Şimdi Ara

C ELYSEE ALDİM 2018 KÖTÜMÜ YAPTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
12.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arac arayisi icindeydim 2013 symbol 1.5 dci 140 bin km deki aracimi sattim km yukseliyor para etmez diye 48.500 e verdim bagajda islem vardi 2 parca boya vardi 2600 hasar kayitliydi aradim taradim 60 bine kadar arac bulamadim temiz dusuk km dizel hatasiz mecburen kredi cektim 75 e tamamladim arayis icindeyken acil citroen c elysee satan buldum dostlar sayesinde 2018 1.6 bluehdi 100 hp euro 6 feel paket ekranli navigasyonlu degisensiz boyasiz hatasiz 60 bin km de beyaz renk 75000 e aldim iyimi yaptin kotumu sizce nasil araclar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Az yakar,çok kacar ama konfor,güvenlik,prestij sıfır.
    Eğer sürekli yol yapıyorsanız, yakıt önemliyse olur neden olmasın, 75 bine zaten 1.6 dizel araba yok.Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya böyle bir konu açmak risk. Az sonra seni arabadan soğutan tayfa gelecek.
    Konfor şu bu yok deyip aynı paraya 5 yıl daha yaşlı kazalı benzinli araba önerecekler. Böyle bir yer burası

• hayırlı olsun hocam c elysee

• Hocam hayırlı olsun hem yüksek model hem km düşük iyi yapmışsın aldığın araba symbolden kat kat iyidir güle güle binersin inşallah

• Abslï yürüyen tabut

• neilblack kullanıcısına yanıt
    Çok geç kaldın geldiler bile :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel

• Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun,

Modern şahin broadway kötü manada demek istemiyorum, parça ve anlayanını bulmak dert değil

az yakar çekişi de fena değil ,cruise control,yaklaşık 600 litre bagaj, yeni nesil motor

sana daha konforlu eski arabayı al diyenler emin ol75 bin lira kazanmamışlardır.

Onların dediği araba en fazla %5 değerini korur. Senin araban her halükarda değerlenecektir.

Çok mantıklı tercih yapmışsın güle güle kullan
  • Hocam en iyi araba senin olan arabadır. Boşver sen memnunsan donanımsal olarak da çağa uygun bir araçsa geriside önemli değil.

• symbolden bir tık iyidir diye düşünüyorum ama çokda bir farkı yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

Hocam en iyi araba senin olan arabadır. Boşver sen memnunsan donanımsal olarak da çağa uygun bir araçsa geriside önemli değil.
    aynen hocam en iyisi senin araban.daha iyisi kötüsü vardır ama en iyisi eldeki
  • Hocam almışsın güle güle kullan. Yazılanlara pek takılma.

Düşük km yeni model dizel bir araç. 1.6 hdi güzel motor. Bu piyasada uyguna almışsınız bile.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Altındaki aracın ne olduğunu bilip, ona göre kullandıktan ve beklentini araca göre tuttuktan sonra mutlu etmeyecek araç yoktur.
  • Hocam senin aracın biraz ucuza gitmiş. 48'e 1.2 motorunu veriyorlar 1-2 parça boyalı. C-Elysee bende aldım işe git gel için memnunum.
  • Fiyat makul görünüyor hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde kiralamıştım güzel araç hoşuma gitmişti

• çok güzel güle güle kullanın keyifle.

en güzel araba , sahip olduğun arabadır
  • Almışsın iyimi kötümü diye sorma o araç senin artık. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

• İyi yapmışsın. Yakıt parası cebinde kalır işte. Az yakar çok kaçar. Şehir içi 5 lt ile gezersin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.