< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 14 Eylül 2021; 20:6:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 14 Eylül 2021; 20:6:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Balık adamın hayatı kolpa. Gittiğini falan sanmıyorum yoksa burada dakika başı başımızın etini yerdi. Adam duolingodan biraz fransızca çalıştı diye sürekli konu açıp fransızca biliyorum, ben çok çalışkanım, ben çok zekiyim, ben 8 tane yabancı dil biliyorum diyordu. Abd gitmiş olsa şu an tüm konuların yarısı onun olurdu. Fotoğraf fotoğraf diye ısrar etti millet 2 gün erteledi yok evdeyim yok yorgunum sonra hesabı sildi. Gördüğüm en kompleksli elemandı ne yapsa birilerine bakın ben bunu yaptım diyebilmek için yapıyordu. Seveni neden seviyor onu da anlamıyorum da neyse
|
Hamzoş sen de epsilon gibi boşluktan karadelik oluşturcan az kaldı |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hamzoş sen de epsilon gibi boşluktan karadelik oluşturcan az kaldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten yalnızım bana musallat ettiysen seni affetmem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sıkıntı bizdeymiş gibi yazıyordu hep alttan alta hükümeti savunuyordu. kripto akpliydi bence o adam |