Şimdi Ara

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.677
Cevap
17
Favori
108.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uğraştığına değmez. Hesabı verip buraya salmışlar. Sen onları 500 kere rezil etsen bile birşey değişmez.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Foruma kaç yıl aradan sonra 1 ay önce yazmaya başlamış. Konuları da tahmin edersiniz. Normalde aklı selim bir yönetimin bunları uçurması lazım ya da tartışmaların, atışmaların çok olduğu bölümlere almamaları lazım. Bu ifade özgürlüğü falan değil. 6 yıl, 8 yıl, 15 yıl aradan sonra foruma girip ilk işin ülke dünya gündeminde polemik çıkarmak oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Hiç öyle olur mu zaten ? Bilmem kaç yıl aradan sonra foruma giriyorsun ilk yaptığın şey ülke dünya gündeminde bu konulara mesaj yazmak. Yapacak daha iyi bir işin mi yok :)

• yandaslara destek verecem diye expressolabdan kahve alip dokenler, d&r dan kitap alip yakanlari olabilir bunlarin...zira kafalar karisik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quaresma_kaan kullanıcısına yanıt
    Yok senden önceki gelmedi, sen yeni geldin.

• Yaşasın İslamiyet.

• arkadaşlar sadece boykot yetmez.

bize karşı olanları boykotla cezalandırıp,bizden taraf olanları da ödüllendirmemiz gerek.

bakın muhalif kanallara cezalar yağmış.

buna karşın bizler o muhalif kanalların sosyal medya hesaplarına abone olarak ,takipçisi olarak ödüllendirmemiz gerek.

sözcü tv ye 10 gün yayın cezası vermişler o halde bizde 10 gün boyunca gidip sözcü gazetesi almalıyız.

sözcü tv nin youtube kanalını,twitter hesabına abone olun.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Sarıgül'üde ödüllendirin.

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

Neredeyse 3 senedir kola içmiyorum zorunlu olmadıkça,

Vatan meselesi sen. Öyle görürsün ama tatlı su solcusu insanlar ATM kadar vatanı düşünür, cebine dokununca ilk kaçan onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usahbaz U kullanıcısına yanıt

Kendini devlet sananlara ders vermek için, zorbaları alaşağı etmek için boykot hakkı kullanılır. İhanet falan hikaye.

Kozmik odaya soktukları fetullahçı teröristlerle bütün devlet sırlarını abdye verenlere ihanetin hesabı soruldu mu? Bülent arınç bile hala ortalıkta geziyor, yetmezmiş gibi oğlunu meclise sokturdu.

10 gün öncesine kadar öcalanı çıkartmayı konuşanlar, 23 martta yenikapıda dev ekranlarda pkk elebaşı itin videolarını seyrettirenler asıl ihaneti yapıyor. En güncel ihanet bu.

Daha büyük ihaneti kimler yapıyor peki? 2002'de türk lirasının dolar karşısındaki değerini 1.6 liradan alıp 41 liralara kadar getiren, türk lirasını değersizleştiren, milleti fakirleştirenler yapıyor.

Nas nas diye bağırıp bile isteye, tüm küresel ekonomi kurallarına aykırı keyfi kararlar alan, faizi düşüreceğiz dedikten sonra %60lara getiren, dolar 10 lira olacah ya diye dalga geçip 41 liraya getirenlere ihaneti sor.

Bu ihaneti yapanlar en basitinden türk lirasını değersizleştirmek suçunu işledikleri için yargılanacaklar.

Devlete ihaneti yazarsak akpnin onbinlerce sayfalık karnesi çıkar ortaya. Her karşı görüş hareketine ihanet demeyi bıraktığınızda fetö ağzını da bırakmış olacaksınız.

İhanet diye ifade ettiğiniz şey sizin fikrinizi ya da duygularınızı ifade ediyor olabilir, önceki mesajımda yazdığımı tekrar ediyorum, ben sizin gibi düşünmüyorum.

Bu boykotu, memlekete ve millete ihanet edenlerin maddi kaynaklarını kesmek olarak görüyorum.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

sözcünün fiziki gazetesi 15tl imiş.

10 gün alsak 150tl eder.

10 günde 150tl vermektense. sözcünün e-gazetesine 1 yıllık abonelik ücreti 200Tl.

• Tayyip de özgürle aynı fikirde. Tayyip 3 harfli marketleri boykot edin derse sorun yok ama özgür boykot çağrısı yapınca ihanet. Yersen.

Habertürk TVyoutube
    Yılın ilk kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılının enflasyon ve ihracatta çok iyi bir noktada tamamlandığını söyledi. Fahiş fiyat uygulayan esnafın boykut edilmesi çağrısında bulunan Erdoğan, 5G ihalesinin de 2025 senesi içinde yapılacağını dile getirdi. "Gücü Özgürlüğünde" Doğru Haber, Dinamik Sunum, Kaliteli Program, Güçlü Yorum ➤ YouTube Kanalına Abone Ol http://hbr.tk/QNhqSs ➤ YouTube http://youtube.com/HaberturkTV DAHA FAZLASI İÇİN ABONE OL ➤ Web Site https://www.haberturk.com ➤ X http://twitter.com/HaberturkTV ➤ Facebook http://facebook.com/HaberturkTV ➤ Instagram http://instagram.com/HaberturkTV ➤ TikTok http://www.tiktok.com/@haberturktv ➤ Google News https://gez.io/2yD2RD #HabertürkTV #Haber #Canlı #HabertürkCanlı
    https://www.youtube.com/watch?v=w7jsJ4fHBxo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eriemiva -- 28 Mart 2025; 16:25:54 >
  • Bunlar da polise "direnen" gençler. Akp ya bilerek yapıyor ya da birileri akpye olan nefretin giderek artması için bunu yapıyor. İkisinin de sonu hiç iyi değil.

Aktrollerin savunabileceği hiç bir şey kalmadı, baştan aşağı ülkenin her yerini akp mhp çürümüşlüğü kanser gibi sardı.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Hocam sen beni anlamıyorsun ki; ben boykot etmenin vatan meselesi olduğunu söylemiyorum. Canın nereden anlamak istiyorsa oradan anlıyorsun diyeceğim ama oraya gidecek bir şey yazmamışım.

Coca-Coca ben tüketmeyeli baya oluyor. Bu olaylardan öncede çok tüketen biri değildim. Viski, tekila&bira çok tüketirdim ama onlarıda bırakalı 5 sene oluyor. Türk Kahvesi ve Sigara haricinde hiçbir şey tüketesim gelmiyor.

• Eskiden forumun aktrollerinin belirli bir kalitesi vardı en azından 3-5 kelam bir şey söyleyip laf döndürebiliyordun

Şimdikiler o kadar vasıfsız ki anlamsız şeyler yazıyorlar cevap verilecek bir şeyleri bile yok

• Yeni boykot sitesi eklenmiştir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usahbaz U kullanıcısına yanıt

Kibirli ne demek ben sana biraz göstereyim, hepsine teker teker cevap verebilir misin? Şu alıntı 2011'den geliyor.

''- bop'a eşbaşkan bir başbakana sahip olunması.

- büyük israil projesi'ne destek veren başbakana sahip olunması.

- bop ve büyük israil projesi'ne katkılarından dolayı üstün cesaret nişanı alan başbakana sahip olunması.

- cumhuriyet tarihi boyunca yapılan dış borcun 2 katının 6 senede yapılması.

- dış borcun un yüksek seviyeye ulaşması.

- açık havada mayo reklamının yasaklanması.

- barzani'nin kardeş ilan edilmesi.

- 23 nisan'da kur'an okuma yarışmasının düzenlenmesi.

- ithalatın en yüksek seviyeye ulaşması.

- tc ibaresinin okul tabelalarından kaldırılması.

- imamların bürokrat olması.

- abd'de başbakanın pazarlanması.

- türk askerinin başına çuval geçirilmesi.

- halka hakaret edilmesi.

- şehitlerin aşağılanması.

- enflasyonun 4 katından fazla doğalgaz, 3 katından fazla elektirik zammı yapılması.

- tekerlekli sandalye alan engelli vatandaşlara ilk defa ötv vergisi koyan hükümet olması.

- tarıma verilen desteğin 1 yıl içinde 500 trilyona kadar gerilemesi.

- eğitime ayrılan bütçenin en düşük oranlara inmesi. en son %0,07 idi ama ondan da kesinti yaptılar son bir kararla.

- abdullah öcalan'a "sayın" denmesi.

- bir maliye bakanının kendisi ve oğlunun açtığı şirketlerde gerekli alımları yapması için ilgili alanda nokta atışı ile vergileri sıfırlayıp, işi bittikten sonra vergileri eskisinden de fazla arttırıp sektörde lider olması.

- başbakan'ın oğlunun elmas/pırlanta işine girmesi ile bu mücevherlerden verginin sıfırlanması.

- en yüksek dolar bazında hazine borçlanma faizi: %27.6

- ilk kez cari açığın üstünde borçlanma yapılması

- en yüksek kişi başına borç: 7000 doları da aşmış durumda.

- ilk defa bir başbakanın memur sendikalarına "imf'yi ikna edin" demesi.

- ilk kez yunan kilise bankasının türkiye'de banka alması.

- "imf'ye ümmük sıktırtmam" deyip tarihin en ağır stand by anlaşmasının imzalanması.

- ilk defa domuzun kesimlik hayvanlar sınıfına alınması ve teşvik kredisi verilmesi.

-ilk defa kamunun kamuya olan borcu piyasadan borçlanılarak ödenmesi.

- ilk defa bir başbakanın işsizliğin dünya gerçeği olduğunu söylemesi.

- ilk defa yabancı rantiyecilere vergi muafiyeti tanınması.

- ilk defa bir amerikan şirketinin vuku bulmuş 100 trilyon vergi borcunun affedilip silinmesi.

-ilk defa bir kanunun daha uygulanmadan değiştirilmesi. 5018 sayılı kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu ile türk ceza kanununun daha yürürlüğe girmeden değiştirilmesi.

-ilk defa petrol kanunu ile yabancılara 50 yıllık imtiyaz verilmesi. (sanki petrolün 500 yıllık geleceği var)

- ilk defa petrolden alınan verginin %1'e indirilmesi. eskiden %12 idi.

- ilk defa petrol çıkarma tesislerinin yabancı mülkiyetine açılması.

- ilk defa petrol tesislerinde yabancı çalıştırabilmenin serbestliğinin kanunlaşması. önceden bir türk'e ait olmalıydı tesisler.

- ilk defa ülkeden çıkarılan petrolün tamamının %1'inin devlete verilerek kalanının memleket ihtiyacını umursamaksızın dışarıya götürülmesi. önceden karadan veya denizden çıkarıldığına göre %50 ve %60'ının memleket ihtiyacına harcanması zorunluluğu vardı.

- ilk defa düşük faizli dış borcun yüksek faizli iç borç ile ödenmesi.

- ilk defa döviz sürekli düşerken döviz cinsi borçların tl cinsinden borca çevrilmesi.

- ilk kez israilli işadamına gizli bir şekilde 800 milyon dolar kaynak aktarılması.

- ilk defa bir başbakan baş danışmanının amerika'ya "bunu kullanın, dini inandırıcılığı işinize yarar, süpürge gibi atmayın" demesi.

- ilk defa zinanın suç olmaktan çıkarılması.

- ilk defa bir başbakanın ve dışişleri bakanının, islamiyeti yok etmeye yemin eden bir papanın heykeli önünde fotoğraf çektirmesi ve ab anayasasını imzalaması.

- ilk defa iletişim sektörünün tamamının yabancıların kontrolüne geçmesi.

- ilk defa bir iktidar "ben ülkemi pazarlamakla mükellefim" dedi ve "alıyorlarsa götürmüyorlar ya" dedi.

- ilk defa bir başbakanın türkiye'de 36 etnik grup olduğunu söylemesi.

- ilk defa bir başbakanın "dini kullandık" demesi.

- ilk defa bir başbakanın türk bürokratlardan evvel yabancı bürokratları bilgilendirmesi.

- ilk defa br başbakanın çiftçiye "gözünüzü toprak doyursun" demesi. atatürk, "köylü milletin efendisidir" demişti.

- en yüksek işsiz sayısına ulaşılması.

- ilk defa kuzey kıbrıs'ın milli mesele/dava olmaktan çıkarılması.

- ilk defa bir başbakanın yapılan bir ihaleden önce uçak istemesi ve sonrasında mercedes'e razı olması.

- ilk defa bir başbakanın kızıhaç'tan nişan alması.

- ilk defa bir başbakanın abd askerleri için sağ salim dönmeleri adına dua ettiklerini açıklaması. bizim askerlerimize "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" demiştir.

- ilk defa enflasyon % 20 artarken, pancar fiyatları 99 kuruştan, 88 kuruşa indi.

- ilk defa fındık fiyatları, maliyetinin altına düştü.

- ilk defa bir başbakanın tarihsel haklarımızın olduğu ve türkmen bölgesi olan kerkük için, türkmenlerin bölgeden silah zoruyla kürtlere devredildiği bir dönemde "kerkük iraklılarındır" demesi.

- fındık fiyatları yüzünden fındık üreticilerinin en büyük mitingi yapması.

-ilk defa borcun gayrısafi milli hasılayı aşması.

- ilk defa şirketlerin yatırım istisnası kaldırılması.

- ilk defa bir cami, kiliseye çevrildi.

- ilk defa kiliseler ve havralar imar planında yer aldı.

- ilk defa bir başbakanınyahudi think tank kuruluşundan üstün cesaret ödülü alması

- ilk defa tbmm tarafından tezkere reddedilmesine rağmen, dışişleri bakanlığı genelgesi ile amerikan savaş araç ve gereçlerinin türkiye üzerinden irak'a aktarılması.

- tarımdan kopan insan sayısının ilk defa 2 milyonlara yaklaşması.

- ilk defa bir dışişleri bakanının abd'nin irak'taki katliamlarına, "abd'nin irak'taki başarısı başarımızdır" demesi''

• Her bayramda fiks ülker mavi kutulu madlen bir de ece poşettekinden alırdım.

bu bayram şölen aldım. ( ekşide şu başlıkta yazılmıştı tatava yapmadım aldım geçtim. )

Paket bitsin bimcell den de çıkacağım .

Kısmetse yarın da nikotin bandına başlayacağım.

https://eksisozluk.com/boykot-yapanlar-icin-pozitif-alisveris-listesi--7958498

• Dun Istanbul Buyuk Ada daydim. Madonun onunden gecerken fark ettim. Neredeyse bostu. iceride 2-3 kisi ya var ya yoktu.

Boykota devam. Cunku boykotdan baska guclu bir silahimiz yok. Sokaga cikip eylem yapsan(sadece yuruyus olarak) toplumun cogundan terorist damgasi yersiniz ki akp bunu cok ister. Hic kasmayin kendinizi, boykot yapin ve geriye yaslanin. Market olarak bagimsiz yesil sermaye olmayan yerleri tercih edin. Cikolata alirken ulker den uzak durun. Bildiginiz tanidiginiz esnaftan alisveris yapin. vs vs...

Mademki onlar hukuksuzluk yapip bizi 2. sinif vatandas statusune koymaya calisiyorlar. Siz de boykotla tepkinizi ortaya koyun. Baska care gercekten yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googlecan -- 28 Mart 2025; 17:58:2 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.