Yolsuzluktan tutuklanan Ekrem İmamoğlu'nun hakim karşısındaki ifadeleri ortaya çıktı: Hakim: Metro yapmak için Almanya merkezli bir bankadan 4 yıl önce 295 milyon Euro kredi almışsınız. Neden metro yapılmadı? Ekrem İmamoğlu: Fizibilite çalışmaları devam ediyor efendim. Hakim: Peki, 295 milyon Euro nerede? Belediye kaynaklarında gözükmüyor. Ekrem İmamoğlu: Bu soruya cevap vermek istemiyorum efendim. Dilerseniz avukatım vasıtasıyla öğrenebilirsiniz. |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (24. sayfa)

-
-
-ki'leri ayrı yazman lazımdı...
-
Boykot bugün, yarın değil, yıllarca sürecek hatta kalıcı olacak. Trilyon tane kahve yapan yer var neden lab e gideyim? Tv izlemiyorum izlersem yandaş izlemem zaten. Çok kolay oluyor. 2 günde sonuçlarını gördük. Para bizim, nereye istersek oraya harcarız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lafta siyasi değiller ama akpnin vekilleri bakanları sosyal medya hesapları hepsi koşup malum kahveciye doluşmuş, çektikleri videolar aşırı eğreti duruyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 gün sonra boşalacak oralar. O zaman göreceğim ben onları.
-
İnsan senin gibi biri olma korkusuyla o dinsizliğe, imansızlığa götürüyor dediğin kitaplardan 3000 değil 30000 tane bile okur. Ne tür bir insan olunmaması gerektiğinin kanlı canlı örneğisin resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB2E36534 -- 26 Mart 2025; 11:21:53 > -
-
Diğer konuda link eklemiştim:
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161004306
Kendileri de herşeyin farkında...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana cevap verebilmek için hesap mı açtım?
O kadar önemli biri olduğunu mu düşünüyorsun?
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB2E36534 -- 26 Mart 2025; 11:50:45 > -
ABD ve Avrupa'da İmamoğlunu yanlız bıraktı, "Türkiye'nin kendi iç meselesidir " dediler. Tüm ABD ve Avrupa mallarını boykot etmeye davet ediyorum sizi. Nvida , AMD kartları sökün PClerden. İphone 16'ları satın . Alman, Fransız marka arabalarınızı da elden çıkarın. İnstagram, yotube ve X platformu kullanmayın.
-
Söylesin ya bu dedikleri özgür özel meydanlarda.
-
Aleni hakaret eden bu şahıs ne zaman ceza alacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boykotun etkisi uzun vadede belli olur siz bakmayın bu trollerin espressolab larda şimdi şov yaptığına. Adı yayınlanan yerlerden ben zaten hiç alışveriş yapmıyormuşum.
-
Çağdaşlığın neresi hakaret oldu, yazdıklarımın hepsi batılı çağdaş işler.
Siz desteklemiyor musunuz LGBT'yi.
-
Sadece bunu mu yazdın az önce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahudiler sizi rahatsız etmiyor nasıl olsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X