Şimdi Ara

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
62.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2022)
Giriş
  • dünyada her futbolcu topun peşinde koşar

messi koşmaz,HÜKMEDER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

Abi onu bunu bilmemde şu Ronaldo bildiğimiz apaçi ya.
    Tipe bak

Oyum Messi'ye.

sokakta görseniz apachi diye dalga gecersinizAma CR7 olunca iş değişiyor nedense

• quote:

Orjinalden alıntı: XRuthlessX

ronaldo neyin oluyo senin çok merak ettim

sabri=messi sana bişey demiycem futboldan bi ... anlamıyosun

http://www.youtube.com/watch?v=2qERYXoKznU&feature=related

5. yalancıda geldi.. .

ben sabri = messi demedim sabrinin bir üst modeli dedim

YALANcılar dolmuş harbii 6. yı bekliyorum

• Konuyu açan arkadaş herkese aile terbiyesinden bahsediyor ancak kendisinin ne kadar terbiye aldığı şüpheli.

İnsanlara iftira atmamayı öğreneceksin ilk önce.Ailen öğretmedi galiba sana bunu.

Tartışığın kişinin ne dediği bile idrak etmeden ''yalancı'' damgası koyuyorsun.Aileni kınıyorum.Hani sen herkesin ailesini kınıyorsun ya. . .

Anketten cevabını aldın umarım?

Sadece bu sitede değil birçok sitede Messi Ronaldo'dan öndedir.

Klasik pas klasik pas.Her futbolcu show yapmak zorunda mı kardeşim?Sanane kardeşim adam istediği gibi oynar.

Ronaldo hareket çekeceğim diye kaç pozisyonunu bitiriyor manchester united'ın.

Ronaldo'nun Porto ve Arsenal maçında kaç tane çalımını gördün?
    Anca uzaktan vurdu gol oldu.İçeri giremiyor çünkü.Messi için ise ceza sahasının içine girmek bebek işi.

Dediğim gibi Ronaldo şut,duran top ve kafa topları hariç Messi'den iyi değildir.Karizma olaylarına falan hiç girmiyorum zira futbolcuların tipleriyle ilgilenmem.Sen ilgilendiğine göre bir anormallik olmalı.

Sana Alice Harikalar Diyarında mutluluklar.

• Anca uzakdan vurdu gol oldu..

cümlesini yazmışsın messinin 5 yıllık futbol hayatında böyle bir golü varmı???

edebiyat hocanızı kınıyorum
  • cr bugünde frikikten attı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

Anca uzakdan vurdu gol oldu..

Edebiyatla ne alaka?

Dediğim gibi Messi çok iyi çalım atabilen adam eksiltebilen birisidir.Uzaktan şuta ihtiyacı yok.

Messi'nin uzaktan şutu yok diye onu Ronaldo'dan kötü bir futbolcu yapamayız.Bana Ronaldo'nun orta sahadan 7-8 kişiyi kaleci dahil geçip gol attığını gösterebilir misin?

Ayrıca bu birazda Guardiola'nın taktik anlayışındandır.Barcelona takımı daha çok kısa paslarla ceza sahasına girmeye çalışan,ingiliz takımlarına oranla uzaktan gol aramayan bir takımdır.Taktik anlayışı böyleyse Messi'nin yapacağı pek birşey yok.

Barcelona'da uzaktan vuran iyi oyuncular varken 25-30 metreden gol atma görevi düşmüyor.
    Barcelona'da bu görevi üstlenenler genellikle sağ bekten kopup gelen Alves ve Xavi alıyor.Deco gitmeden önce Deco yapıyordu bunu.

Manu'da ise taktik anlayışı gereği Ronaldo'ya şut görevi düşüyor.Ve bu konuda da yetenekli olduğu için uzaktan gayet güzel golleri var.

Bir futbolcunun yeteneği şuttan ziyade attığı çalımlarla,verdiği paslarla,alan boşaltmasıyla,boşa kaçmayla ölçülür.

• beyler futbolcuları kıyaslarken yok kafada iyi şutta iyi gibi kıyaslamaları pek mantıklı değil neden derseniz bu tür bir kıyaslamada ronaldo messinin önündedir ama hangisi daha iyi derseniz messi derim.adamın iyi olduğu bir özelliği var oda zaten yetiyor.
  • messi'nin youtube da yüzlerce şişe dizer gibi adamları çalımladığı jenerikler var ronaldo nun çok az çünkü o bir apaçi anca uzaktan etkili vurursa tehlike arz ediyor yoksa topa basıp düşen biridir kendisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Edebiyatla ne alaka?

Dediğim gibi Messi çok iyi çalım atabilen adam eksiltebilen birisidir.Uzaktan şuta ihtiyacı yok.

Messi'nin uzaktan şutu yok diye onu Ronaldo'dan kötü bir futbolcu yapamayız.Bana Ronaldo'nun orta sahadan 7-8 kişiyi kaleci dahil geçip gol attığını gösterebilir misin?

Ayrıca bu birazda Guardiola'nın taktik anlayışındandır.Barcelona takımı daha çok kısa paslarla ceza sahasına girmeye çalışan,ingiliz takımlarına oranla uzaktan gol aramayan bir takımdır.Taktik anlayışı böyleyse Messi'nin yapacağı pek birşey yok.

Barcelona'da uzaktan vuran iyi oyuncular varken 25-30 metreden gol atma görevi düşmüyor.
    Barcelona'da bu görevi üstlenenler genellikle sağ bekten kopup gelen Alves ve Xavi alıyor.Deco gitmeden önce Deco yapıyordu bunu.

Manu'da ise taktik anlayışı gereği Ronaldo'ya şut görevi düşüyor.Ve bu konuda da yetenekli olduğu için uzaktan gayet güzel golleri var.

Bir futbolcunun yeteneği şuttan ziyade attığı çalımlarla,verdiği paslarla,alan boşaltmasıyla,boşa kaçmayla ölçülür.

Messi 7-8 kişiyi geçtimi kaleci dahil? Edebiyat hocanızı Tebrik ediyorum Mübalağa sanatını çok iyi öğretmişler size

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Edebiyatla ne alaka?

Messi 7-8 kişiyi geçtimi kaleci dahil? Edebiyat hocanızı Tebrik ediyorum Mübalağa sanatını çok iyi öğretmişler size

Tebriğini iletirim.Sağolasın

''Messi 7-8 kişiyi geçtimi kaleci dahil? ''
    Yok geçmedi,yalancıyım bende.
    Benide 6.yalancı yap.

• Messi'nin akıllara zarar golü

http://www.youtube.com/watch?v=ishInxc7HqE

Böyle gol atabilen varsa beri gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

messi'nin youtube da yüzlerce şişe dizer gibi adamları çalımladığı jenerikler var ronaldo nun çok az çünkü o bir apaçi anca uzaktan etkili vurursa tehlike arz ediyor yoksa topa basıp düşen biridir kendisi.

+++++++++
    http://totalclubfootball.com/wp-content/uploads/2008/04/cristiano_ronaldo_shopping.jpg

ronaldo manken

meessi efsane olacak futbolcu

• quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

Messi'nin akıllara zarar golü

bu calımlar maradonadanda iyi messidende

• quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

Messi'nin akıllara zarar golü

bu calımlar maradonadanda iyi messidende

Daha sonra Oktay'ın ne hallere geldiği ortada.Messi kariyerinde bu gollerden birkaç tane daha atar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

Abi onu bunu bilmemde şu Ronaldo bildiğimiz apaçi ya.
    Tipe bak

Oyum Messi'ye.

Eğer tipine göre oy veriyorsan yerin burası değil burada futbola oy veriliyor ayrıca C.Ronaldonun tipi messiden çok çok daha düzgündür. Messi daha Evrimin tamamlamamış tipi çok bozuk. Eğer kim daha yakışıklı kimin tipi daha düzgün oylaması yapsaydık c.ronaldo %99 messi %1 olurdu o %1 de yanlsılıkla futbolu soruyorlar sanardı heralde

tipine göre oy verilmesede tipe bakarsan tam 1 apaçi
    ayrıca oylamaya bakılırsa da apaçi
    forza RONALDO

• beyler yarın 9.45 te şampiyonların kapışması var..O maçta hangisi iyi oynar bilmem..Ama şunu söylemek lazım..
    Ronaldonun teknik olduğu doğrudur...Ama fiziğiyle orantılı yeteneğinin çoğu...
    Messi ise TANRISAL BİR AYDINLANMA ANI.....
    Bilmem anlatabildimmi ronaldocu anketçi arkadaşım :)
  • yarin messi show yapacak

ama iniesta da cok kral topcu
  • hiç biri
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.