Şimdi Ara

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
62.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

C.Ronaldo - Messi # Dünyanın en iyi futbolcusu anketi

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2022)
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZinedineZidane

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

ikisi arasında messi ama benim icin en iyisi steven gerrard.98 den beri yıldız "O"

Gerrard'ın yeri ayrı benim için,çok beğendiğim bir oyuncu;ama ne yazık ki bu ikisinin gerisinde kalıyor gibi.

Hiçte kalmıyor bence.Türkler'in çoğu oyunun şov kısmına baktığı için Ronaldinho,Messi,Ronaldo gibi estetik çalımlar atan oyuncuları abartıyorlar.Gerrard bu yıl İngiltere'nin en iyi oyuncusu seçildi.Zidane bıraktıktan sonra benimde favorim Gerrard.Messi ve Ronaldo benim futbol anlayışımda en iyi olmayı haketmiyor onun için yorum yok.

zizou zaten yeryüzüne gelmiş en iyi oyuncudur, tam bir gerrard hayranıyım, ama kimseye kanıtlayamazsın zizou ve gerrard'ı...çünkü bilek hareketleri yapmıyorlar,hızlı değiller

• Abi onu bunu bilmemde şu Ronaldo bildiğimiz apaçi ya.
    Tipe bak

Oyum Messi'ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Messi'yi işaretledim.Son maçta,ilk yarı fazla top atmadıkları için sessiz kaldı.

Bu arada Messi,topu kaçırıyor diyen arkadaşa da söyleyecek bir söz bulamadım.Messi'yi genelde faul ile durdurabiliyorlar ancak.Adam gayet güzel hareketler yapıyor.O,olmadığı zaman dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Barcelona'nın hücum gücü yarı yarıya düşüyor desek abartmış olmayız.Tek başına maç çevirebiliyor.Geçen sene bir maçta,topu ortasahadan alıp,birkaç kişiyi çalımlayıp attığı golü unutmayalım (maçı hatırlamıyorum tam).

Messi,pas atamıyor demek de haksızlığın daniskası olur.Adamın her pası adrese teslim.

İlk mesajdaki karşılaştırmalar bariz şekilde taraflı.

Messi pas atamıyor demedim. Laflarımı çarpıtmayın. Messinin pasları çok klasik dedim. Bizim mahallede attığımız paslardan bir farkı yok. Ama C.Ronaldo kimsenin cesaret edemediği 'hareket'lerle paslar veriyor. Daha geçen cl maçında Rooneye attığı pas evlere şenlik

• quote:

Orjinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: Simon_Adebisi

Messi bir ingiliz takımına örneğin chelsea ye transfer olsun bakalım ikiside aynı ligdeyken hangisi daha başarılı olacak ?oynasa 1 sezon sonra bu anket yapılsa ronaldo %95 alır

ronaldo gelsin la liga'ya

güiza la ligada 27 28 gol atıyorsa ronaldo tarih yazar

• Gökalp. Sen git yat uyu. Sınavlar yormuş seni

Messi klasik pas atıyormuş. Kimlerle muhattap oluyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

Abi onu bunu bilmemde şu Ronaldo bildiğimiz apaçi ya.
    Tipe bak

Oyum Messi'ye.

Eğer tipine göre oy veriyorsan yerin burası değil burada futbola oy veriliyor ayrıca C.Ronaldonun tipi messiden çok çok daha düzgündür. Messi daha Evrimin tamamlamamış tipi çok bozuk. Eğer kim daha yakışıklı kimin tipi daha düzgün oylaması yapsaydık c.ronaldo %99 messi %1 olurdu o %1 de yanlsılıkla futbolu soruyorlar sanardı heralde

• bu ankete göre messi derim ama bence DÜNYANIN EN İYİ oyuncusu ZIDANE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 9 Mayıs 2009; 12:32:48 >

• ronaldonun messiden tek üstün olduğu nokta duran toplar(onun hakkını gerçekten veriyor) onun dışında messi daha iyi diye düşünüyorum
  • ben karar veremedim çünkü ikiside en sevdiğim 2 futbolcu ama bitiricilik yönünden baktığımda (çünkü diğer yönleri hemen hemen aynı) messi daha iyi ,sonuçta ronaldo bi kanat oyuncusu ,messi ise ileride oynuyor ,burada bitiricilik farkı çıkıyor o da messide daha yüksek .getafe ye attığı golü unutamadığım ve maradonayı yaşadığımız bu zaman içinde tek gördüğüm futbolcu messi olduğu için oyumu messiye verdim ama 2 side benim için 1 numara .sonuçta messi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

ronaldonun messiden tek üstün olduğu nokta duran toplar(onun hakkını gerçekten veriyor) onun dışında messi daha iyi diye düşünüyorum

Uzakdan şut da messi daha iyi yani?
    Kafa vuruşlarında messi daha iyi yani?
    step overda messi daha iyi yani?

gerçekden buna gülerim işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

ben karar veremedim çünkü ikiside en sevdiğim 2 futbolcu ama bitiricilik yönünden baktığımda (çünkü diğer yönleri hemen hemen aynı) messi daha iyi ,sonuçta ronaldo bi kanat oyuncusu ,messi ise ileride oynuyor ,burada bitiricilik farkı çıkıyor o da messide daha yüksek .getafe ye attığı golü unutamadığım ve maradonayı yaşadığımız bu zaman içinde tek gördüğüm futbolcu messi olduğu için oyumu messiye verdim ama 2 side benim için 1 numara .sonuçta messi

Bu yazdığının "TAMAMI" saçmalık.
    1- Diğer yönleri hemen hemen aynı
    - Uzakdan şut , duran toplar, kafa vuruşları hemen hemen aynımı???? ilginç...

2- Ronaldo kanat oyuncusu messi ileridemi oynuyor?
    - messide normalde sağ kanat oyuncusudur fakat bazı maçlarda taktik gereği eto geride kalıyor messi ilerde oynuyor aynı şekilde bazı maçlarda rooney geride ronaldo ileride kalıyor

3-Getafeye attığı gol
    - Getafeye 1 gol attı diye durup durup onu söylüyorsunuz R.Carlosun serbest vuruştan attığı gol dünyanın en iyi serbest vuruşlarından birisidir bu bir gerçek o halde dünyanın en iyi serbest vuruş ustası Carlos.

futbolcuyu tek bir hareketiyle veya golüyle değerlendirmek ne kadar mantıklıdır? Emre Belözoğlunun ligde 1 golü var o golü izlemenizi tavsiye ederim eğer tek gole göreyse tsl nin en baba oyuncularından biri emre belözoğlu

• Bir futbolcuyu sevmek için kendine tecavüz ettirmen gerekmiyor. Böyle medeni bir tartışmada böyle lafların yeri yoktur. Şikayet ettim yönetciler senin gibi birisini hala bu forumda barındırırlarsa yazıklar olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

ben karar veremedim çünkü ikiside en sevdiğim 2 futbolcu ama bitiricilik yönünden baktığımda (çünkü diğer yönleri hemen hemen aynı) messi daha iyi ,sonuçta ronaldo bi kanat oyuncusu ,messi ise ileride oynuyor ,burada bitiricilik farkı çıkıyor o da messide daha yüksek .getafe ye attığı golü unutamadığım ve maradonayı yaşadığımız bu zaman içinde tek gördüğüm futbolcu messi olduğu için oyumu messiye verdim ama 2 side benim için 1 numara .sonuçta messi

- messide normalde sağ kanat oyuncusudur fakat bazı maçlarda taktik gereği eto geride kalıyor messi ilerde oynuyor aynı şekilde bazı maçlarda rooney geride ronaldo ileride kalıyor

3-Getafeye attığı gol
    - Getafeye 1 gol attı diye durup durup onu söylüyorsunuz R.Carlosun serbest vuruştan attığı gol dünyanın en iyi serbest vuruşlarından birisidir bu bir gerçek o halde dünyanın en iyi serbest vuruş ustası Carlos.

futbolcuyu tek bir hareketiyle veya golüyle değerlendirmek ne kadar mantıklıdır? Emre Belözoğlunun ligde 1 golü var o golü izlemenizi tavsiye ederim eğer tek gole göreyse tsl nin en baba oyuncularından biri emre belözoğlu

arkadaşı objektif olmamakla suçlamışsın ancak ilk mesajda messiyi yerin dibine sokmuşsun. yok çalım atmıyor pas atamıyor , köylü vs. birisi ronaldoya laf söylerken gerçekleri görememekle suçlamayı biliyorsun ama sırf fanatikliğin yüzünden şu anda aktif oalrak futbol oynayan yer yüzündeki en iyi futbolculardan birinin(en iyi demiyorum kendi düşüncem o yönde olmasına rağmen) hakkını çatır çatır yiyorsun.

• Tek söyleyebileceğim konuyu açan kişinin has bir Ronaldo manyağı olduğu,Messi'yi amatör küme oyuncusuna benzettiği ve bunun tamamen bir saçmalık olduğu, kendi kendini rezil ettiğidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

quote:

quote:

3-Getafeye attığı gol

arkadaşı objektif olmamakla suçlamışsın ancak ilk mesajda messiyi yerin dibine sokmuşsun. yok çalım atmıyor pas atamıyor , köylü vs. birisi ronaldoya laf söylerken gerçekleri görememekle suçlamayı biliyorsun ama sırf fanatikliğin yüzünden şu anda aktif oalrak futbol oynayan yer yüzündeki en iyi futbolculardan birinin(en iyi demiyorum kendi düşüncem o yönde olmasına rağmen) hakkını çatır çatır yiyorsun.

YALAN söylemeye hiç gerek yok ben pas atamıyor demedim pasları çok klasik milyonlarca futbolcudan bir farkı yok dedim. Öncelikle YALAN ın kötü bir şey olduğunu ailen öğretmemiş sana bu çok kötü

• yetenek ve zeka birleşince messi gibi bir adam ortaya çıkar.
    yetenek ve züppelik birleşincede ronaldo gibi bir adam ortaya çıkar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Umur!

quote:

quote:

3-Getafeye attığı gol

YALAN söylemeye hiç gerek yok ben pas atamıyor demedim pasları çok klasik milyonlarca futbolcudan bir farkı yok dedim. Öncelikle YALAN ın kötü bir şey olduğunu ailen öğretmemiş sana bu çok kötü

gidip 1 kelimeye takılarak üzerimden aile terbiye edebiyatı yaptın ya helal olsun. milyonlarca futbolcudan bir farkı yok dediysen bu onun çok iyi pas atamadığının göstergesidir. madem o kadar klasik en son real maçında attığı gibi "klasik"pas atabilecek 1 milyon oyuncu say bakayım.napacak amuda kalkıp mı atacak.öyle yalanı büyük harflerle yazıyorsun iyi güzel yapıyorsun eziyorsun beni helal olsun da , diğer yazdıklarımı nasıl savunacaksın çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 9 Mayıs 2009; 17:11:40 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.