Şimdi Ara

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
62.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2022)
Giriş
  • ya ne ronaldosu messi nin yedegi olamaz o
  • quote:

Orjinalden alıntı: colddplay

yetenek ve zeka birleşince messi gibi bir adam ortaya çıkar.
    yetenek ve züppelik birleşincede ronaldo gibi bir adam ortaya çıkar.

kesinlikle katılıyorum.Ronalda 1 numaralı adam diyodum ama gerçektende tam bi züppe Arsenal maçında yediği çalımdan sonra kendini çok güzel yere attı.Ve yaptığı hareketlerin karşı takımın oyuncularıyla hiç bi alakası yok.Ne kadar topsuz alanda hareket yaparsa yapsın adamı geçemezse bi anlamı kalmaz.Tabi kötü değil bir zamanlar şöle bi kıyaslama varmış.Maradona'mı Pele'mi herkez uzun yıllar tartışmış bunu en sonunda Maradona'nın Artist futbol oynadığını Pele'nin ise klas futbol oynadığı açıklanmış.anlayın işte :D
  • bence kaka hepsin cok daha iyi alin size tugba ekinciyle birlikte kaka

• quote:

Orjinalden alıntı: colddplay

yetenek ve zeka birleşince messi gibi bir adam ortaya çıkar.
    yetenek ve züppelik birleşincede ronaldo gibi bir adam ortaya çıkar.

o son saydigin iki sey bende de var ben niye ronaldo gibi olamiyorum o zaman
  • quote:

Burda oy verenlerin 10 da 9 u Ronaldo karaktersiz ve havalı olduğu için ona oy vermediğine eminim.Ama soru kim efendi,adam gibi adam olsaydı doğruydu şu anki sonuç
  • <---

Gökalp ilk mesajında saçmalamışsın
  • Kendini biraz şartlamışsın Ronaldo için. Messi topu kaçırıyor diyorsun , sonuçta adamı geçiyor mu geçiyor , gol pasını veriyor mu veriyor. Kaçırıyorsa diğeri yakalamayı bilecek.
  • Benim için dünyanın en iyisi, İNİESTA.
    Ayrıca yılda 1.5 milyon € alıyormuş, yani Nobre'den daha az alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ölene dek

Benim için dünyanın en iyisi, İNİESTA.
    Ayrıca yılda 1.5 milyon € alıyormuş, yani Nobre'den daha az alıyor.

o klupte bende oyniyayim 1 milyon euro almaya raziyim
  • Allah'im konuya bak ya. Adam resmen Messi'ye koylu demis. Bu 2 oyuncudan birini kiyasliyorsan koylu olacak kisi Cristiano Ronaldo'dur Messi degil. Ronaldo apacilerin krali. Ronaldo bile Messi gibi olamadigi icin uzuluyordur.

Ronaldo Manu'ya ilk geldiginde nasildi? Yerden yere vuruldu adam gibi oynayamiyor diye. Messi de ise hic bir zaman boyle birsey olmadi. Adam 2. yari da girse son 10 dk kala da girse oynadigi futbolla daha ilk bastan herkesi futboluyla buyuledi. Messi daha yeni parladi falan diyorlar da ona guluyorum Messi daha 22 yasinda. Ronaldo gibi 25ine gelmedi henuz.

Ronaldo Messi'den kafa toplarinda, uzaktan sutlarda ve duran toplarda iyi olabilir ama kalanlarin hepsinde Messi Ronaldo'dan daha ustun durumda. Messi'nin uzaktan sut atmasina gerek yok nede olsa adam iceri istedigi gibi girebiliyor yani uzaktan vurmasini gerektirecek birsey yok. Onu iceri giremeyenler dusunsun. Cok iyi dediginiz Ronaldo bu sene Ingiltere basini tarafindan kaptirdigi toplar sonunda yenilen gollerin listesini yapmisti ve Ronaldo'nun kaptirdigi toplar sonunda yenilen gollerin sayisi 14 falandi. Top Ronaldo'nun ayagina gelince kimse emin olamaz bu herif bu topu kaptirmaz diye ama Messi de oyle degil. Top adamin ayagina yapisiyor. Kimsenin aklinda bu adam bu topu kaptirir diye birsey olmuyor. Messi topu ayagindan aciyor demissin ya sen heralde daha once hic Messi'yi izlemedin. Adam top ayagina yapisikmis gibi gidiyor ne topu acmasi?

Messi'ye Chelsea maci yuzunden yok iyi oyuncu degil falan demissiniz. Her pozisyonda adamin basinda 3 kisi vardi. Zaten teke teklerde hepsini perisan etti. A. Cole bir ara yerlerde yuvarlaniyordu goremediniz mi? Ronaldo'nun basina oyle 3 kisiyi koy bakalim ne yapacak. Sinir krizi gecirir kirmizi karti gorup gider soyunma odasina bu kadar basit. Gecen sene Manu-Barcelona eslesmesinde Ronaldo hic birsey yapamadi. Messi'nin yaptiklari ise ortada. O seriyi Manu Scholes'un uzaktan sutuyla gecti. Messi oynamadigi zaman Barcelona'nin hucum gucu %40-50 azaliyor. Bir de Messi'ye pas atamiyor demez mi? Messi pas atamiyorsa bu dunya da kimse pas atmayi bilmiyor. Ronaldo yok kimsenin cesaret edemedigi paslar atiyormus da gec bunlari. Messi deki teknige, yetenege Ronaldo sahip olsa oyle bos bos step over hareketleriyle ugrasmazdi. Ronaldo isin civigini cikariyor. Topun etrafinda ayagini 100 kere donduruyor sonra gidiyor o zamana kadar kim ole kim kala. Bizim arkadaslarda yapiyordu bunu ama onlar normal sekilde calim atamadiklari icin yapiyorlardi. Belki Ronaldo'da o yuzden yapiyordur.

Yani isin ozu bu dunyada Messi'yi suan icin kiyaslayabilecegin aktif bir futbolcu yok. Messi ve digerleri. Ronaldo belki digerleri arasinda en iyi olabilir ama is Messi ile kiyaslanmaya gelirse hem Ronaldo hem de bu konuyu acan kisi gibi kucuk Ronaldo fanlari uzulur. (Bkz: Anket sonucu ve bu konudaki mesajlar)

• Konuyu açan arkadaş Direk Messi Düşmanı

Cristiana Ronaldo , gözümde beş para etmez..

Messi
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: ZinedineZidane

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

ikisi arasında messi ama benim icin en iyisi steven gerrard.98 den beri yıldız "O"

Gerrard'ın yeri ayrı benim için,çok beğendiğim bir oyuncu;ama ne yazık ki bu ikisinin gerisinde kalıyor gibi.

Hiçte kalmıyor bence.Türkler'in çoğu oyunun şov kısmına baktığı için Ronaldinho,Messi,Ronaldo gibi estetik çalımlar atan oyuncuları abartıyorlar.Gerrard bu yıl İngiltere'nin en iyi oyuncusu seçildi.Zidane bıraktıktan sonra benimde favorim Gerrard.Messi ve Ronaldo benim futbol anlayışımda en iyi olmayı haketmiyor onun için yorum yok.

zizou zaten yeryüzüne gelmiş en iyi oyuncudur, tam bir gerrard hayranıyım, ama kimseye kanıtlayamazsın zizou ve gerrard'ı...çünkü bilek hareketleri yapmıyorlar,hızlı değiller

zidane bende severdim

• Bu arkadaş futbolda hareketlere takılmış.

Messi fantastik paslara girmez.Verir pasını düşürür 3-4 kişiyi defanstan işini bitirir.Senin gibi köylülerde (!) bu pasları beğenmezler.Beğenmenizide istemiyorum.Böyle iyi.

Senin gibi elemanlar Messi'yi desteklerse zararı olur.Futboldan anlayanların seçimi belli.

Anketi açtığına bin pişman oldun.Yakında bu ankette Messi %90 Ronaldo %10 olursa hiç şaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 9 Mayıs 2009; 16:45:48 >
  • Tabii ki Messi.
  • m
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

@ Asil Türk Kanı

işte bende buna gülerim abi çalımları messi kadar iyi değil miş .
    makas hareketi derken neden bahsediyorsun sen ?

Ronaldo'nun sürekli olarak gereksiz yaptığı hareket.

Sağ ve sol ayağını topun çevresinde hızlı şekilde dolaştırmak.

Bende yaparım bu hareketi ancak gerektiği yerlerde.Ronaldo bu işi abartıp kendini rezil ediyor.

Ayrıca Ronaldo'nun çalımları Messi'den iyi falan değildir.
    Mesela Ronaldo'nun Arsenal maçında yaptığı bireysel çalımlar bir elin parmağını geçmez.

O gereksiz dediğin hareketleri yapan dünyadaki TEK futbolcu o dur şuanda. onun dışında bazı futbolcular ayda yılda bir yapıyor ama ronaldo her maçta en az 3-4 pozisyonda yapıyor o hareketleri ve Ronaldo ' nun rakiple beraber koşarken sağ ayağıyla sol ayağının arkasından topu sol tarafa atıp koşmasını dünyada başka yapan bir futbolcu görmedim o kadar maç izlememe rağmen.
    Kafa toplarında çok etkili. Duran toplarda messiye 5000 basar. Uzakdan şutlarda messiye 9999 basar. Hız konusunda hemen hemen aynılar belki messi hiç hareket yapmadan bodoslama daldığı için daha hızlıdır.

o gereksiz dediğin hareketler rakibi nasıl şaşırtıyor eğer futbol oynasaydınız bilirdiniz sağındanmı solundanmı gidiceği hiç belli olmuyor adamın üstüne hızlı gittiğiniz zaman en açık tarafdan koşuyor bu yüzden maçları izlediyseniz c.ronalo ' ya birden girmiyorlar 1-2 adım geriye doğru gidiyorlar savunma oyuncuları

bak yavaş yavaş anlıyorsun, o kadar çok yapıyor ki bu sene premier ligteki hiç bir oyuncu yemiyor artık o hareketleri, zekası yok, kapasitesi sınırlı sadece onu yapıyor her maçta, yaratıcılık 0, ronaldo daha o hareketleri antremanda denerken ronaldinho milleti ipe diziyordu...

o hareketleri yapan tek futbolcudur diyor birde

her hareketini ronaldinho'dan çalan ronaldo'yu tartışıyoruz

• ikiside şovdan başka halt yedikleri yoq ikiside beş para etmez...Hiçbiri die nie şık koymadın len
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaViLLe

m

e
    n
    e
    m
    e
    n
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

ikiside şovdan başka halt yedikleri yoq ikiside beş para etmez...Hiçbiri die nie şık koymadın len

steven gerrard
  • Messi Teknik C.Ronaldo Duran Topçu Artis Oyum Messi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.