Şimdi Ara

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
62.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orjinalden alıntı: objektif07

messi ve diğerleri,
    zaten anket ve mesajlar fanatik arkadaşa kapak olmuştur

Messi ve diğerleri diyenler futboldan bir gram anlamıyor demekdir. Bu dünyada o kadar çok bu lafı "haketmeyen" oyuncu varki..
    1- Gerrard
    2- Henry
    3- Alves
    4- Kakâ
    5- Ronaldinho
    6- Ronaldo (Brezilyalı)
    7- İbrahimovic
    8- Seedorf
    9- Del Piero
    10- Rooney
    11- Terry
    12- Ferdinand
    + Cristiano Ronaldo

çoğaltmak mümkün. Bu kadar sağlam oyuncuyu "hiç" e sayıp Messi ve diğerleri diyemezsiniz.

Alves mi?Yahu o adam abartılacak bir oyuncu değil ki.

• Burası çok bozulmuş :

Çalım,adam geçmeden : BİR ZAMANLAR RONALDİNHO'ydu....
    Duran toplarda,serseri apaçi : C.Ronaldo
    Hız , Çalım , adam geçme , pas : Messi!

eğer ronaldinho eski formunda ve messi hızında olsaydı messiyi silip atmıştım..Çünkü ronaldinho müthiş bilek hareketleri YAPIYORDU BİR ZAMANLAR ki çöküşe geçti formu gitti..

ronaldinho'da gidince yerine daha hızlı MESSİ GELDİ..

olay bitmiştir...

CR7 GİTSİN KUMSALDA TATİL YAPSIN
    MESSİDE GİTSİN ANTRENMANLARDA KONDİSYON ÇALIŞSIN...
    AMA SONRA...

CR7 2 tane Makas yapsın işte MESSİYE KÖYLÜ DİYEN ZİHNİYETİ KANDIRSIN...

MESSİ GETAFE MAÇI , SAYAMADIĞIM BİR SÜRÜ MAÇLARDA HATTA VE HATTA HER MAÇTA AKIL DOLU ÇALIM , PAS ATSIN KÖYLÜ OLSUN.

• MESSİ FUTBOLUN İLAHIDIR

TOP AYAĞINDAYKEN DÜNYA ONA KİTLENİYOR...BUNU HALA FARKETMEDİN Mİ?

yahu ilah kelimesinin anlamını öğren önce. İniestanın o muhteşem vuruşu olmasaydı. senin ilah yani Allah dediğin futbolcu şuan şampiyonlar liginden havlu atmıştı, madem Allah diğer 10 kişiye gerek yok çıksın sahaya tek başına 11 e karşı tek başına oynasın topu kaleden alıp götürüp gol atsın nede olsa Allah değilmi. Her maçda bir düzine gol atması lazım madem ilah.

Arkadaşım senin Türkçe hocan kim?

Adam zaten Messi Allah(c.c)'tır demiyor(haşa).

Söz sanatı yapmış arkadaş.Tamda oturmuş hani laf .
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oreilly

bence kaka hepsin cok daha iyi alin size tugba ekinciyle birlikte kaka

ya arkadaşım özel hayatından bizene biz burda futbolu konuşuyoruz...

C.Ronaldonun ayrıldığı sevgilisinin resimlerine bakın madem sevgiliye göre değerlendiriyorsunuz.

senin video yu seyretmedigin belli

video da kakanin basarili futbolunu tugba ekincinin muzigi ile gosteriliyor ikisinin sevgili oldugu falan yok

• Bu arada konuyu açan arkadaş futboldan 1 gram çakmaz mısın arkadaş? Ronaldo'yu övüyorsun, tamamda. Messi'ye 3. sınıf futbolcu muhamelesi yapman gerçekten zerre kadar çakmadığın anlamına gelir.
  • gereksiz bir anket 12394359234 kere yapıldı...
  • Tartışmasız C.Ronaldo
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Bu arada konuyu açan arkadaş futboldan 1 gram çakmaz mısın arkadaş? Ronaldo'yu övüyorsun, tamamda. Messi'ye 3. sınıf futbolcu muhamelesi yapman gerçekten zerre kadar çakmadığın anlamına gelir.

sende yalan söylüyorsun bak forumdaki 3. yalancıda geldi...

Ben messi adam geçebiliyor diyorum, pas atabiliyor diyorum, çok hızlı diyorum ama bütün bunları klasik yapıyor diyorum. C.Ronaldo hakkında efendi değil şöyle böyle apaçi falan diyorsunuz benim anlatmak istediğim hem tip olarak hemde karizma olarak c.ronaldo messiyi ezer siz koskoca ronaldo'ya apaçi deyip geçiştirirseniz bende messiye köylü derim.

karalama kampanyası başlatmışsınız bu forumdaki 3. YALANcı bakalım daha sırada kimler var

• quote:

quote:

Bu arada konuyu açan arkadaş futboldan 1 gram çakmaz mısın arkadaş? Ronaldo'yu övüyorsun, tamamda. Messi'ye 3. sınıf futbolcu muhamelesi yapman gerçekten zerre kadar çakmadığın anlamına gelir.

Ben messi adam geçebiliyor diyorum, pas atabiliyor diyorum, çok hızlı diyorum ama bütün bunları klasik yapıyor diyorum. C.Ronaldo hakkında efendi değil şöyle böyle apaçi falan diyorsunuz benim anlatmak istediğim hem tip olarak hemde karizma olarak c.ronaldo messiyi ezer siz koskoca ronaldo'ya apaçi deyip geçiştirirseniz bende messiye köylü derim.

karalama kampanyası başlatmışsınız bu forumdaki 3. YALANcı bakalım daha sırada kimler var

Ya hala tip, karizma diyorsun. Ne tipi, ne karizması? Biz futbol izliyoruz, tabi sen adamların vücuduna, kasına, tipine meraklıysan o senin cinsel tercihindir. Ben futbolu izlerim arkadaş. İkiside gözümde çok iyi oyuncular. Ama Messi daha iyi bence diyorum. Sen ise yok 3. yalancı bilmemne diyorsun, tabi başka verecek cevabın yok. Zaten birşey açıklamama gerek yok, ankette zaten sana cevabını vermiş arkadaşlar.

Bir daha futbol ile ilgili konu açmaman ve futbol ile ilgili yorum yapmaman dileğiyle. İyi günler.

• quote:

quote:

quote:

Ya hala tip, karizma diyorsun. Ne tipi, ne karizması? Biz futbol izliyoruz, tabi sen adamların vücuduna, kasına, tipine meraklıysan o senin cinsel tercihindir. Ben futbolu izlerim arkadaş. İkiside gözümde çok iyi oyuncular. Ama Messi daha iyi bence diyorum. Sen ise yok 3. yalancı bilmemne diyorsun, tabi başka verecek cevabın yok. Zaten birşey açıklamama gerek yok, ankette zaten sana cevabını vermiş arkadaşlar.

Bir daha futbol ile ilgili konu açmaman ve futbol ile ilgili yorum yapmaman dileğiyle. İyi günler.

boş boş konuşma adamlar apaçi derken tipine bakmış olmuyorlarmı? Tipine bakma konusunu ilk başlatan sizsiniz. Hamdolsun benim cinsel yönden hiç bir sıkıntım yok. Ama bir futbolcuya baktıpda tipi hakkında yorum yapabilecek zêkaya sahibiz hepimiz. Cevap veremeyince söylediklerimi çarpıtırsınız "şahsıma" yönelik hakarete varacak cevaplar verirsiniz. Buda sizin aile terbiyenizi gösterir.

• anket vermiş cevabı
  • C.Ronaldo
  • quote:

quote:

Köylü diyerek dalga geçersen o avatarındaki resmi kaldır.Atatürkçü Türkiye diyerek köylüyü ezersen Atatürk'ü anlayamamışsın demektir.

• messi küçük takımlara karşı iyiymiş anketin açan futboldan asla anlamıyor burdan bunu görüyoruz.şampiyonlar ligindeki 8 golü malaga'ya huelva'ya attı da biz mi bilmiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Messi tabiki ya.Bunun anketimi olur

şampiyonlar liginde gördük messimi c.ronaldomu... Portoya ve Arsenale attığı goller ortada. Birde messiye bak. Chelsea karşısında guizadan farkı yoktu. bayern i yendiklerindede Henry şov yapmıştı.

Yuh yahu yuh! sen harbiden futboldan anlamıyorsun. Yakında sen puyol messi den daha iyi dersin. Arkadaş karşılaştırdığın adamların mevkileri ve özellikleri benzer olsun en azından.

Her futbolcunun iyi olmadığı gününde olmadıgı zamanlar vardır..Amatör yada profesyonel top oynayan arkadaşlar çok iyi bilirler..

10maç çok iyi oynarsın 1 maç veya 2 maç kötü oynayabilirsin..Bu doğal birşeydir..Zaten bu adamlar yıldız adamlar oynamazlar oynamazlar 89.dakikada bi pas verirler maç değişir..

oyum messi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 10 Mayıs 2009; 13:19:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: stewieandcartman

messi küçük takımlara karşı iyiymiş anketin açan futboldan asla anlamıyor burdan bunu görüyoruz.şampiyonlar ligindeki 8 golü malaga'ya huelva'ya attı da biz mi bilmiyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

quote:

messi küçük takımlara karşı iyiymiş anketin açan futboldan asla anlamıyor burdan bunu görüyoruz.şampiyonlar ligindeki 8 golü malaga'ya huelva'ya attı da biz mi bilmiyoruz

şekilde görülüyor.

• quote:

Aha 4. Yalancıda geldi... Ben Messi küçük takımlara karşı iyiymiş diye bir şey söylemedim.

bu forumda Yalanın kötü bir şey olduğunu bilmeyen 5. kişi kim çıkıcak merak ediyorum?
  • quote:

quote:

Aha 4. Yalancıda geldi... Ben Messi küçük takımlara karşı iyiymiş diye bir şey söylemedim.

bu forumda Yalanın kötü bir şey olduğunu bilmeyen 5. kişi kim çıkıcak merak ediyorum?

Messide büyütülecek bir şey yok. Malaga, Numancia, Almeria , Sporting Gijon , Osasuna , Real Betis gibi takımların olduğu ligde gollerle buluşuyor.

bu cümleden başka nasıl bir anlam çıkarılır ki.ben yalancı değilim sen kendinle çelişen birisin.

• ronaldo neyin oluyo senin çok merak ettim

sabri=messi sana bişey demiycem futboldan bi ... anlamıyosun

http://www.youtube.com/watch?v=2qERYXoKznU&feature=related
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.