Şimdi Ara

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.660
Cevap
17
Favori
105.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Migros'un boykot olmadığından emin misiniz? Boykot sitelerinden birinde Migros da boykot listesindeydi Anadolu Holding'den dolayı.

• uyari icin tesekkurler hocam. Mesaji duzelttim.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt

Vallahi günlerdir o kadar keyifliyim ki. Tükürdüklerini yalayanlar mı dersin, titredikleri şeriatı kelimesini bağıra bağıra söylemeleri mi dersin, kahkaha eylemleri yapanları mı dersin. Boykotla dalga geçenlerin bu hallere düşmesi beni çok keyiflendiriyor. :D

• NeShTeR kullanıcısına yanıt

Malum kahvecide oturmuş Kuranı Kerim okuyan kızların fotoğrafını gördüm sosyal medyada, dini böyle saçma işleri alet ettiklerini geçtim, bir iş yaptıklarını sanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Ticaret Bakanlığı, AKP Milletvekili Mustafa Varank hakkında Espressolab paylaşımı nedeniyle "Örtülü Reklam" incelemesi başlattı.

• adnansetek kullanıcısına yanıt

Bilgisiz, heyecanlı bazı arkadaşların absürt hareketleri olabiliyor. Neyse, yeni boykot listesi geldi mi? Chp 15 dakikada bir gelen telefonlara göre listeden marka çıkarıp marka ekliyormuş. :D:D

• usahbaz U kullanıcısına yanıt

Ulan sizin tayfa milletin yiyeceğine içeceğine karışmaya, içeceğini dökmeye kalktı. Adana'da Starbucks şubesi taradı silahla. Bu sebeple Starbucks ve McDonalds'ın korunması kadar doğal bir şey yok. Sen hiç bir muhalifin Espressolab'ta kahve içenlere sataştığını, kahve içenlerin kahvelerini alıp yere döktüğünü gördün mü?

• googlecan G kullanıcısına yanıt

Ben de emin olmadığım için sana sormuştum aslında. Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) 

• Boykot değil 2 ay tasarruf yapın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke kahvemizi alıp yere dökseler. Adamlar namaz kıldığımız yerlere işiyorlar. Hayvan yapmıyor be. :D:D

• Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi )  ya ben de emin olamadim ama bu konuya bakarsan boykot listesinde degil gibi. https://forum.donanimhaber.com/buyuk-boykot-kampanyasi-tam-liste--160997079 Bide isin su gercegi var. Oyle yada boyle o marketlerden birine girmek zorunda kalacagiz. Bunun kacari yok. Yapabilecegimiz en iyi sey olabildigince tuketimi kismak ve eger alternatifleri varsa oralara gitmek.

• onderweb kullanıcısına yanıt

25 yıldır tasarruf yapılıyor be hocam. Reis izin verse kendi paramızı yesek.

• Koca boykot bir kahveciye indirgendi gitti...

Boykot diyenlerin bir çoğu çarşaf çarşaf listelerdeki markaların çoğunu bilmiyor ya da bilenin de yıllardır zaten işi olmamış, kanalını izlememiş.

Oysa nokta hedef, direkt kendilerinini yayınlanmadığından şikayet eden halkın bu kanallara reklam veren şirketleri kimin olduğuna bakılmaksızın hedef alması şeklinde olmalıydı. Böylece yayınlar dolayısıyla ekranı karardığı için gelir kaybı yaşayacak tvlerin yaşadıklarını yayınlamayanlar da reklam kayıpları dolayısıyla yaşardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 28 Mart 2025; 18:53:7 >
  • kesinlike böyle oldu. tüm boykot bir kahveciye indirgendi. Bir de adamlar yerli :))

n'oldu şimdi?

Kahve içmeyince Chp haklı konuma geldi mi şimdi?

• yerli ise ismi neden yerli değil?

ne olduğunu söyleyelim bizim paralarımızla zenginleşip bize karşı olanlara artık para kaptırmıyoruz olan o.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

onu da kendi şikayet etmiş zaten. kendi izin vermese kesin açılırdı o inceleme. beraat ettirilir ya da cebine dokunmayacak ufak bir para cezası verilir. akılları sıra bağımsız yargı bakın biz de yargılanıyoruz ayağındalar. yaptıkları her hareket kendilerini daha da dibe çekiyor.

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi )
    Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi )x (formerly twitter)
    Mustafa Varank (@varank) on X
    https://x.com/varank/status/1905609024500105574
  • Yeni trol hesap göndermişler. O kadar çok oldu ki bırakın kendi aralarında mesajlaşsınlar. Siz hiç cevap vermeyin.

• Sen niye bu kadar taktın ya kahveciye?

Bağlantın mı var?

Millet içer içmez.

• Adamlarda yaratıcılık bu kadar.
    Bu boykot baya etkili heralde, baksana birbirlerini tekrar ediyorlar.

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi )

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.