< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (22. sayfa)

-
-
Boykot çok ses getiriyor. İlk günler "boykot boş iş" diyenler, şimdi "Türk firmalar boykot mu edilir" acıtasyonu yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 26 Mart 2025; 2:20:40 > -
İsim vermeyeyim benim mezun olduğum üniversitenin tam karşısında mermer satan bir dükkan vardı, ne hikmetse o kadar yer varken tam üniversitenin karşısına bu malum kahveci açıldı apar topar.quote:
Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulumkral boykot konusuna fena içerlemişsin gibi. senin pencerenden bakınca chp her hamlesinde hatalı, bir kere bile iktidara eleştiri yok. chp ağzıyla kuş tutsa neden diliyle yakalamadı diyecek kıvama gelmişsin. tarafsız ayaklı gizli troll diyelim senin için.
starbucks bugün tr'de kapasın gitsin hiç bir zararı olmaz global şirket artık. bahsettiğin kahveci ise 3 senede mısır patlağı gibi çoğalmış, bütün üniversitelerde şube açmış ve okullarda diğer cafelerin kahve satmasını yönetim bazında engelletmiş, şehrin en ballı kaymaklı konumlarında bir anda yer edinmiş bir yer. adama sorarlar bu değirmenin suyu nerden geliyor diye. aile ilişkilerinden de durum belli açıklama yapmışlar bir de bizi aptal yerine koyup. yüzde 90 küsürü franchise zaten, üç beş ay iş yapmasın gider başka zincirin kahveciğilini yapar gecelerler. yok öyle üniversitelilerin, muhaliflerin sırtından kazanıp sırtını iktidara dayamak. bu da seni fena halde altına bıraktırmıs olmalı.
manzaralı bir şubesinde ağlayarak kahveni içerken laptopunu aç ve trollüğüne devam et.
Benim gibi hukuk fakültesi mezunu olanlar ve ticaretle ilgili dersler almış olanlar ve ticaretten anlayanlar bilir hiçbir firma daha yeniyken kendine güvenip mantar gibi her yere cafe, lokanta açmaz.
Bu işler aşamalıdır. Özellikle franchise olanlarda önce bir tane açılır, sonraki aylarda şirketin bilançosu çıkartılarak aktif ve pasifler bir yerde toplanır. Eğer şirket kâr ediyorsa yavaş yavaş o bölgeden başka yerlere de açılıp duruma bakılır. Duruma göre bayilik usulü çalışılır duruma göre şirket sahibi bizzat işletmecisi olarak başka bir yerde işletmeyi kendisi açar veya ticari temsilcisine yetki verir. Eğer şirket zarar etmeye başlamışsa ya kampanyalar düzenlenerek müşteri çekilmeye çalışılır (işte bir kahve alana bir tatlı bedava, tatlılar sizden kahveler bizden, telefondaki aplikasyon üzerinden üyelik açarak doğum günlerinde bedava kahve vermeler vs vs).
Malum kahvecide öyle değil. Ne hikmetse hep en merkezi lokasyonlara açılıyor bu yerler. Butik, yerel kahveciler zar zor izinle ruhsatla uğraşıp kuytuda köşede geçinmeye çalışırken bunlar ne hikmetse her şehrin en merkezi yerlerine, insan sirkülasyonunun bol olduğu yerlere açılıyor. Ayrıca bu malum kahvecinin attığı gönderiye de baktım. Hiçbir şirket arkasında güvendiği biri olmadan, yatırım, sermaye olmadan bu kadar agresif biçimde büyümez. O yüzden hiç öyle yok biz kendi kendimize bu kadar büyüdük, emekle buralara geldik vs demesinler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
VPN ile girdiğinizde Türkiye için de kullanılabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahveci siyasilerle ilgimiz yok diyordu. Ozgur Ozelin veremedigi zarari eski bakan oraya giderek vermis oldu.
https://x.com/nazyavuzarslan/status/1904652572449005718?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç mi kafanız çalışmıyor. 80 öncesi olayları bilmiyor musunuz? Bu taşkınlıkların sonu bu! Şu CHP’nin içinde aklı selim bir adam yok mu ki . Amaç Cumhurbaşkanını devirmek ise zaten son dönem herkes soğumuş durumdayken son belediye seçimleri bu kadar aşirken , kararsız seçmen seçim sonuçlarını doğrudan etkilerken bu aşırılılığın neyle sonuçlanacağını göremiyor mu? Kararsız hatta ve hatta sabit seçmenler bile kararsızken bu taşkınlıkları yapanların yanında duracaklarını zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Geçmişi iyi analizden aklı selim herkes söylediklerime katılacaktır. Sen yan oyansın ben yanayım belki çıkarız aydınlığa!!!!!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müslü şakirt tayfa en fazla bir gün gider iki gün gider. Beyaz yaka gitmediği sürece tutunamaz.
-
İlk listeyle şimdiki liste arasında dağlar kadar fark var.
Ülkeri falan neden listeden çıkardılar acaba.
Kilim Mobilya da artık listede yok. Çok ilginç.
ülker halka arz olmuştu sanırım. spkdan piyasa rekabetini engellemekten ceza keserdi sanırım. o yüzden kaldırılmış olabilir.
ben uzun zamandır ülkerin çaputunu bile almam. nerede kalitesiz katkı maddeli ürünler var ülker üretiyor
gıda dedektifi diye takip ettiğim bir oluşum var. adam alt tarafı ülkerin ürününde şu şu şu var diyor. etiket okuyor yani. haftada 1 ülkerden dava yiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 26 Mart 2025; 6:9:23 > -
2 saatin sonunda tüm yorumları okudum ve sağlam bi aktroll temizliği yaptım kafa biraz daha rahat şimdi :D başka aktroll çıkarsa tekrar okurum ama sıra şu pdf okumak bakalım detaylıca ne kadar saçmalamışlar göreyim . Ayrıca konuya gelen herkes konuyu öne çıkarsın üstte kalsın aktroller aşağıya çekmeye çalışıyorlar o kadar yorum olmasına rağmen .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormhawks47 -- 26 Mart 2025; 7:25:27 > -
Aklı başında olan zaten ülkerden uzak durur. Püskevit denince akla hemen onun adı gelir eti eti eti!
www.sozcu.com.tr
Maksat suçlamak olsun: Beraat kararı yok sayıldı - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/maksat-suclamak-olsun-beraat-karari-yok-sayildi-p155556 -
Borsada işlem gören firmalar ile alâkalı bir durum Ülker konusu.
Borsası batsın orası da akp yuvası zaten şu ülkede hala borsaya para kaptıran var şaka gibi... Bu ülkenin iş insanlarından bir bok olmaz bu kadar palazlandırdılar piyasada yandaş olmayan şirket kalmadı dünün kekoları bugün oligark oldu başımıza. Her şey zamanında aga!
-
Özgür Özel'in açıkladığı boykot edilecek bir çok firma boykot ile ilgili web sitesinde ki listeden kaldırılmış. Neymiş SPK ceza kesebilirmiş. Kessin. Koskoca muhalefet partisinin SPK'nın keseceği cezayı ödeyecek gücü yok mu? Özgür Özel boykot edilecek firmalar hakkında söylediğinin arkasında durmayacaksa ve her gün bu boykot listesini tekrarlamayacaksa hiç bir geçerliliği yok, unutulur gidilir. Sen ana muhalefet olarak ÜLKER şirketini falan neden boykot listesinden çıkarıyorsun? Önce boykot edin deyip sonra listeden çıkarmaktaki amacın ne?
Özgür Özel, sermaye sahiplerinden korkmaya mı başladı? Ülker'e, Doğuş grubuna önce atar yapıp sonra geri vites yapmak ana muhalefet partisi CHP'ye yakıştı mı? Sen CHP olarak yıllardır bu sermaye sahiplerinden çektiğini başka birinden çektin mi? Ana muhalefeti ve diğer muhalefet partilerini hiç bir zaman desteklemedi bu sermaye sahipleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 26 Mart 2025; 8:23:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Özel samimi değil, ben bu anlamı çıkarıyorum. Bu konuda samimi olmayanın tüm süreçteki samimiyetini de sorgularım artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yıllardır Hakemlerle, TFF ile şampiyon olup,
şampiyonlar ligi parasını cebe indiriyorsunuz.
maçlarda yenilip yenilip geliyorsunuz
ülke puanına +1 puan katkınız yok.
FenerBahçe avrupada puanları topluyor,
FB'nin topladığı puanlarla ön eleme oynamadan Şampiyonlar ligine katılıyorsunuz.
bu sene de 35 milyon euroyu kasanıza koyacaksınız.
insan olan şike mike yazarken biraz utanır be...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X