Şimdi Ara

C-elyssee mi yoksa Linea mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşım okuma anlayışın mı kıt?
    Ben burada zaten D segmenti araçları kıyaslamıyorum, birbirine denk olan iki aracı kıyaslarken sen bana aynı markanın farklı bir modelini savunuyorsun, yok punto yok 5 yıldız vs. Citroen aracına güveniyor ki crash teste sokuyor Fiat da kendine güvenip aracını teste sokabilir. Heee sokar sokmaz bu benim için bir şeyi anlam ifade eder mi,
    etmez. İsteyen linea alır isteyen c-elysee/301. Ben PSA grubunu tercih ederim. Araç neredeyse 149.000'e yaklaştı bugüne kadar herhangi bir sorun, motor problemi yaşamadım. Neden tercih ederim konusuna gelecek olursak da cevabını zaten siz vermişsiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de diyorum ki, zamanında dandik Punto'nun 5 yıldız aldığı testte 3 yıldız aldı diye Linea'dan daha güvenli demek hatadır C-Elysée için. Siz ise ilk mesajınızda C-Elysée'in Linea'dan daha güvenli olduğuna gönderme yapmışsınız. Buradaki hatanızı gösteriyorum. Eğer hakaret içerikli mesajlar yazacaksanız tartışmaya devam etmem, saygı çerçevesini aşmayacaksanız kıyaslama konusunda cevap veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Sovereign kullanıcısına yanıt
    Araç konusunda anlaşamıyoruz ok
    Hakaret konusuna gelecek olursak kıt demek sıfat demek, sıfat demek hakaret demek anlamına gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A...O.... kullanıcısına yanıt
    Kıt demek eksik, yetersiz demektir. Bir kelime sıfat olsa da hakaret olabilir, hatta çoğu ağır küfür birer sıfat olarak kullanılabilir. Örneğin gerizekalı kelimesi de bir sıfat olarak kullanılabilir, karaktersiz kelimesi de, şerefsiz kelimesi de. Bunların hakaret olmadığı anlamına gelmez sıfat olarak kullanılmasi.

Malesef araç konusunda anlaşabilecek durumda olduğumuzu göremiyorsunuz zira ben Linea daha iyidir tercih edilmelidir demiyorum. Benim demek istediğim Linea ne kadar güvensiz ise C-Elysée de o kadar güvensizdir. İki araç kıyaslanırken güvenlik bir kıstas olamaz zira iki aracın da eksisidir bu.

• linea ile c-elisse yi kafa kafaya çarpıştır linea içinden geçer.
  • 50 bin km boyunca 301 kullandık. Araç gayet güzel yürüyor. Linea gibi alt devirlerde hantal değil. Ayrıca şehiriçinde bile 5-5.3 arası yakıyor. Yol tutuşu da o kadar başarısız bulmuyorum, linea da çok müthiş yol tutmuyor. Yalıtım konusunda evet başarısız.

Ayrıca biri 301 ile C-elysee nin süspansiyonunu sertlik olarak kıyaslamış. Bu mümkün değil, iki araçta aynı fabrikada aynı amortisörlerle üretiliyor. Ancak 2013 model ile 2017 model değişebilir, amortisörün üretici firması değişmiş olabilir.

Özetle; bol bol linea da kullandım. 301 / C-Elysee ikilisi sizi üzmez.

İyi forumlar.

• The Sovereign kullanıcısına yanıt
    Ok 👍

• Linea daha masrafsız olacaktır kanaatimce

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.