKenshi kullanıcısına yanıt
    auris skypack olabilir.
    Mazda3 olabilir.
  • Hangi aracı alırsın bilemem ama şunu soyleyim Fiesta,Dacia sanderodan sonra gördüğüm ön konsolu leş ve kalitesiz olan ikinci araçtır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 dCi manuel olanını şehiriiçi şehirdışı toplamda 200 km civarında kullandım, bu aracın 2 tane iyi yanı var. Arka diz mesafesi çok geniş, diğeri ise tüketim ve performans dengesi gayet iyi, 6. vites 2.000 devirde 120 km/s hız yapıyor, ve beygirine göre güzel yürüyor, 8 ileri vitesli 2.0 dizel bmw'lerin de anca 125-130 yaptığını belirteyim.

    Trim sesleri bolca mevcut, motor yalıtımı maalesef oldukça kötü, benim kullandığım araç kiralıktı, ona hasmı bilmiyorum fakat şöför kapısında bir problem vardı kapatınca rezil bir teneke sesi geliyordu, muhtemelen kazalı araç kapısı değişmiş. Sürüş keyfi namına hiçbir artısı yok, odun gibi bir otomobil tabiri caizse, kaliteli deseniz değil. İç tasarımı da bir hayli çirkin bence. Multimedya sistemi de rakiplerinden geride.

    Yokuş aşağı 221 km/s hıza kadar çıktım yolda gayet stabil gidiyordu yanlız

    Bence alınacak bir araç değil, Leon düşünebilirsiniz alternatif olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 9 Temmuz 2017; 22:11:34 >




  • Goruntusu cok siradan gibi sanki ayricaligi dikkat çekici bir hali yok. Ama kullanimi bana keyif verdi. 1.90 boyum kolay kolay arka koltuga sigamam bu arac hem on hem arkada cok rahat geldi. Surusu de ayrica iyiydi gorsel disardan ilhi ceksin istemiyorsaniz alınabilir gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasaya girmeleri çok zor.


    Sattıkları arabada sunroof opsiyonu bile yok.

    insanlar golf astra focus almayıp pulsar alacak öyle mi
  • HimuKenshi kullanıcısına yanıt
    GOLF, AURİS VE ASTRADAN BAŞKASINA BAKMA

    SEBEBİ ÇOK TUTULAN MODELLER OLMASI

    ASTRA J KASASI HOŞUMA GİDİYOR HİÇ BİNMESEMDE 50 55 TL CİVARI FİYATI VAR
  • kimse kusura bakmasın ama herkes kendi beğenisine göre sallamış.
    Pulsar tekna modelini 1 ay önce aldım, benzinli otomatik versiyonunu.
    Arabanın iç malzeme kalitesine laf etmiş arkadaşlar, bir zahmet auris ve astrada kullanılan dandik plastik göğüslük ve kapı döşemelerini, pulsarda kullanılan, göğüslük ve deri kaplama kapı döşemeleriyle karşılaştırmasınlar.
    Konsol konusu tamamen subjektif olup beğenip beğenmemek tam anlamıyla kişiseldir. O yüzden alacak arkadaşın kendisinin
    görüp karar vermesi gerekir konsol konusunda.

    Aracın ses yalıtımı harika. Gece boş yolda, aracın sesi, kedi mırıltısı gibi ancak duyuluyor ki, ben az da olsa motor sesi duymak isteyen bir sürücü olarak bundan memnunum. Tekerlek sesi ve dış ortam sesini de oldukça etkili bir şekilde izole etmişler. Şanzımanı gereği, hiçbir şekilde vites geçişi hissetmiyorsunuz. Ön ve arka bacak mesafesi muazzam. Diğer bahsettiğiniz modeller gibi kibrit kutusu olarak üretilmemiş.

    İkinci eli evet biraz sorunlu olacaktır, zira bizim milletimizde garip bir ikinci el anlayışı(parça maliyeti ve satış kolaylığı)var, o nedenle 12 bin liraya hala kuş serisi araçları alıp satabiliyoruz.

    Sonuç olarak, çocuklu ailelerin, hem hatchback olsun hemde geniş ferah olsun , 18 aylık bebek kategorisinde euro encap dan full yıldızlı olsun dediği ortamda oldukça alınası bir araba.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.