Şimdi Ara

C ELYSEE ALDİM 2018 KÖTÜMÜ YAPTIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
12.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet iyi yapmışsınız hayırlı olsun, kötüleyenlere bakıp moralinizi bozmayın, keyifle binin aracınıza. Aldığınız fiyatta gayet iyi piyasaya göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremceylan57

Hocam hayırlı olsun hem yüksek model hem km düşük iyi yapmışsın aldığın araba symbolden kat kat iyidir güle güle binersin inşallah
    Hocam km düşük derken ? Senede 30 bin yapmış bu mu düşük :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari Egea falan alaydın.Neyse hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Code140

İyi yapmışsın. Yakıt parası cebinde kalır işte. Az yakar çok kaçar. Şehir içi 5 lt ile gezersin
    Yakıt parası cebinde kalır derken? Önceki aracı dci motorluymuş zaten. :)

• Ayrıca tüketim olarak symbol den 100 km de yarım litre daha fazla yakıyor C elysee bilginize.

• Hayırlı olsun kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 senedir buradayım, hala forumun mantığını anlamadınız ya ona üzülüyorum

Millet şimdi gelecek kendi fantezilerini gerçekleştirememenin acısını kusacak ve mantıklı ama eğlenceli olmayan seçimi yerin dibine sokacak ve size mantıksız ama eğlenceli olan şeyleri sunacaklar. Bu tayfaya para versen hiç risk almaz gider Clio benzere çok tutulan bir araç alır ama asla C-Elyssee mantıklı ve yeterli demez. Bu yorumları yazanlara bakın 150-160 liraya VW falan alırlar, risk almazlar. E git 150-160’a ikinci el BMW, Mercedes al madem? Almaz çünkü biliyor ki yakıt masraf Türkiye şartlarında sıkıntı ama içinde de “eğlenceli” seçim kalmıştır bi kere, onu da size iteleyip mutsuz etmeye çalışırlar.

Gayet mantıklı bir seçim hocam, güle güle kullanın. İnşallah sorun yaşamazsınız, az yakıyorsa, masrafı azsa doya doya binin. En azından kafanız rahat olsun. Gidip zorlama bütçeyle VW falan alıp sürekli sorun yaşamaktan iyidir. Varsın konforu, kalitesi olmasın. İşinizi görüyor mu? Görüyor; sorun çıkarıyor mu çıkarmıyor. İşletme maliyeti sizi yoruyor mu? Yormuyor. Bitti gitti.

Citroen’i de tanımam etmem bu arada, hiç Citroen’im olmadı. Mantık ve aklım böyle söylüyor.

• hayırlı olsun hocam, bence gayet iyi

• Bence güzel bi seçim fiyatıda uyguna almışsınız hatta satsanız kârına verebilirsiniz. İlk arabam c4 tü benim 2013 yılında almıştım performans olarak iyidi yakıt olarak mükemmeldi citroen kadar az yakan arabaya binmedim henüz. :) Güvenlik konusunda herkes yorum yapmışta ben arabayı perte çıkartmıtşım bir eksisini görmedim güvenlikte. Konforuda yeterli düzeyde bence hayırlı olsun tekrardan.
  • eski aracın da km olarak durum olarak kötü değilmiş hocam. yine de hayırlı olsun. yeni her zaman daha iyidir.
  • Geçen yıl 65 bine sıfır egea 77 bine corolla satılıyordu piyasa ne hale gelmişya şişirdikce şişiriyorlar hayırlı olsun c elysee kötü araba değil fakat 75 bin edecek arabada değil

• En iyi araba şuan anahtarı cebinde duran arabadır.
    Aracınız hayırlı olsun.
    Uzun yıllar binilebilecek az yakan bir araç.

• Yapmışsın bir hata kullan gitsin yapacak birşey yok kredi de çekmişsin

• En iyi araba elindeki arabadır her kafadan ses çıkar aldırış etme..

İlla fikir sorarsan da ben 1 kez bindim bu araca iş yaptırdığım bir mobilyacınındı sene 2014-2015falandı sanırım ben aracı 2010 sanmıştım adam 6 ay önce 0 aldım deyince şok oldum.. Ama şunu da belirteyim artık 75 binin lafı yok araba piyasasında bu yaşta kmde tertemiz araç bulman imkansız.. Ben daima temiz araçtan yanayımdır önce temiz düşük km olacak sonra bakarım opsiyon vs.

• Hocam öncelikle hayırlı olsun. Aldıgın arac symbolden kat kat iyidir modelli araba her zaman kazandırır. Burdaki veletlerin laflarına aldanma cebinde 75 tl para olmayan çoluk cocuk ailesinin baglattigi internetle senin canını sıkmasın

• Az yakıyor iyi bi tercih

• güzel bir araç almışsın iyi günlerde kullan

yakıt olarak harika limitlerde kullanırsan gayette başarılı

saçma sapan yorumlarada pek takılma her mahallede bulunan fitnefesat tiplerin burası versiyonu liselidir çoğu.

cebinde akbili yoktur burada infaz yapar..
  • Maddi durumla alakalı hocam niye kötü olsun

• aldırma kimseye,kendi kararın,saygı duy,her türlü iyi araç...

• Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.2013 301'imiz vardı.Oldukça memnun kalmıştık.Burdaki yorumları es geçin.Allah olmayana da versin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.