Şimdi Ara

2014 2.0 TDI PASSAT ALDIM. TAVSİYE???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki açtığım konuyu hatırlayanlar bilir. 1 aydır yeni bir araca geçmek istiyordum. Bugün itibariyle ise 2014 model 75.000 km de 2.0 TDI DSG şanzıman comfortline füme bir volkswagen passat aldım. Araç ciddi manada temiz ve fabrika kondisyonunda hiçbir ekstra yapılmamış. Neler tavsiye edersiniz???

• Fiyat?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Piyasanın biraz altında aldım doğrusu. 90.000 liraya aldım ancak trafik sigortası ve kış lastikleri hariç. Bu hafta içinde bunları da halletmeye çalışacağım. (1500 tl trameri mevcut tamponlarda oluşan 2 parça lokal boyadan dolayı.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: birdolarınpiramidi

Piyasanın biraz altında aldım doğrusu. 90.000 liraya aldım ancak trafik sigortası ve kış lastikleri hariç. Bu hafta içinde bunları da halletmeye çalışacağım. (1500 tl trameri mevcut tamponlarda oluşan 2 parça lokal boyadan dolayı.)
    hayırlı olsun. şu an piyasa ölü zaten. b8 mi b7 mi?
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    B7 hocam.
  • Hayırlı olsun hocam bi test sürüşü videosu yüklesen şahane olur youtubeda izlemek isterim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun.guzel fiyat..

140lık mı 170lik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trafik sigortası hariç mi

arkadaş dalgaya alıyor burayı açtığı konulara bir baktımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    sanırım babası araba almış, ben aldım diye yazıyor. doğum tarihini gizleseymiş bari.
  • hakan1636 kullanıcısına yanıt
    170 lik hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: birdolarınpiramidi

170 lik hocam.
    Kelepir .Dsg ıslak tip di mi bunlarda yoksa başın ağrıyabilü

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    kuru değil yağlı şanzıman diye geçiyor hocam. Bu versiyonu kullananlar ömürlük olduğunu söylüyor.

• yeni-eski kasa arasında 50.000 tl fark resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

hayırlı olsun. şu an piyasa ölü zaten. b8 mi b7 mi?

Alıntıları Göster
    b8 i nereye alıcak yahu:) en az 45-50 bin daha vermesi gerekirdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

b8 i nereye alıcak yahu:) en az 45-50 bin daha vermesi gerekirdi..

Alıntıları Göster
    140bin kimse vermez o yaşta b8'e de. üstüne 25bin ekle impression var. bu 2.0 diyeceksin belki de 2.0'ların 2. eli pek de güçlü değil.
  • 4 yıllık düşük paket standart marka bir arabaya 90bin kelepir ve/veya normal mi? Edecek lafım yok.

Siz üstünüze alınmayın lütfen lafım piyasa koşullarına ve yaşam şartlarımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 12 Aralık 2018; 12:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

140bin kimse vermez o yaşta b8'e de. üstüne 25bin ekle impression var. bu 2.0 diyeceksin belki de 2.0'ların 2. eli pek de güçlü değil.

Alıntıları Göster
    140 olmaz 135 olur hadi öldüm diyeni olsun 130'a satar b8'i ..150 hp lerin 2.eli zayıf zaten çünkü nerdeyse 1.6 performansa sahip ama 190 lıklar fena değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

140 olmaz 135 olur hadi öldüm diyeni olsun 130'a satar b8'i ..150 hp lerin 2.eli zayıf zaten çünkü nerdeyse 1.6 performansa sahip ama 190 lıklar fena değil..

Alıntıları Göster
    bence 150'liklerin de performansı iyi. imkan olsa da 2.0 dizel alsak ama ona pek bakan yok. o yüzden 190'lıkların da 2. elinin iyi olduğunu sanmam. genelin baktığı passat dsg, dizel, sunroof, ha bir de beyaz renk. başka birşeyle ilgilenen yok. beyaz renk olayını da anlamış değildim. mecbur kaldığım için beyaz aldım. yoksa her taraf beyaz, hiç hoşnut değilim.

• kes,in çok para vermiştir bi alman özentisi diye girdim. Fiyat gayet iyi. fiyata göre güzel seçim. güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.