Şimdi Ara

Hyundai İ20 Troy 1.2 Mode aldım doğru mu yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
35.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun arayışlardan sonra Hyundai İ20 Troy 1.2 Mode araç aldım. Aslında amacım dizel araç almaktı fakat fiyat farkı çok olunca benzinli araca yöneldim. Bulduğum en uygun araç ise İ20 Troy oldu. Aklımda Aveo LT donanımlı dizel araç vardı babamı ikna etmek üzereydim ki fiyatı arttı bir diğer seçenek ise Corsa dizeldi fakat 36,500 TL den aşağı bulamadım. Benzinli araçlar içinde Polo 1.4 Comfortline vardı bu araç için ise en son 33000 TL bir rakam aldım. Aslında beğenmiyor değildim bu aracı fakat gerek satıcıların tutumu gerekse şehir içinde çok yakar korkusu bu araçtan uzaklaştırdı. Diğer benzinli seçenek ise Colt'tu. Bu aracın 2011 modeline en düşük 31,500 TL'lik bir rakam aldım. Araç epey güzel duruyordu fakat görüş açısında problem yaşadım belki de araca alışık olmadığım içindi. Birde içeriye çok fazla gürültü alıyordu.

Sonuç olarak İ20 Troy 1.2 mode aldım. Araç 2012 model 26500 TL fiyatı sizce doğru bir karar vermiş miyim? Araç için bir miktar kredi kullanacağım için Colt ile maliyet farklı yaklaşık 6,500 TL polo ile 8250 TL gibi bir fark çıkıyordu. Ben de bunu aldım.

Umarım yakıt konusunda beni üzmez.

Bu arada aracı aldım dememe bakmayın aracı babama aldım

Siz değerleri arkadaşlarımın görüşlerini bekliyorum.

Saygılar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai i20 Troy 1.2 Mode: Doğru Bir Seçim Mi?

Hyundai i20 Troy 1.2 DOHC Mode, uygun fiyatlı ve yakıt verimli bir bütçe dostu otomobil arayanlar için cazip bir seçenek sunuyor. 1,2 litrelik DOHC motoruyla güçlü bir performans sunarken, yakıt tasarrufu da sağlıyor.

Kullanıcı Yorumları

Çevrimiçi kullanıcı yorumları, Hyundai i20 Troy 1.2 DOHC Mode'un genel olarak olumlu karşılandığını gösteriyor. Sürücüler, aracın hızlanma performansını, yakıt verimliliğini ve kullanışlılığını övüyor.

Özellikler ve Avantajlar

Hyundai i20 Troy 1.2 DOHC Mode, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özellikler sunar:

• 1,2 litrelik DOHC motor, 84 beygir gücü ve 122 Nm tork üretir
    • 5 ileri manuel şanzıman
    • ABS, EBD ve hava yastıkları gibi güvenlik özellikleri
    • Klima, elektrikli camlar ve merkezi kilitleme gibi konfor özellikleri

Uygunluk

Hyundai i20 Troy 1.2 DOHC Mode, özellikle şehir içi yolculuklar ve kısa mesafeler için uygun bir araçtır. Kompakt boyutları, dar sokaklarda manevra yapmayı kolaylaştırır ve yakıt verimliliği uzun yolculuklar için idealdir.

Sonuç

Eğer uygun fiyatlı, yakıt verimli ve iyi donanımlı bir bütçe dostu otomobil arıyorsanız, Hyundai i20 Troy 1.2 DOHC Mode dikkate değer bir seçenektir. Olumlu kullanıcı yorumları ve çeşitli özellikleriyle, günlük ulaşım ihtiyaçlarınızı karşılayacak güvenilir ve pratik bir araçtır.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı

• Hyundai i20 Troy 1.2 DOHC Team yorumları: Kullanıcı yorumları, aracın genel olarak olumlu karşılandığını gösteriyor.
    • Hyundai i20 Troy 1.2 DOHC Mode: Bahsedilen araç modeli.
    • Hyundai i20 Troy 1.2 DOHC Mode yorumları: Kullanıcı yorumlarının olumlu olduğunu belirtiyor.
    • 2012 Hyundai i20 Troy 1.2 DOHC Mode nasıl: Metin, aracın nasıl olduğunu tartışıyor.
    • i20 Troy 1.2 DOHC Mode: Araç modelinin kısaltılmış adı.
    • Hyundai i20 1.2 DOHC Mode nasıl: Metin, aracın nasıl olduğunu tartışıyor.
    • Hyundai i20 Troy 1.2: Araç modelinin kısaltılmış adı.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayırlı olsun hocam gayet iyi yapmışsın, sorunsuz sıkıntısız binersin.
    5 yıl da garantisi var mis gibi.
    Fiyatlar uçtu, 26 bine gayet iyi seçim.
    İleride satmak istersen hakkı fiyatında satarsın.

Kuzenimde 2005 Model Getz var, 0 almıştı.
    Temizde kullanır, 60 binde şuan.
    Tık demedi.
    Çokta memnun.

Kısacası şüphe etme, hayırlı olsun tekrar
  • Hayırlı olsun.

Benzer fiyata Chevrolet Aveo'da alınabilirdi. Birkaç donanım fazlalığı ve ESP standarttı.

Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Hayırlı olsun.

Benzer fiyata Chevrolet Aveo'da alınabilirdi. Birkaç donanım fazlalığı ve ESP standarttı.

Güle güle kullanın.
    hayırlı olsun 26 bin tl ye 2 bin tl daha ekleyıp aveo tercıh etseydınız keşke .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Hayırlı olsun hocam gayet iyi yapmışsın, sorunsuz sıkıntısız binersin.

Tık demedi.
    Çokta memnun.

• quote:

Tık demedi.
    Çokta memnun.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. 5 yıl garantili olması, fiyatı ve tüketim verileri beni cezbetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

quote:

Tık demedi.
    Çokta memnun.

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Hayırlı olsun.

Güle güle kullanın.

quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

hayırlı olsun 26 bin tl ye 2 bin tl daha ekleyıp aveo tercıh etseydınız keşke .

Teşekkür ediyorum. Aveo'nun dizeline yönelmiştim. Fakat fiyat politikaları canımı sıktı biraz bir de ikinci eli yavaş yorumu çok fazla aldım. Benzinli olanın tüketim verileri İ20 den daha fazla olduğu için bu araca yöneldim.
  • quote:

quote:

Tık demedi.
    Çokta memnun.

Alıntıları Göster
    bence İ20 iyi bi seçim olmuş!hayırlı olsun.yeni aveoya görede artısı daha fazla.
    +sevis ağı daha geniş
    +bi nebze daha az yakar
    +yedek parça fiyatları aveodan daha ucuzdur!parça bulamama gibi bi sıkıntın olmaz
    +piyasası,2. elde hareketlilik şuan için chevroletten daha iyi
    +2009 dan beri piyasada olduğu için aveo gibi kapalı kutu değil!bilinen bi araç!
    aveonun esp ve daha güncel kasa olması dışında bi üstünlüğü olduğunu sanmıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 2 Aralık 2011; 19:11:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mightywolf35

bence İ20 iyi bi seçim olmuş!hayırlı olsun.yeni aveoya görede artısı daha fazla.
    +sevis ağı daha geniş
    +bi nebze daha az yakar
    +yedek parça fiyatları aveodan daha ucuzdur!parça bulamama gibi bi sıkıntın olmaz
    +2009 dan beri piyasada olduğu için aveo gibi kapalı kutu değil!bilinen bi araç!
    aveonun esp ve daha güncel kasa olması dışında bi üstünlüğü olduğunu sanmıyorum!

Alıntıları Göster
    Aracı aldıktan sonra tüketim verilerini paylaşırsanız sevinirim, 5.1 litre yazıyor ortalama... çok iyi bir değer

• quote:

quote:

Tık demedi.
    Çokta memnun.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Keşke şunu alsaydınız denemez şu saatten sonra. Alınmış bitmiş. Tadını çıkarın. Donanımlarına bakayım dedim. Sitedeki yazılar karınca duası gibi. Okuyamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

+sevis ağı daha geniş
    +bi nebze daha az yakar

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bahsettiğiniz artıları aracı seçimimde etken oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Aracı aldıktan sonra tüketim verilerini paylaşırsanız sevinirim, 5.1 litre yazıyor ortalama... çok iyi bir değer

En çok merak ettiğim konu bu gerçekten en kısa zamanda paylaşacağım bu başlık altında.

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Keşke şunu alsaydınız denemez şu saatten sonra. Alınmış bitmiş. Tadını çıkarın. Donanımlarına bakayım dedim. Sitedeki yazılar karınca duası gibi. Okuyamadım.

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Evet gerçekten de öyle okumak pek mümkün olmadı anca yazıcıdan çıkardım biraz öyle okuyabildim. Herkese teşekkürler

• quote:

Alıntıları Göster
    Güle güle kullanın çok mantıklı bir seçim.
    Ben de olsam Aveo yerine bunu tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Güle güle kullanın çok mantıklı bir seçim.
    Ben de olsam Aveo yerine bunu tercih ederdim.

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
  • quote:

arkadaşa katılıyorum, araç alınmış, hayırlı olsun demek düşer. iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

quote:

arkadaşa katılıyorum, araç alınmış, hayırlı olsun demek düşer. iyi günlerde kullanın.

Alıntıları Göster
    kazasız şürüşler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aagir

kazasız şürüşler dilerim.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sok-sok-sokk-bu-temizlikte-bu-fiyata-kacmaz-bi-arabaa-64014546/detay/

arkdslar bende bunu düşünüyorum sizce nasıl

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sok-sok-sokk-bu-temizlikte-bu-fiyata-kacmaz-bi-arabaa-64014546/detay/

arkdslar bende bunu düşünüyorum sizce nasıl

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun

• Merhaba onceliklee hayirli olsun. Bende bu siralar i20 kullaniyorum 1.2 troy modeli. Gozlemlerin su sekilde; yakit durumu fena sayilmaz arac henuz 3000 kilometrede ve sehiricinde 30 kurusa yakin yakiyor tabi basa bas kullaniyorum. Sakin kullanimda 25 kurusu gorucektir eminim. Aracim en kotu yani iceriye felaket derecede ses aliyo olmasi. Otobanda 120 ile giderken ruzgar sesi ve motorun sesi kulaklarinizda cinliyo. Arka koltuk mesafesi kesinlikle dar ama sonucta B segmenti bir aractan fazla sey beklememek lazim. Ön gorus mesafesi guzel. Ara hizlanmalar vasat kalkislar ayni sekilde vasat + vasat. Yinede 26bin liraya sifir b segmenti baska arac bulamazsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Merhaba onceliklee hayirli olsun. Bende bu siralar i20 kullaniyorum 1.2 troy modeli. Gozlemlerin su sekilde; yakit durumu fena sayilmaz arac henuz 3000 kilometrede ve sehiricinde 30 kurusa yakin yakiyor tabi basa bas kullaniyorum. Sakin kullanimda 25 kurusu gorucektir eminim. Aracim en kotu yani iceriye felaket derecede ses aliyo olmasi. Otobanda 120 ile giderken ruzgar sesi ve motorun sesi kulaklarinizda cinliyo. Arka koltuk mesafesi kesinlikle dar ama sonucta B segmenti bir aractan fazla sey beklememek lazim. Ön gorus mesafesi guzel. Ara hizlanmalar vasat kalkislar ayni sekilde vasat + vasat. Yinede 26bin liraya sifir b segmenti baska arac bulamazsiniz.
    hayırlı olsun güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.