Ülke maalesef kutuplaştığı için şu an boykotun hiçbir anlamı yok. Boykot verilen markalara bu sefer diğer kutup destek çıkıyor marka bilançosu günün sonunda aşağı yukarı aynı hatta bazen bu boykotlardan sonra karını fazlasıyla arttranlar bile oluyor. |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (23. sayfa)

-
-
Boykot yıllarca sürebilir, ama bu destek sürdürülebilir bir şey değil, bakmayın ellerinde Dr çanta ile kahveci sırasına giren tiplere, böyle ucuz hareketler çok uzun süremez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerinden çok çok düşük fiyata konum olarak iyi yerde, arkası küçük bir koru gibi ağaçlık yere bakan ve vatandaşa hayrına ultra lüx villa satan şirketler de araştırılıp bu listeye alınabilir diye düşünüyorum.
-
Gerçek müslüman olsan önce kendine bakarsın, gerçek müslüman olsan bu kadar haksızlığa karşı çıkarsın, haksızlığın yanında olmazsın. Kalp kırmaktan, iftira atmaktan, yalan yanlış bilgi yaymaktan zerre korkmayanlar iyi ki müslümanım yazarak Allah'ı kandırabileceğini sanıyorlar.
Adam dinin yanına futbol takımını da siyasi partiyi de yazmış, takım tutmakla imanı aynı şey sanıyor, ağa baban başka dine geçiyoruz dese bayrak tutan siz olursunuz.
Aklınca kendine bir persona oluşturmuş, hayal dünyasında yaşıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler erkenciyiz?
Oo ılıman troller de arada fikir belirtiyor:))kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz ama olmuyor.
BOYKOT a devam arkadaslar sistemden cikmaya bakin,yukari bakin troller sabah bile acıdan kalkip ne filmler yapiyorlar.
İnanilmaz ses getiriyor emin olun..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
D&R boykotu sebebiyle AKP’lilerin kitap okumasını da sağlayabilir miyiz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de uzun süredir ciyonictlerin firmalarına yaptıklarından dolayı ülkemizde boykotun var olduğunu asıl boykotun da ne olduğunu sanırım ki iyi hatırlattılar.
-
sizin din islam olabilir ama yazdıklarınıza bakılırsa,
allah katını bilemem tabi ama indirilen kitaplara göre
sizin müslümanlık sıkıntılı.
haberiniz olsun.
-
Bu "popturceynimsi" adlı zavallı rüyasında değerinden çok çok düşük ultra lüks villa almaya kalkmış, konumu iyi, küçük bir koru manzaralı hemde diye ama sen kimsin denip üzerinede kendini def etmişler olabilir.
-
Çok komik bir soru oldu. Bilgisayar Mühendisliği ve Fizik çift lisansı yanında Dil ve Edebiyat Bölümü mezunuyum. Mühendislik ve bilim kitaplarını geçelim, neredeyse tüm klasik İngiliz, Amerikan, Rus, İspanyol ve Fransız eserlerini orijinal dillerinde okudum. Yani hayatım boyunca en az 3000 kitap okumuşumdur ve daha 30 yaşında bile değilim. Son zamanlarda da ilgimi çeken çok fazla kitap olmadığı hâlde bir ayda dört tane kitap okudum. Türk eserlerini en son ortaokulda ve lisede okuduğum için tam sayısını hatırlamıyorum. Siz kaç tane okudunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 26 Mart 2025; 11:3:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet dediğin doğru, Trabzonlu işte. GS'nin paf takımı...
ayrıca FenerBahçe'ye ziyarete geldiğinde bordo mavi kravat taktıydı...
bana İmaro muhabbeti yapma, çünkü umurumda değil...
bizler Türkçü'yüz, DEM ile dirsek teması olanla işimiz olmaz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X